έξω φρενών με το πως σκεφτεται ο κόσμος

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
matilda, συνυπογράφω το ποστ σου, και θα ήθελα να πω στον φίλο Φώτη, ότι κάποια στιγμή, στο τέλος της ημέρας, εκεί που μένει κάποιος μόνος με το εαυτό του, τα χρήματα χάνουν την αξία τους και κυριαρχούν οι αρχές και οι αξίες που έχεις αποφασίσει να υπερασπίζεται.

Για να μην ακουστεί αυτό που λέω πομπώδες και γραφικό, να σου πω ότι η προσήλωση στους στόχους (αυτούς της εξάλλειψης των αδεσπότων και της υπηρέτησης της κυνοφιλίας), δεν σημαίνει ότι δεν βλέπεις τα όποια στραβά υπάρχουν στον χώρο της εκτροφής.

Και για αυτό άλλωστε συμμετέχουμε στο φόρουμ, μπας και ανοίξουμε τα μάτια μας κάποια στιγμή και κρίνουμε δικαίως τους πάντες...
Καμια αντιρρηση φιλε τακη αλλα..αυτο που λες να ισχυει για ολους!!οχι μονο για μενα που θα τα δωσω για να παρω τον καλυτερο μου φιλο για τα επομενα 10-15 χρονια αλλα και για αυτον που θα μου τον πουλησει!!!
Οσο για την κριση προς τους παντες ενω μερικα πραγματα φαινονται λεγονται τα μισα!!!τα βλεπουμε-βλεπετε-βλεπουν τα στραβα της εκτροφης αλλα συζηταμε παντα και μονιμως μονο για την μια πλευρα του προβληματος!!!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Φωτη το μονο που θελω να πω ειναι οτι το ποστ μου γραφτηκε με ολη την καλη διαθεση και χωρις καμμια προθεση να σε θιξει.

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Φώτη μου όλοι καταλαβαίνουμε τι θες να πεις και πιστεύω συμφωνούμε αυτό στο οποίο δυστυχώς πολλοί είμαστε αναγκασμένοι να διαφωνήσουμε είναι το θέμα της τίμης. Ναι έχεις δίκιο το οικονομίκο είναι μεγάλο θέμα ειδικά στις μέρες μας αλλά 1) συμφωνούμε όλοι οτι υπάρχει η λύση της υιοθεσίας αδέσποτου και 2) δυστυχώς πολλούς εκτροφείς απλά δεν τους παίρνει να ρίξουν την τιμή. Πρόσφατα σε συζήτηση που είχε με τον εκτροφέα απο τον οποίο απέκτησαν πρόσφατα οι γόνεις μου το τελευταίο κουτάβι μας, μου είπε ο ανθρωπος επι λέξη "τόσα λεφτά που έχω ρίξει τόσα χρόνια για τα σκύλια μου, ξέρω ότι δεν θα τα πάρω πότε πίσω" Αυτό νομίζω τα λέει ολα. Και οι εκτροφείς συνήθως απλοί χομπίστες είναι που έχουν κόλλημα με την φυλή που εκτρέφουν.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Γιατι ολοι Φωτη μου;;;τι γινεται;;τοσο μικρος ειμαι πια;;;
Ματιλντα δεν θιγομαι σε καμια περιπτωση!!!οτι και να λεχθει!! :)
Εγω προσωπικα αν ηθελα σκυλο φυλης δεν θα εδινα 1200 ευρω περιπου με τα τσιμπρακαλα ολα
για να τον παρω!!αν μου πηγαινε 800-900 θα το σκεφτομουν!!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Οκ τοτε....για την ιστορια να σου πω οτι μονο η akita-yoko σε ειπε "Φωτη μου" ολοι οι αλλοι απλα "Φωτη" :rolleyes:

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
όχι καλέ δεν σε είπα μικρό! :p¨απλά προσπαθώ να είμαι φιλική :) και εγώ δεν είμαι πολύ μεγάλη (αν κρινώ από τον αριθμό στο ψευδώνυμό σου μάλλον λίγο μικρότερη είμαι)
και ναι γιατι απορρείς? όλοι συμφωνούμε στα περισσότερα από αυτά που ειπώθηκαν

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