αδεσποτη καρδια

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Λοιποοοοον!

Να τα παρω απο την αρχη. Τον Απριλη ειχαν παρατησει 5 κουταβια,ηταν δεν ηταν 2 μηνων,στην αυλη του σχολειου που δουλευω. 2 διαφορετικες γεννες. 4 θηλυκα,1 αρσενικο. Παιρνω τη φιλοζωικη κ μου απανταει οτι δεν εχουν χωρο,να τα παρω να τα εμβολιασω κ μετα απο 2 εβδομαδες θα τα παρουν. Δεν μπορουσαν να τα βαλουν στο καταφυγιο ανεμβολιαστα. Τους ρωταω:"Σιγουρα;Μη μου μεινουν τα κουταβια;Να ξερω.Να δω τι να κανω!" -"Σιγουρα!Σε 2 εβδομαδες θα εχουμε χωρο!

Εμβολιασα,αποπαρασιτωσα,τσιπαρα,ταισα,κτλ. Η φιλοζωικη δεχοταν βροχη απο κουταβια εξω απο το καταφυγιο,με αποτελεσμα να μην μπορει να παρει αυτα. Τα πηγαινω στην αυλη του πατρικου μου που μενει η μητερα μου.Εγω μενω αλλου. Τους πηγαινω κ το σπιτακι του Εκτορα(ολα χωρουσαν μεσα),κουβερτες,κτλ.

Η φιλοζωικη να μην τα παιρνει!Βαζω αγγελιες, φωτογραφιες,μιλω παντου κ να μην τα παιρνουν.Δεν ειναι ρατσας!

Αυτα να μεγαλωνουν,να τσακωνονται μεταξυ τους,να ενοχλουν τη γειτονια κ εγω να τσακωνομαι με τους γειτονες,γιατι απειλουσαν με φολα!Μια μερα αρπαχτηκα γερα γιατι τους επιασα να πετουν ξυλα κ πετρες,να τα βρεχουν,κτλ. Διστασα για μηνυση,γιατι η περιοχη δεν ειναι σαν γειτονια,κ η μανα μου μενει μονη της εκει.Εχει μονο αυτους διπλα κ κατι να συμβει....λεω "ασε".

Οι μηνες να περνανε,αυτα να γομαριαζουν,τα λεφτα να μη φτανουν πλεον,οι γειτονες να φρικαρουν,να αρπαζομαι με τη μανα μου γιατι της εφαγαν τα λαστιχα ποτισματος,της διελυσαν τα μαρουλια,της εσκαψαν παντου κ εγω να μην εχω λυσηηηηηη!

Αρπαζομαι κ με τη φιλοζωικη,γιατι δεν κρατησαν την υποσχεση τους!Κ αυτοι βεβαια τι να πρωτοκανουν.Ας μου ελεγαν να τα παρω με δικη μου ευθυνη!Να ειχα κινηθει διαφορετικα!Τεσπα!

Απο εδω απο εκει,βρηκα σπιτια. Καποια πηγαν πολυ καλα,καποια μετρια. Δεν αντεχα αλλο τις φασαριες. Αν ειχα την ανοχη της γειτονιας κ της μανας μου,ισως να εβρισκα σε ολα πολυ καλα σπιτια.Το 4ο εφυγε το Νοεμβρη.

Κ φτασαμε στο τωρα!Εχει μεινει 1 θηλυκο που το πηρα σπιτι,μια κ "εφυγε" ο Εκτορας. Να του μαθω λιγο τροπους πριν παει στο δικο του σπιτι. Θα φυγει για Γερμανια μεχρι τελους του μηνα. ΕΛΠΙΖΩ! Απο το Σεπτεμβρη ηταν να φυγει!

Κ την πατησα!Τι σκυλι ειναι αυτο!Η foxy(ετσι την ονομασαν απο Γερμανια) ειναι πανεξυπνη,κουκλα,χαδιαρα αλλα κ απαιτητικη!

