αποκτηση σκυλου- SAmoyed-siberian husky-shiba inu

Vanessa99

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2017
250
282
Πηγαινε στο Εκπαιδευση και συμπεριφορα, και ορεξη για διαβασμα να εχεις, θα σου λυθουν οι περισσοτερες αποριες

• Like
Reactions: Haris Drazen

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
@gsd364546 Νομίζω ότι επικεντρώνεσαι αρκετά (και προφανώς δικαιολογημένα) στον γπ. Σε ενα μπορντερ κολι η άρτια μορφολογία δεν το βοηθάει στην εργασία του;

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Σήμερα συνάντησα την μητέρα κοπέλλας ( Ελληνορωσίδας ) που έχει μια θηλυκιά Σαμογιεντ, την ρώτησα αν σκοπεύει να την βάλει για γέννα αλλά ατύχησες, είναι η κόρη έγγυος. Απορούσα τόσο καιρό που την έβγαζε έξω μόνο η μαμά. Και είναι καθαρόαιμη η άτιμη, πανέμορφη. ( Εδώ που τα λέμε και η κόρη είναι αστέρι ).

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
Σήμερα συνάντησα την μητέρα κοπέλλας ( Ελληνορωσίδας ) που έχει μια θηλυκιά Σαμογιεντ, την ρώτησα αν σκοπεύει να την βάλει για γέννα αλλά ατύχησες, είναι η κόρη έγγυος. Απορούσα τόσο καιρό που την έβγαζε έξω μόνο η μαμά. Και είναι καθαρόαιμη η άτιμη, πανέμορφη. ( Εδώ που τα λέμε και η κόρη είναι αστέρι ).
Η κορη ειναι κρος ομως .τι να την κανεις...

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
@gsd364546 Νομίζω ότι επικεντρώνεσαι αρκετά (και προφανώς δικαιολογημένα) στον γπ. Σε ενα μπορντερ κολι η άρτια μορφολογία δεν το βοηθάει στην εργασία του;
Οχι απαραιτητα. οι γ.π. ειναι το πιο χαρακτηρηστικο παραδειγμα αλλα εχει καο αλλες φυλες που ειτε εγιναν 2 και 3 διαφορετικες πχ πιτ μπουλ αμ σταφ αμερικαν μπουλ. Φυλες που στη πορεια απλα τους δημιουργηθηκαν προβληματα λογω μορφολογιας χ ολες οι κοντομουρες τα μπουλ τεριε κτλ. Και σκυλοι που καταστραφηκαν εντελως οπως τα αγγλικα μπουλ ντογκ(και τα γαλλακια φυσικα δε πανε πισω)

pao131908

Banned
Banned
22 Μαϊου 2018
83
22
33
ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ
θα παρω ενα τσεχοσλοβακικο λυκοσκυλο με τις ευλογιες του εκτροφεαααα..περιμενουμε να απογαλακτιστει...και χαιρομαι που επελεξε εμενα.....
αν και τσιμπημενη τιμη γυρω στα 1700 τα αξιζει και με το παρπαανω...
επισης προτιμησα αρσενικο...ελπιζω να εκανα καλα/....τον ειδα και φαινεται ηδη πολυ αγριοςςςς και λυκος με τα ολα του;):love::love::love::love::love::love:
Mολις το παρω θα ανεβασω και φωτογραφιεςςς..ελπιζω να ειναι υγιες και δυνατοοο και να ζησει μια ωραια ζωη:):):):):):)
ΣΑς ευχαριστω εσας που ασχοληθηκατε με το θεμα και με βοηθησατε, βεβαια, ουτε σε αυτους που μου κανανε μαζικες επιθεσεις κραταω κακια...
ηρθε η ωρα να λιωσω μερικα θεματα ωστε να ειμαι προετοιμασμενος για τον ερχομο του σπιτι:love::love::love::love::love::love:

• Like
Reactions: Konmac

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
@pao131908 Κάντο γρήγορα όμως γιατί έτσι όπως το πας δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις.

N_B

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2017
70
92
47
Θρακομακεδόνες
@pao131908 Περίμενε! Βρήκα εκτροφέα για λυκοσκυλόσαυρο! Έχει αίματα τσεχοσλοβάκικου λυκόσκυλου, λύκου σιβηρίας και τυρανόσαυρου! Εμφανισιακά είναι σαν λύκος αλλά έχει πράσινο χρώμα.. Όταν του βγάζεις το λουρί σηκώνεται στα 2 πόδια! :ROFLMAO: Είναι γνωστός μου ο εκτροφέας. Θα του πω να σου κάνει καλύτερη τιμή. Το καλύτερο είναι πως είναι ερμαφρόδιτο..

ondin

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2018
209
123
ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ
θα παρω ενα τσεχοσλοβακικο λυκοσκυλο με τις ευλογιες του εκτροφεαααα..περιμενουμε να απογαλακτιστει...και χαιρομαι που επελεξε εμενα.....
αν και τσιμπημενη τιμη γυρω στα 1700 τα αξιζει και με το παρπαανω...
επισης προτιμησα αρσενικο...ελπιζω να εκανα καλα/....τον ειδα και φαινεται ηδη πολυ αγριοςςςς και λυκος με τα ολα του;):love::love::love::love::love::love:
Mολις το παρω θα ανεβασω και φωτογραφιεςςς..ελπιζω να ειναι υγιες και δυνατοοο και να ζησει μια ωραια ζωη:):):):):):)
ΣΑς ευχαριστω εσας που ασχοληθηκατε με το θεμα και με βοηθησατε, βεβαια, ουτε σε αυτους που μου κανανε μαζικες επιθεσεις κραταω κακια...
ηρθε η ωρα να λιωσω μερικα θεματα ωστε να ειμαι προετοιμασμενος για τον ερχομο του σπιτι:love::love::love::love::love::love:
Μπράβο....σου ευχομαι τα καλύτερα. Αντε γειά!! !

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν