αδεσποτη καρδια

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Εφυγε το κοριτσι μου.Ταξιδευει αποψε για Γερμανια.

Στεναχωρηθηκα παιδια πολυ.Που δεν θα την εχω κοντα μου,που θα φοβαται στο κλουβι μονη της με ξενους ανθρωπους,που θα αναρωτιεται τι κακο εκανε κ την εγκατελειψα.Το τελευταιο με τσακιζει!Αυτο,να μην μπορεις να εξηγησεις στα ζωα!
Ας ειναι καλυτερα το κοριτσι μου εκει που θα παει...
Καλησπέρα κι από μένα, επειδή το πέρασα πρόσφατα αυτό (και ακόμα σφίγγεται ο λαιμός μου όταν το σκέφτομαι), το μόνο που μπορώ να πω είναι α) κουράγιο, έκανες το σωστό κι ας πονάει τώρα και β) μακριά από φωτογραφίες, βιντεάκια της μικρής κλπ για λίγο καιρό, ώσπου να τα βλέπεις με χαμόγελο και όχι με δάκρυα).

Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι το σκυλί καταλαβαίνει όταν δεν θέλεις να το δώσεις, αλλά "πρέπει". Αυτό που φιλοξένησα εγώ για αρκετό καιρό (και δυστυχώς δεν έμαθα ποτέ νέα του :() είχε καταλάβει μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης ότι κάτι συμβαίνει και αντί να το παρηγορώ εγώ, ερχόταν εκείνο να με παρηγορήσει -όσο κι αν έκανα τη χαρούμενη..

Το post σου με συγκίνησε πάρα πολύ, άνοιξε την "πληγή" πάλι. Εύχομαι να τη δείς σύντομα στο νέο της σπιτάκι, χαρούμενη και ζωηρή, κάτι που εγώ στερήθηκα και μου έχει στοιχίσει πολύ.

Καλό βράδυ.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μ_και_Μ εμένα με παρηγόρησαν τα πρώτα βιντεάκια κι οι φωτό. Μάλιστα επειδή έφυγε Παρασκευή και το σκ ήμουν σε μέρος χωρίς ιντερνετ, ουτε καν κινητού, με είχε φάει η αγωνία. Περιττό να πω ότι στο αεροδρόμιο με κορόϊδευε μια που με πήραν τα δάκρυα...

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Μ_και_Μ εμένα με παρηγόρησαν τα πρώτα βιντεάκια κι οι φωτό..
Παρεξήγησες, δεν έλεγα για φωτό/βίντεο από το καινούριο της σπίτι, αλλά από αυτά που -αναμφίβολα- θα έχει ο/η skylakos στον υπολογιστή από την κοινή τους ζωή..

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ε...χμ...Μολις γυρισα σπιτι,κοιταξα φωτο που ειναι η σκυλιτσα κολλημενη στο λαιμο μου κ τα ξαναεμπηξα! Δεν με προλαβατε... ;)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
skylakos θα σκέφτεσαι ότι θα έχει καλή ζωή από δω και μπρος ..καλή της τύχη :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έτσι με πλήγωσε κι εμένα το mareco τότε, μέχρι που βγήκε αληθινή και το καταχάρηκα, να σου πω την αλήθεια. Mareco, ένα καθυστερημένο thanks από τότε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
χαχα...έτσι είναι ρε παιδιά, τι να κάνουμε;
Σοφά πλάσματα οι σκύλοι!!!
Ούτε πρέπει να στενοχωριέσαι για το πως περνάει εκεί που το έστειλες και να κλαις.
Αν είναι δυνατόν...
Θεωρητικά, το παρακολουθείς, και ξέρεις σχεδόν από πριν πάει, το πόσο καλά θα είναι.
Αλλιώς, δεν το στέλνεις. Το κρατάς, να καλύψεις κι άλλο τετραγωνικό, στο σπίτι σου :D