Ενα πρωι,ανοιγω την μπαλκονοπορτα,βγαινει εξω,παιρνει το μπολ με το νερο,το οποιο κ εχυσε ολο μεσα,κ μου το εφερε στα χερια!Πεινουσε!Αλλες φορες παλι,με το που ξυπναει,στεκεται διπλα στην τροφη κ περιμενει να της βαλω.

Ειναι συνεχωωωωωωως χαρουμενη!Θα φυγει καμια ωρα η ουρα της απο το κουνημα κ θα σπασει κανενα επιπλο!

Τις πρωτες μερες δεν ακουμπουσε τιποτα. Τωρα φυλαω μαξιλαρια,καλωδια,πετσετες,παπουτσια,....,εμενα!

Με τσατιζει απιστευτα που πηδαει συνεχως πανω μου.Θα της το κοψω,που θα παει!

Με το που θα βγουμε βολτα,στα πρωτα 2-3 λεπτα,κανει χοντρα,ψιλα,τα παντα!Ειναι πολυ ευκολη σε αυτο!

Αλλα................φοβαται!Οχι ρε φιλε μου!Τα ιδια με τον Εκτορα οταν ηταν κουταβι!Φοβαται ανθρωπους κ ζωα!Κ αναρωτιεμαι!Τοσες βολτες τα ειχα κανει ολα μαζι,τι στο καλο;Πραμα δεν της εμεινε;Κ ξεκινω λοιπον τα ιδια που εκανα πριν 5 χρονια!Δεν στρεσαρεται για πολυ ομως!Δεν της μενει.Παλι καλα!Μολις περναμε την αιτια του φοβου της,ξεμπλοκαρει γρηγορα. Στο σπιτι ειναι μια χαρα!

Εν ολιγοις(λεμε τωρα),αυτα!

Με κανει κ γελαω συνεχεια!Ειναι κλοουν!

Κατσε να δω αν θα πετυχω να βαλω φωτος!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ξεκινάει και σε γεμίζει νευρα το ποστ, καθιερωμένα νευρα για τους μακάκες που αφησαν τα κουτάβια, για τους γειτονες που πετούσαν ξυλα...
.... και καταλήγεις σιγά σιγά να σηκώνεις πονηρά το φρυδι και να χαμογελάς με την μικρή Foxy!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βάλε φώτοζ από κανένα photobucket γιατί άμεσα από τον υπολογιστή δεν ανεβάζει (κάποιο bug εδώ και καιρό)

Έτσι όπως την παρουσιάζεις την Foxy, και στη Γερμανία να μην μεταναστεύσει τελικά, βλέπω να αναλαμβάνει την ανατροφή του ροδεσιανού σου!

Υ.γ. Κιαμιά φορά ο Θεός δε πέμπει πράμα γιατί θωρεί να διαρμίζεται αλλιώς το μπάχαλο

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μα να την δεις....Ολο σκερτσο!
Δεν μου ανεβαινουν οι φωτος γμτ!
Εχει το 1 ματακι μπλε κ το αλλο μελί!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μη μου ματιασετε το κοριτσι μου!Θα φυγει εις τα ξενας!Ας κανουν κ κατι καλο αυτοι οι Γερμανοι!

Δεν την παλευω παλι απο την αρχη φοβιες!Αχ Παναγιαααααααααα μου!

Α!κανει κ το αλλο!Επειδη ανεβαινει στον καναπε κ δε θελω,οποτε φευγω,βαζω αναποδα πανω στον καναπε το τραπεζακι του καθιστικου!Ε!Ξαπλωνει πανω στο αναποδογυρισμενο τραπεζακι!Μα,την παλευει;Αντι να ξαπλωσει στην μαλακη κρεβαταρα της,ξαπλωνει στο ξυλο! :p

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σορρυ αλλά πατώντας να δω το τελευταίο ποστ που εβλεπα ότι ειναι από mareco.... βλέπω ξαφνικά μια μουτσούνα με ασπρο ματάκι και τρόμαξα η γυναίκα!

