Αφού είσαι ενάντια στις αγοραπωλησίες ψυχών όπως το θέτεις, τότε θα είσαι ενάντια κ στις ανεξέλεγκτες γέννες ιδιωτών, καθώς κ στα πετ σοπ που ''τροφοδοτούν την αγορά'' με κουτάβια αμφιβόλου ποιότητος, που η μάνα αυτών των κουταβιών γεννά ασυστόλως, χρησιμοποιώντας την ως ''εργοστάσιο παραγωγής'', μέσα σε κλουβιά 1x1, σε χώρους που δεν πληρούν τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής...οσον αφορα το αν θα βρω καποιον να μου το χαρισει. ενω εχω την δυνατοτητα να χαρισω στο σκυλακι οτι μπορει να το κρατησει υγειες και χαρουμενο δεν εχω την δυνατοτητα να δωσω 500 ευρω.εκτος αυτου ειμαι κατα της αγοροπωλησιας των ψυχων.η μια και μοναδικη φορα που απογοητευτηκα και αποφασησα να αγορασω ηταν επειδη σε συζητηση με εναν "φιλοζωο" συναντησα παρομοια σταση που επειδη δεν καταφερε να κρατησει το σκυλι που ειχε αγορασει προσπαθουσε να με πεισει να το αγορασω στην μιση τιμη αλλιως θα το αφηνε στο δρομο οπως μου ειπε.
Με λίγα λόγια καθαρόαιμο κουτάβι ΔΕΝ μπορείς να βρεις παρά μόνο αν αγοράσεις από σοβαρό κ αξιόπιστο εκτροφείο.
Ημίαμα κουταβια υπάρχουν σε όλα τα καταφύγια κ είναι άνευ πληρωμής... Μπορείς να προσφέρεις σπίτι σε κάποιο από αυτά υιοθετώντας το, αλλά αν πάρεις κουτάβι από γέννα ιδιώτη, ακόμη κ αν στο χαρίσει, ο οποίος δεν δηλώνει τις γέννες του στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος (ΚΟΕ) , δεν έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις στους γονείς των κουταβιών κλπ, τότε βάζεις ένα λιθαράκι στα τόσα αδέσποτα που έχουμε κάθε τόσο από τις ανεξέλεγτες γέννες........
Κάνε μου μια χάρη κ διάβασε τα παρακάτω θέματα, είναι πολύ σημαντικά κ απαντούν σε όλα σου τα ερωτήματα:
Εμπειρίες από Pet shops- puppy mills
Εκτροφείς της πίσω πόρτας (bybs)
Θέλω κουτάβι ράτσας... αλλά...
Γιατί ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας
Πώς διαλέγω εκτροφέα;
Last edited: