...
Κατα πρωτων , η γνωμη σου ποια ειναι σε σχεση με αυτα που σου ειπαν οι γειτονες?
Ο σκυλακος σου οντως γαβγιζει συνεχως, τρεχει στις 3-4 το πρωι?Αν ξυπνουν οι γειτονες σου λογικα θα πρεπει να ξυπνας πρωτα εσυ, μιας και ειναι μεσα στο σπιτι σου.
Τον σκυλο δυσκολα θα τον διωξουν, αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο , πρεπει να εχεις καλες σχεσεις με τους διπλανους σου.
τα προβληματα ειναι τα εξης...
1ο κ βασικοτερο...το επαγγελμα μου ειναι φορτηγατζης που σημαινει οτι μπορει να λειπω μια ωρα αλλα κ 10 η 12...και επισης δεν εχω ωραριο συγκεκριμενο ουτε εγω ουτε κατα συνεπεια ο σκυλακος μου...το αποτελεσμα?
οταν ξυπναω στις 3 το βραδυ(κ λογικο ειναι)ενας σκυλος 40 κιλων να κανει χαρες οποτε κ αρκετη φασαρια,
να μην ξερει ποτε θα παμε βολτα,τι ωρα θα φαει,κ το βασικοτερο,να μενει πολλες ωρες μονος!!!
2ο βασικοτατο...ειναι υπερβολικα δεμενος μαζι μου με τεραστιο αγχος αποχωρισμου(σπαρακτικο κλαμμα,γαυγισματα,ουρλιαχτα,χτυπηματα στις πορτες,δαγκωματα σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βρεθει μπροστα του η ακομη κ χεσιμο η κατουρημα ως αντιδραση)που σημαινει πως οτι ωρα κ να φυγω απευθειας δημιουργειται το προβλημα με τους γειτωνες!!!
(για να σας προλαβω,crate για το μεγεθος του μετα απο εκπαιδευση 6 ημερων οντας στο σπιτι εγω κ χωρις πολυ παραπονο ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ μεσα σε 40 λεπτα περιπου)
και 3 ο...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΓΕΝΗΣ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ...ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ 8 Κ 10 ΩΡΩΝ Κ 30 Η Κ 100 ΧΛΜ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ?ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ?
ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΝΟΜΙΖΩ...
κ ναι τον βγαζω βολτες αναλογα με τα κουραγια μου 2-3-4 απο μιση μεχρι κ 3-4 ακομη κ 5 ωρες!!!και παιχνιδι κ εκπαιδευση!!!το θεμα ειναι το εξης...
δεν μπορω να συμβιωσω σωστα μαζι του απο την στιγμη που δεν μπορω να τον αφησω μονο γτ ενοχλει τους γειτωνες,δεν μπορω να τον παιρνω μαζι μου γτ αν απομακρυνθω η τον περιορισω καπου σπαραζει...οταν ερχονται φιλοι κανει σαν τρελος κ μολις τον περιορισω χαλαει τον κοσμο κ το αποκορυφωμα ζηλευει την κοπελα μου κ χωνεται αναμεσα μας!!!
αποτελεσμα!!!εχω μαλλωσει με ολους τους γειτωνες,σπιτι μου δεν παταει κανενας,δεν μπορω να βγω χωρις αγχος,ΟΥΤΕ ΣΕΞ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ γτ αναγκαστικα τον περιοριζω οποτε εχουμε...ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ!!! ..........κτλ κτλ κτλ
αλλα κατα τα αλλα...εγω εχω το προβλημα κ φταιω για ολα!!!