σευχαριστω νατασσα .να σαι σιγουρη οτι ενημερωνομαι συνεχως.αλλα να αναφερω τα εξης.
υπαρχουν σκυλακια υπερκινητικα,μεγαλωσωμα,με μακρυ τριχωμα και κοντο και κτλ...
στον τροπο ζωης μου τα επομενα 10 χρονια,τουλαχιστων στο πλανο που ακολουθω, αυτο που θα εχω αναγκη ειναι ενα συντροφο που να μπορει να ζησει σε σπιτι χωρις το παραμικρο προβλημα γιαυτον,που να εχει την ταση να ειναι κοινωνικος με τα παιδια βαση γονιδιων,που να ειναι σχετικα μικροσωμος και που να εχω την δυνατοτητα να τον ζησω απο τους πρωτους μηνες της ζωης του ωσ το τελος της αν ολα εξεληχθουν ομαλα.
οι ρατσες δεν υπαρχουν για να αλλαζουν ονοματα τα σκυλια,αλλα αποτελουν μια γενικοτερη ταυτοτητα ενος σκυλου. και θα πρεπει ολοι να εχουν την συνειδηση να ξερουν τι ψαχνουν.
οσον αφορα το αν θα βρω καποιον να μου το χαρισει. ενω εχω την δυνατοτητα να χαρισω στο σκυλακι οτι μπορει να το κρατησει υγειες και χαρουμενο δεν εχω την δυνατοτητα να δωσω 500 ευρω.εκτος αυτου ειμαι κατα της αγοροπωλησιας των ψυχων.η μια και μοναδικη φορα που απογοητευτηκα και αποφασησα να αγορασω ηταν επειδη σε συζητηση με εναν "φιλοζωο" συναντησα παρομοια σταση που επειδη δεν καταφερε να κρατησει το σκυλι που ειχε αγορασει προσπαθουσε να με πεισει να το αγορασω στην μιση τιμη αλλιως θα το αφηνε στο δρομο οπως μου ειπε.
αυτα απο μενα..επειδη ομως δεν εσκεφτομαι να βαλω στο σπιτι μου ενα τραπεζι αλλα μια τετραποδη ψυχη θα μου επιτρεψετε να ειμαι ,το κατα δυναμη,απαιτητικος(εφοσον θεωρειτε οτι εσεισ οτι ειμαι) και συνειδητοποιημενος ωστε να μην καταντησω σαν τον συγκεκριμενο κυριο η οπως τον ιδιοκτητη τις σκυλιτσας στη φωτογραφια που το αφησε να ζει στα σκουπιδια.