Κανείς δε σ' έκραξε. Δε νομίζω ότι ήταν επιθετικές οι απαντήσεις που έλαβες. Ήταν ειλικρινείς και δόθηκαν σε πρακτική ερώτησή σου ("πώς να πάρω άλλο αμφιλεγόμενο κουτάβι ή τα λεφτά μου πίσω"). Και μιλήσαμε όλοι για ενημέρωση που έπρεπε να είχες για πολλούς λόγους. Ψυχολογική στήριξή ώστε να χαϊδεύεσαι μπορείς να λάβεις φαντάζομαι σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης, όχι για σκύλους. Συγγνώμη που τα λέω ανοιχτά αλλά έτσι είναι. Άλλωστε ένα πολύ σημαντικό ελάττωμα που έχουμε στην Ελλάδα και που πρέπει να το αποβάλουμε είναι το ότι θέλουμε να κάνουμε τα πάντα με μεσάζοντες και τους πιο περίεργους και τελείως αναποτελεσματικούς τρόπους. Αν αποβάλουμε αυτό το ελάττωμα, θα έχουμε εξαλείψει και τα λάθη που κάνουν μερικοί από μας με τη επιλογή σκύλου. Άλλωστε εδώ πρόκειται για ένα ζωντανό πλασματάκι που πέθανε άδικα και που στο θάνατό του συνέβαλες όσο και να το κάνουμε. Δεν πρόκειται για παπούτσια που πήρες από κακό μαγαζί, οπότε ναι μεν να μουντζώνεσαι αλλά το να σου υποδείξουν το λάθος σου άλλοι δε θα πρέπει να γίνει με υπερβολή. Αν και υπερβολή δε διέκρινα στις απαντήσεις που σου δόθηκαν. Άλλωστε η όλη ιστορία σου έχει πολλές "τρύπες' και είναι αρκετά σόλοικη, όπως και το γεγονός ότι έχεις, λες, καθαροαιμο σκυλί αλλά όχι από πετσοπά (από ΒΥΒ?). Αν λοιπόν απέφυγες τον πετσοπά, πώς και άφησες τη φίλη σου να πάρει το σκυλί με αυτό τον τρόπο? Και πώς ήρθε με κούριερ κατευθείαν σε σένα και όχι στον πετσοπά? Δεν έχει λογική η ιστορία και κάτι μου βρωμάει στην όλη υπόθεση του σκυλεμπορίου που μας περιέγραψες.