Γιατί? Αν εννοείς για να μην τα κάνει σπίτι,δεν έχω πρόβλημα θα τον αφήσω για λίγο στον κήπο :wink:μονο να ευχεσαι να τα κανει
Γιατί? Αν εννοείς για να μην τα κάνει σπίτι,δεν έχω πρόβλημα θα τον αφήσω για λίγο στον κήπο :wink:μονο να ευχεσαι να τα κανει
Σωστή!!έχω πάντα στην τσάντα μου και latex γάντια μια χρήσης
Με φαντάζεσαι να μαζεύω με σακουλίτσα τις νάρκες του ρόμπιν??Βρε Βασίλη εδώ ιδρώσαμε να μάθουμε στα δικά μας να τα κάνουν έξω και ‘συ το ..απεύχεσαι
με κάνει να καταλάβω ότι είσαι αρκετά αρχάριος ... με το σκεπτικό ότι έχεις Γερμανικό Ποιμενικό, και μάλιστα αρκετά ζωηρό, απ'ότι μας έχεις πεί, θα σε συμβούλευα να πάς οπωσδήποτε σε επαγγελματία εκπαιδευτή, γιατί ο σκύλος θα σε ταλαιπωρήσει πολύ ... όταν έρθει η ώρα κάνε την έρευνά σου και αποφάσισε, αλλά το θεωρώ για την περίπτωση περισσότερο από απαραίτητο...Υ.Γ. Να τον βγάλω με περιλαίμιο ή με εκείνο που πιάνει απο τους ώμους?
:lol: :lol:Μια φορά που βρέθηκε κάποιος να με κοροϊδέψει, του απάντησα πως την επόμενη φορά θα φροντίσω να αφήσω τα περιττώματα εκεί για να τα πατήσει! Απ’ ότι θυμάμαι του κόπηκε το γέλιο…. Wink
Φαντάζομαι το ύφος σου, όταν του το έλεγες...ROTTIE said:Μια φορά που βρέθηκε κάποιος να με κοροϊδέψει, του απάντησα πως την επόμενη φορά θα φροντίσω να αφήσω τα περιττώματα εκεί για να τα πατήσει! Απ’ ότι θυμάμαι του κόπηκε το γέλιο…. :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:amangos said:Φαντάζομαι το ύφος σου, όταν του το έλεγες...ROTTIE said:Μια φορά που βρέθηκε κάποιος να με κοροϊδέψει, του απάντησα πως την επόμενη φορά θα φροντίσω να αφήσω τα περιττώματα εκεί για να τα πατήσει! Απ’ ότι θυμάμαι του κόπηκε το γέλιο…. :wink:
Μπα, δεν τον έπεισε το επιχείρημα πυο είπες, το γέλιο του κόπηκε από το ύφος σου!!!
Χάιλ
χαχα! Λες τωρα με τα χιόνια να κρυώσει και να μας αρχίσει στις ψιλές? (δεν ξέρω αν με εννοείς)!! :lol: :lol:τα δύσκολα αρχίζουν όταν κάνει κανα τσιρλιό μπροστά από κανα μαγαζί ή κανα καφενείο Εκεί σε θέλω μάστορα...