αγορα κοκονιου...

geopat

Active Member
20 Νοεμβρίου 2012
27
0
ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum με λενε Γιωργο και ενδιαφερομαι μετα το πασχα να αγορασω ενα κοκονακι ... δεν μπορω να επικοινωνησω με τον κ Μακαριτη μηπως μπορειτε να μου πειτε αν θπαρχει καποιο ειδος μικρου εκτροφειου ;) ;

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Μπορείς να απευθυνθείς και στον Κο Βαγγέλη Παπαδοχο που είναι ερασιτέχνης εκτροφέας με γραμμές από τον Κο Μακαρίτη

geopat

Active Member
20 Νοεμβρίου 2012
27
0
το χερω εχω γινει μελος αλλα δεν φαινεται να μου απανταει κανενας και εκει ...

αν εχει καποιοσ κοκονι θα τον παρακαλουσα να μου πειτε που το βρήκατε ..

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
KOKONI DOGS
δεν σε βλέπω να έχεις ρωτήσει τίποτα σε αυτήν την ομάδα :lol:
υποψιάζομαι σε ποιά έχεις μπεί......

Λοιπόν
κάτσε να σε ξεψαχνίσω
:lol:
γιατί θες Κοκόνι ?
Τα Κοκόνια αυτή τη στιγμή χρειάζονται ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν στην διάσωση της φυλής και που είναι σε θέση να καταλάβουν ότι δεν μιλάμε για μία φυλή σταθεροποιημένη αλλά για έναν γηγενή τύπο σκύλου που άρχισε να εκτρέφεται την προηγούμενη δεκαετία και ούτε
Θα πρέπει να ξέρεις ότι επιβάλλεται να το παρουσιάσεις σε κάποιες εκθέσεις(μην σε αγχώνει αυτό βέβαια θα σε βοηθήσουν όλοι οι κοκονοσύντροφοι)
Επίσης καλό είναι να σκεφτείς (ανάλογα και που κατοικείς) την περίπτωση να υιοθετήσεις ένα κοκονάκι από τον δρόμο το οποίο θα φέρεις σε κάποια εκδήλωση αναγνώρισης να περάσει την εξέταση και να του αποδωθεί το ΒΕΑ 1
Σε περιοχές όπως πχ Καστοριά Λάρισα Σέρρες και όχι μόνο υπάρχουν πάρα πολλά εξαίσια δείγματα που βολοδέρνουν στους πέντε δρόμους
Γενικά το Κοκόνι είναι ένα σκυλί ευκολοδιαχείριστο αλλά είναι γενικά επικοινωνιακό με τις καλές τους και τις κακές του εκφάνσεις,
στις καλές έχεις ένα σκυλί που ασχολείται με αυτό που κάνεις εσύ και όλος του ο κόσμος είναι εσύ
στις κακές έχεις ένα σκυλί συναγερμό ,όπου θεωρεί χρέος του να σε ενημερώσει για κάθε τι που θεωρεί ότι πρέπει να ενημερωθείς ,κλασσικό παράδειγμα είναι το "κάποιος πλησιάζει"
δεν είναι σίγουρα το σκυλί που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει
άλλα αρνητικά δύσκολο να εντοπίσεις (μαζί με την γνωστή και μη εξαιρετέα στα περισσότερα σκυλιά εξίσωση "σκύλος=τρίχα+σκούπα"
Βέβαια για κάποιους αυτό το συναγερμός είναι ότι πρέπει και το επιθυμούν
αν είσαι άπειρος ιδιοκτήτης και μένεις σε πολυκατοικία και πρέπει να λείπεις πολλές ώρες σίγουρα το πρώτο εξάμηνο θα έχεις παράπονα και αν αποτύχεις γενικά (αν δηλαδή δεν φροντίσεις με κατάλληλη εκπαίδευση που δεν είναι ότι το ευκολότερο για κάποιον άπειρο) ,θα έχεις παράπονα συνέχεια καθότι κάθε γείτονας που θα πηγαίνει στο δικό του διαμέρισμα πολύ πιθανόν να θεωρείτε ώς λόγος συναγερμού,κάθε κλήση του ασανσέρ επίσης κλπ κλπ κλπ

