Ψάχνω εκπαιδευτή

dimlev

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2011
26
0
ξερεις κανενα εκπαιδευτη που να γνωριζει απο ακιτα?
Εγω ψαχνομαι

dimlev

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Για βοηθειστε ρε παιδια, τα ακιτα ειναι καπως δυσκολουτσικα και χρειαζονται εκπαιδευτη με πειρα σε αυτα..

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Ειδα στισ φώτο ότι κρατάει Ξύλο γιατί ???

Δεν πιστευω να βαράει τα σκυλια που πάνε για εκπαίδευση ?????
αν εννοείς την κεντρική φωτογραφία στο http://www.dogsports.gr/ .....εκεί ο ερεθιστής κρατάει μια εύκαμπτη βέργα (στικ) και με αυτήν ''απειλεί'' τον σκύλο δοκιμάζοντας το θάρρος του....

καμία σχέση με εκπαίδευση βασικής υπακοής........

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
Α οκ πιστευω να είναι μόνο για ερέθισμα και όχι για ξυλο.

vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
Καλησπερα!εχω ενα amstaff 15 μηνων αρσενικο.εκπαιδευεται απο 4 ΜΗΝΩΝ παρακαλω,συνεχεια με αλλα σκυλια,αληθεια πιστευω πως οσον αφορα την κοινωνικοποιηση με αλλα σκυλια δεν γινοταν να γινει κατι αλλο,μεχρι πριν 3 μηνες κανενα προβλημα με αλλα σκυλια,ολο παιχνιδι, πηγαμε και σε εκθεση μορφολογιας σκυλων με αλλα 600 σκυλια και ηταν αψογος(αυτα οταν ηταν 10 μηνων)!
Απο τοτε που εγινε 12 μηνων εχει βγαλει τετοια επιθετικοτητα με αλλα σκυλια αλλα και γατες που δεν ακουει καμια εντολη...ο εκπαιδευτης μου λεει πως ειναι ο χαρακτηρας του ετσι και ισως να μην αλλαξει..ποναει το χερι μου απο το τραβηγμα...δεν κρατιεται με τιποτα,τον βγαζουμε βολτα και φοβομαστε μην βρουμε σκυλο ή γατα
Υπαρχει λοιπον καποιος που να μπορει να διορθωσει αυτη την ανεπιθυμητη συμπεριφορα-επιθετικοτητα?καποιον εκπαιδευτη για ειδικες αποστολες?:cool:
Υ.γ.εχει κανει και σωματοφυλακη,αλλα πιστευω δεν φταιει αυτο.
Εχει τελειωσει και την βασικη υπακοη
Ευχαριστω !!!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εχει κανει ολα αυτα αλλα παραυτα σε τραβαει κ δεν υπακουει στις εντολες σου?
Πως?

• Like
Reactions: johnk

vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
Και εκανε την σωματοφυλακη διοτι θα ηταν πιο υπακουος...τι να πω....δεν ξερω..εχω σηκωσει τα χερια ψηλα..οσο τα εχω ακομα και δεν φυγουν απο το τραβηγμα..

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Να σου πω? Εσυ συνεχιζες μετα να δουλευεις με τις εντολες? Δεν ειναι οτι το μαθαινει κ λες ok τελειωσαμε κ επαναπαυεσαι, θελει συνεχη δουλεια, για να μην ξεχναει...
Γιατι ετσι οπως τα λες ή που η "εκπαιδευση" ηταν για τον π#@$ο καβαλα ή που τα παρατησες (οτι κ να γινε εντωμεταξυ που να του γεννησε αυτη την επιθετικοτητα θα πρεπε νασαι σε θεση να τον συνετιζεις διχως προβλημα)

vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
Οχι απλα εκανα καθημερινα τις εντολες αλλα το παρακανα σε βαθμο που μου ελεγε η γυναικα μου να το αφησω λιγο να χαλαρωσει...αφου και ο εκπαιδευτης που ξερει ποσο τον δουλευω ειναι το μονο που δεν μπορει να μου προσαψει,αδιαφορια!δεν ξερω τι εγινε στο μεταξυ..εντελως ξαφνικα..το καταλαβα διοτι εκει που μυριζοταν με αλλα σκυλια στη βολτα,απο τη μια μερα στην αλλη, μυριστηκε με ενα αλλο μικροσωμο σκυλακι και αρχισε να γρυλιζει και να γαυγιζει,πραγμα που μεχρι την προηγουμενη μερα ηταν αψογος..
Υπαρχει καποιος εκπαιδευτης που να μπορει να το λυσει??

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Οχι απλα εκανα καθημερινα τις εντολες αλλα το παρακανα σε βαθμο που μου ελεγε η γυναικα μου να το αφησω λιγο να χαλαρωσει...αφου και ο εκπαιδευτης που ξερει ποσο τον δουλευω ειναι το μονο που δεν μπορει να μου προσαψει,αδιαφορια!δεν ξερω τι εγινε στο μεταξυ..εντελως ξαφνικα..το καταλαβα διοτι εκει που μυριζοταν με αλλα σκυλια στη βολτα,απο τη μια μερα στην αλλη, μυριστηκε με ενα αλλο μικροσωμο σκυλακι και αρχισε να γρυλιζει και να γαυγιζει,πραγμα που μεχρι την προηγουμενη μερα ηταν αψογος..
Υπαρχει καποιος εκπαιδευτης που να μπορει να το λυσει??

Γιατί δεν ανατρέχεις στον ήδη υπάρχον εκπαιδευτή που ξέρει και το σκύλο?

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Την σωματοφυλακή τι την ήθελες;
Οταν τραβάει δεν τραβάς και ´σει διελκυστίνδα θα παίζεται;
Οταν τραβάει τον αποκεφαλιζεις τραβόντας δυνατά και απότομα
αν ειναι πχ ενα μέτρο αριστερα σου να βρεθεί ενα μέτρο δεξιά σου.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
αυτος καλα την ηθελε,οι αλλοι τι καναν;;

Αυτη την σωματοφυλακή δεν μπόρεσα να την καταλάβω.
Περπατάς στον δρόμο και άμα σου την πέσουν περιμένεις να
σε βοηθήσει ο σκυλος σου; Αν το κανείς για άθλημα δεν
υπάρχουν αλλα αθλήματα; Και σε αμ σταφ τεριαζουν αυτα
τα πράματα;

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Αυτη την σωματοφυλακή δεν μπόρεσα να την καταλάβω.
Περπατάς στον δρόμο και άμα σου την πέσουν περιμένεις να
σε βοηθήσει ο σκυλος σου; Αν το κανείς για άθλημα δεν
υπάρχουν αλλα αθλήματα; Και σε αμ σταφ τεριαζουν αυτα
τα πράματα;
δεν ειναι κακο να κανεις σωματοφυλακη βρε ισκ και ναι ισως συμβει και αυτο που λες απο την αλλη
κακο ειναι να κανεις ΛΑΘΟΣ σωματοφυλακη