Ομορφη φάτσα όμως!! Της πάει πολύ η διαφορετικότητα των ματιών!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Σ' ευχαριστω Mareco

Γαλαζιο ειναι!Κανενας προπαππους του θειου του ξεδερφου,κτλ ηταν χασκι...

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σ' ευχαριστω Mareco

Γαλαζιο ειναι!Κανενας προπαππους του θειου του ξεδερφου,κτλ ηταν χασκι...
Σόρρυ που θα σε πληγώσω, αλλά αυτή η αποχρωση ειναι απόχρωση "ματι Κούγια"

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
- Πότε καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι διακοπές?
- Όταν το μυαλό σου περιστρέφεται μονίμως, γύρω από τον επαγγελματικό σου κλάδο!

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
- Πότε καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι διακοπές?
- Όταν το μυαλό σου περιστρέφεται μονίμως, γύρω από τον επαγγελματικό σου κλάδο!

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το θεμα ειναι πότε παίρνεις τις διακοπες!! :rolleyes:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εφυγε το κοριτσι μου.Ταξιδευει αποψε για Γερμανια.

Στεναχωρηθηκα παιδια πολυ.Που δεν θα την εχω κοντα μου,που θα φοβαται στο κλουβι μονη της με ξενους ανθρωπους,που θα αναρωτιεται τι κακο εκανε κ την εγκατελειψα.Το τελευταιο με τσακιζει!Αυτο,να μην μπορεις να εξηγησεις στα ζωα!Μεχρι να προσαρμοστει με νεους ανθρωπους...

Μολις την εβαλα στο κλουβι,πλανταξα στο κλαμα.Εφυγα γρηγορα να μη με δει.Ναι,λες κ δεν το ενιωσε!

Τι περιεργο συναισθημα!Να κανεις τα παντα τοσο καιρο να παει καπου καλα,να ανυπομονεις γι αυτο,να νευριαζεις κιολας που αργει γιατι δεν αντεχεις αλλο,να την χωνεις σε πραγματα κ καταστασεις για να ειναι πιο ευκολη η προσαρμογη σε κατι καινουριο και μετα.........να κλαις!

Να θες να ανοιξεις το κλουβι κ να την παρεις ΤΩΡΑ!

Δεν ξερω πως αντεχουν ολοι αυτοι που αναλαμβανουν αδεσποτα κ τους βρισκουν σπιτια!Ειναι απιστευτα ψυχοφθορο!

Ας ειναι καλυτερα το κοριτσι μου εκει που θα παει...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ποτε δεν το καταλαβα ουτε εγω.....
προσωπικά θα κατέρρεα... αυτη η αδυναμια να εξηγησεις οτι δεν εγκαταλειπεις, οτι θες το ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

Να ξέρεις όμως οτι θα προσαρμοστεί γρήγορα και με αλλον "αερα" γιατι δεν θα υπάρχει το αγκάθι της προσωρινότητας, της φιλοξενιας ώσπου...
Θα εχει ενα παντοτινό σπιτι.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.265
Καλή ζωή στην κούκλα σου! Για σένα τι να πω για να σου φύγει η στεναχώρια ρε παιδί... remote hug?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
skylako, η πρώτη ανακούφιση έρχεται με τις πρώτες φωτογραφίες. Όταν την δεις ευτυχισμένη έρχεται κι η δική σου χαρά, κι εκεί ξέρεις ότι το ξέρει κι αυτή ότι δεν την εγκατέλλειψες. (Αν μετά από αυτό συνεχίσουν να σου ερχονται φωτογραφίες, πιθανον να αρχίσεις να τη ζηλεύεις κιόλας που δεν έχεις κι εσύ ουρά να σε υιοθετούσαν κι εσένα)