Γενικά
αν απλά θέλεις ένα σκυλάκι για συντροφιά ,σε αυτήν όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιο καταφύγιο με αδέσποτα
αν έχεις γνωρίσει την φυλή και θέλεις να συμμετάσχεις ενεργά στην διάσωσή τους ή απλά έχεις γοητευτεί από αυτά και θέλεις να μάθεις περισσότερα ,εδώ είμαστε κι εμείς και άλλες πηγές στο ίντερνετ να μάθεις και να καταλάβεις ...τι πάς να πάθεις,γιατί μιλάμε για πάθος ανεξίτηλο

κι εγώ για ένα πήγαινα και έχω 5 .
:lol:

Ο κύριος Στέλιος δεν είναι και το πιο απλό να βρεθεί , είναι διεθνής κριτής και συνήθως βρίσκεται στο εξωτερικό για εκθέσεις
στην ομάδα που σου αναφέρω είναι και αυτός μέλος
Μέχρι μετά το Πάσχα έχεις πολύ καιρό να ενημερωθείς και να κάνεις ότι καλύτερο

• Like
Reactions: Terra#74

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Πολύ ιδιαίτερη ράτσα αν και δυστηχώς πολλά σκυλάκια πέφτουν σε λάθος χέρια με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα χειρότερη η διάσωση της.

geopat

Active Member
20 Νοεμβρίου 2012
27
0
ενδιαφερομαι για τα σκυλια ευχαριστω που εισαστε κατατοπιστικοί ναι σιγοθρα θαλειπω μερικες ωρες απο το σπιτι μπορω ομως να το φροντιζω και να παρευρισκομαι σε καποια συνεδρια .... ακομα δεν αρνουμε να παρω ενα αδεσποτακι μιας και θεωρω οτι πρωτα αυτα πρεπει να βοηθειθουν... παρολα αυτα θεωρω οτι ειναι σκυλακι με πολυ καλα εξωτερικα χαρακτηριστικα ως το μεγεθος (δεν εννοω ομορφια ) και εχουν καλο χαρακτηρα απο οσο ξερω ...ααα και εχω κανει ερωτηση στο kokoni dog με λενε Giwrgos Patrikis

geopat

Active Member
20 Νοεμβρίου 2012
27
0
και θελω κοκονι για να ενισχυσω τη ρατσα και γιατι μου αρεσει ο χαρακτηρας του ... Για μενα το οτι ειναι ελληνας σκυλος δεν ειναι κατι απλο..

geopat

Active Member
20 Νοεμβρίου 2012
27
0
Πολύ ιδιαίτερη ράτσα αν και δυστηχώς πολλά σκυλάκια πέφτουν σε λάθος χέρια με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα χειρότερη η διάσωση της.
αυτο μαλλον ειναι σποντα ... ;) χαχαχαχαχα πλακα κανω ...δεν νομιζω ομως οτι θα ειμαι κακοσ ιδιοκτήτης
...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Δεν είσαι μέλος σου λέω-δες καλύτερα τον τίτλο της ομάδας-δεν είναι το Group Kokoni Dogs. δεν είσαι στην λίστα μελών!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
καλα κανεις ειναι πανεμορφα και υπεροχα σκυλια δεν ειναι σωστο να χαθουν
Στο δήμο πατρέων πες το, που παίρνω απο το πρωι τηλ, για ενα κανελί κοκόνι που κινείται στην γούναρη (δρόμος με πολλη κίνηση). Και δεν μπορώ και να το παρω στο κατόπι να το μαζέψω εγω, λογω τακουνιών.

geopat

Active Member
20 Νοεμβρίου 2012
27
0
Στο δήμο πατρέων πες το, που παίρνω απο το πρωι τηλ, για ενα κανελί κοκόνι που κινείται στην γούναρη (δρόμος με πολλη κίνηση). Και δεν μπορώ και να το παρω στο κατόπι να το μαζέψω εγω, λογω τακουνιών.
δυστυχώς δεν αγαπανε ολοι οι ανθρωποι τα ζωα
κριμα που μενω μακρια

geopat

Active Member
20 Νοεμβρίου 2012
27
0
Δεν είσαι μέλος σου λέω-δες καλύτερα τον τίτλο της ομάδας-δεν είναι το Group Kokoni Dogs. δεν είσαι στην λίστα μελών!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ https://www.facebook.com/groups/114056188610168/?ref=ts&fref=ts (KOKONI DOGS) ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ
Kokoni greek ancient dog ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ Η ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙς?:)