αλλαγή χώρου για την ανάγκη του

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βρε παιδιά προτιμήστε τις απλές λύσεις! Ένα φύλλο εφημερίδας και γαντακια μια χρήσης είναι ότι πρέπει! Εκπαιδευτείτε και λίγο! :wink:
Εγώ με το που τον βλέπω στη θέση «βαθύ κάθισμα», έχω απλώσει στο πεζοδρόμιο την εφημερίδα, οπότε το προϊόν της αποπάτησης 8) πέφτει επάνω και μετά την τυλίγω και την πετάω μαζί με το περιεχόμενο στον πλησιέστερο κάδο!
Σκατουλομαζωχτης και green horses…

:lol: :lol: :lol:

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Το μαραφέτι κοστίζει 6-7 euro, ονομάζεται nippy και η εταιρία που το βγάζει είναι η ferplast, θα το βρείς στα περισότερα pet shop πιστευω.

Σορυ που άργησα αλλα είμουν στη δουλειά και το πρωΐ δεν προλάβαινα να ετοιμάσω αυτό..

[/URL][/img]

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Rottie, πρέπει να σε εκπαιδεύσω με τα δικά μου που εφαρμόζουν στην πράξη το περπατώ και χέζω.

Η στάση βαθύ κάθισμα ισχύει, μόνο που εμπλουτίζεται με βηματάκια κότας μπρος πίσω, οπότε μάλλον πρέπει να στρώσω κανά δυο τετραγωνικά μέτρα για να είμαι μέσα. :wink:

Τα εργαλεία αυτά είναι πολύ οικονομικά και πάρα πολύ εύχρηστα, οπότε αν κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη δε βλέπω γιατί να μη τα χρησιμοποιούμε. Άσε που ο σκουπιδοτενεκές δεν είναι πάντα δίπλα, οπότε με τα τέρατά μου να με τρέχουν και τις σκατούλες ανά πάσα στιγμή έτοιμες να πέσουν πάνω μου από την εφημερίδα, δε το βλέπω.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εντυπωσιακή επίδειξη elle!
Εγώ δεν πείστηκα βέβαια να αγοράσω τον σκατουλομαζωχτη, αλλά για όποιον ενδιαφέρεται, το βιντεακι ήταν πολύ χρήσιμο!

@ Alexandra, μάλλον τα δικά σου σε έχουν εκπαιδεύσει καταπληκτικά! :lol:

Πέρα από την πλάκα, αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να μαζεύουμε τα περιττώματα των ζώων μας από τα πεζοδρόμια. Ο τρόπος είναι δευτερεύουσας σημασίας.
Εν ολίγοις, όπως βολεύεται ο καθένας! :wink: :D

STELLAKI

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2008
96
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Εμένα πάλι δεν τα κάνει καθοδόν αλλά ...
είναι σκατοσίφουνας!!
Δεν προλαβαίνεις να το σκεφτείς και....τσούπ!
Αλλά το σημαντικότερο είναι αυτο που είπε ή Αλεξάνδρα.
Πόσες φορές κάνω sprint κατοστάρι με το σκατό ανα χείρας...
δεν περιγράφεται.
Θα το αγοράσω σίγουρα! Ευχαριστώ πολύ!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
ROTTIE said:
@ Alexandra, μάλλον τα δικά σου σε έχουν εκπαιδεύσει καταπληκτικά! :lol:
Έχεις δίκιο :lol: :lol: :lol:

Ναι και το δικό μου κάπως έτσι είναι βασικά, χωρίς το χερούλι που επιμηκύνεται.

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Η στάση βαθύ κάθισμα ισχύει, μόνο που εμπλουτίζεται με βηματάκια κότας μπρος πίσω, οπότε μάλλον πρέπει να στρώσω κανά δυο τετραγωνικά μέτρα για να είμαι μέσα.
Και εμείς τα ίδια έχουμε :lol:

Ασε που μία φορά τα έκανε στη βόλτα της τεσσερις φορές :oops: φαντάζεσαι πόσες εφημερίδες πρέπει να κουβαλάω :lol:

Την πάτησα κιόλας με τη σακούλα στο χέρι...

Τωρα εχω αυτό στο τσαντάκι της βόλτας μας και αρκετές σακουλίτσες μαζί και ησύχασα [/quote]

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
:lol: :lol:

ελεοςςς

κωτσοβολοςςς σαςς λεεωω,κωτσοβολος και φλαιερ απο πιτσαριες.ειπαμε.2 σε 1.και μαζευεις την φυλλαδα απο κατω και μαζευεις και τα καφε.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
oscar said:
:lol: :lol:

ελεοςςς

κωτσοβολοςςς σαςς λεεωω,κωτσοβολος και φλαιερ απο πιτσαριες.ειπαμε.2 σε 1.και μαζευεις την φυλλαδα απο κατω και μαζευεις και τα καφε.
ο κωτσόβολος σα διάσταση κάτι λέει. Να πείσω τον Λέοντα να σημαδέψει τα φλάιερ από τις πιτσαρίες, με τίποτα :lol: :lol: :lol:

miloukos

New Member
9 Μαϊου 2008
2
0
dimitris21 said:
Αυτό που σίγουρα θα βοηθήσει είναι οι μεγάλες βόλτες και μάλιστα αν είναι και πολλές κατά τη διάρκεια της μέρας ακόμα καλύτερα.
Εγώ προσωπικά όταν ήταν καιρός να αρχίσουμε να βγαίνουμε έξω, αρχικά απομάκρυνα τις πάνες από το μπαλκόνι έπλυνα καλά τον χώρο και στη συνέχεια τον ψέκασα με citrinela (ένας σκύλος προτιμά να τα κάνει οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί όπου μυρίζει citrinela).
Άρχισα να την βγάζω 4 φορές την ημέρα από 1 ώρα περίπου την κάθε φορά και προσπαθούσα να την πηγαίνω σε μέρη όπου σύχναζαν και άλλοι σκύλοι για να μυρίζει και να την προκαλεί να τα κάνει.
Τις πρώτες μέρες κρατιόταν να έρθει σπίτι να τα κάνει. Εκεί όμως δεν υπήρχε η γνώριμη για αυτήν μυρωδιά οπότε της ήταν λίγο δύσκολο.
Έτσι την τρίτη ή τέταρτη μέρα (δεν θυμάμαι ακριβώς) άρχισε να τα κάνει έξω.
Κάτι το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι πόλοι κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες για να καταφέρουν το σκύλο τους να τα κάνει έξω και αυτό μπερδεύει τα σκυλιά τα οποία ήταν μαθημένα αλλιώς (πώς κύριε μέχρι εχθές όταν τα έκανα στην πάνα μου έλεγες μπράβο και τώρα με μαλώνεις?).
Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβληματική συμπεριφορά και τελικά ποτέ ο σκύλος να μην μάθει να τα κάνει μόνιμα έξω.
Γι’ αυτό φίλοι μου θα έλεγα στο θέμα αυτό μην κάνετε απολύτως τίποτα.
Η δύναμη της φύσης είναι τόσο δυνατή που στα σίγουρα θα τα οδηγήσει να τα κάνουν μακριά από εκεί που μένουν (το σπίτι σας).
Καλησπερα .σε παρακαλω πολυ που μπορω να βρω citrinela ????

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog