Σε πιο ιστορικο αναφερεσαι;ναι καλο ειναι να εχει αλλα στην προκειμενη περιπτωση μαλλον οχι ....εφοσον υπαρχει ιστορικο και ισως ανεξιχνιαστο ...αμα εισαι σιγουρη για ολα αυτα ..τοτε καλως
ακυρο αλλου πηγαινεΣε πιο ιστορικο αναφερεσαι;
Δεν θα βρεις τροφές που να εχουν μικρότερη δοσολογία απο orijen, acana. Το δραστήριο των τροφών αυτών είναι πολύ δραστήριο. Ένας σκύλος που η δραστηριότητα του εξαντλείται σε δυο ώρες τη μέρα, ακόμα και με γρήγορο περπάτημα η τρεξιματακι δεν χρειάζεται να τρώει πολύ απο τις τροφες αυτές.Αυτο ηθελα να γραψω κι εγω......Παντως μου κανει εντυπωση,ενω εχει τοσα κρεατα μεσα και ενα σωρο αλλα καλουδια,πως προτεινει τοσο μεγαλη ημερισια ποσοτητα;;Περιμενα να δω μαξιμουμ τα 350 γραμμαρια...Κριμα,και ημουν ετοιμη να την τσιμπισω
ετσι ειναι ..και καπως ετσι παει περιπατο η κουβεντα περι πρωτεινης και μαζι και περι οικονομιας...Δεν θα βρεις τροφές που να εχουν μικρότερη δοσολογία απο orijen, acana. Το δραστήριο των τροφών αυτών είναι πολύ δραστήριο. Ένας σκύλος που η δραστηριότητα του εξαντλείται σε δυο ώρες τη μέρα, ακόμα και με γρήγορο περπάτημα η τρεξιματακι δεν χρειάζεται να τρώει πολύ απο τις τροφες αυτές.
Έχω διαβάσει καλές κριτικές για μια wild of wildnessγνωριζει κανεις η ακομα καλυτερα αν εχει και εμπειρια καποιο ε-σοπ τσεχιας? που να στελνει ελλαδα?..
ναι την ξερω την ειχα-εχω υποψην ....απλα εγω ψαχνω πλεον τσεχικο μαγαζι που να στελνει εδω ...οι τιμες στην τσεχια ειναι απιστευες...π.χ. εγω που θελω πριμορντιαλ τα 2 12κιλα τα δινουν 85-86 ευρω ..εσσεντιαλ τα 25 κιλια κατω απο 90 ...ειναι στο περιπου 20 ευρω κατω απο ελλαδα τουλαχιστον και σε καποιες προσφορες ισως 30 ευρω διαφορα...μονο εμεις οι βλακες δεν κρατησαμε και την δραχμη ..Έχω διαβάσει καλές κριτικές για μια wild of wildness
http://m.zooplus.gr/shop/skyloi/tro...lderness/wolf_of_wilderness_dokimasete/542626
αν βρεις καταστημα σφυρα!ναι την ξερω την ειχα-εχω υποψην ....απλα εγω ψαχνω πλεον τσεχικο μαγαζι που να στελνει εδω ...οι τιμες στην τσεχια ειναι απιστευες...π.χ. εγω που θελω πριμορντιαλ τα 2 12κιλα τα δινουν 85-86 ευρω ..εσσεντιαλ τα 25 κιλια κατω απο 90 ...ειναι στο περιπου 20 ευρω κατω απο ελλαδα τουλαχιστον και σε καποιες προσφορες ισως 30 ευρω διαφορα...μονο εμεις οι βλακες δεν κρατησαμε και την δραχμη ..
οκ! σ ευχαριστω!Μείωσε αρχικά την ημέρα ποσότητα 20% και βλέποντας
υπαρχουν 2 επιλογες: η του αλλαζεις την τροφη, η αφηνεις την τροφη για 10 λεπτα κι οτι φαει, και μετα την κρυβεις μεχρι το επομενο γευμα.Καλημέρα. Γράφω εδώ για να μην ανοίξω νέο νήμα. Το κουταβι μου έχει αρχίσει να μην τρώει την ώρα που τον ταιζω. Και ενώ το μεσημέρι μετά την βόλτα του βάζω να φαει πάλι δεν τρώει. Ίσως το βράδυ μετά την βόλτα να φάει. Αλλιως σηκώνεται βραδιάτικα για να φει επειδή τον λυπάμαι και του τι αφήνω το βράδυ. Όποιος έχει τέτοιο θέμα να μου πει να αλλάξω κάτι στην μεταχείριση ή απλά έχει βαρεθεί την τροφή και να του την αλλάξω. Τώρα του δίνω Τeam breeder