Ψάχνω Γερμανικό Ποιμενικό (αρσενικό κουτάβι)

Status
Κλειδωμένο θέμα

LactLove

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2017
109
95
29
Θεσσαλονίκη
ειδα που το εστειλες πριβε. δεν προσεξα το θεμα. και στα πριβε μνμ μου ειπες απλα οτι εχει γνωμη ενα μελος του φορουμ και εσενα σου ειναι αρκετο. οχι οτι εχει και γνωστος σου... οπως ειπα να χαμε να λεγαμε... γραφεις για να γραφεις. δεν εχεις πει μια σοβαρη κουβεντα σε 5 σελιδες.
@george_gs φιλε καλα τα λες αλλα μιλας σε τοιχο...
Ενω εσυ που θεωρεις οτι καλο και καθαροαιμο σκυλι ειναι αυτο των 1000-1500 ευρώ πολλές σοφες κουβέντες λες

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
@LactLove
καταλαβαινεις οτι μιλας για εκτροφεια που απλως βγαζουν ιδιες κοπιες σκυλιων που δεν εχουν τιποτα το διαφορετικο απο ολα τα αλλα??

μαλλον σε εχεις διαβασει τα καταλληλα Topics γιατι αλλιως δεν θα μου ελεγες οτι απο τα Χ (μεσα σε αυτο το Χ περιλαμβανονται παρα πολλα εκτροφεια) εκτροφεια μπορω να παρω εναν πολυ καλο ΓΠ.

οσον αφορα τις τιμες, απλως σκεψου γιατι μπορεις να βρεις στην αγορα το Χ προιον σε πολλες διαφορετικες τιμες απο διαφορετικους κατασκευαστες.

LactLove

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2017
109
95
29
Θεσσαλονίκη
@LactLove
καταλαβαινεις οτι μιλας για εκτροφεια που απλως βγαζουν ιδιες κοπιες σκυλιων που δεν εχουν τιποτα το διαφορετικο απο ολα τα αλλα??

μαλλον σε εχεις διαβασει τα καταλληλα Topics γιατι αλλιως δεν θα μου ελεγες οτι απο τα Χ (μεσα σε αυτο το Χ περιλαμβανονται παρα πολλα εκτροφεια) εκτροφεια μπορω να παρω εναν πολυ καλο ΓΠ.

οσον αφορα τις τιμες, απλως σκεψου γιατι μπορεις να βρεις στην αγορα το Χ προιον σε πολλες διαφορετικες τιμες απο διαφορετικους κατασκευαστες.
Τελος παντων οπως νομιζετε εσεις ξερετε καλυτερα που εχετε γεμρανικά και ασχολείστε. Απλά θεωρω πως δεν θέλουν ολοι οι εκτροφεις να προσφερουν κατι καλυτερο απο την καλη τους την καρδια, γνωμη μου βεβαια

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Ο LactLove έχει εν μέρει δίκιο σε αυτά που λέει.Δηλαδή αν εγώ και ένας φίλος έχουμε καθαρόαιμα (με χαρτια/pedigree) σκυλιά γιατί δεν μπορούμε ή δεν πρέπει να τα ζευγαρώσουμε (με σκοπό να τα χαρίσουμε σε φίλους-συγγενείς);
Η απαντηση σε αυτο σου το ερωτημα,εχει δοθει ηδη πολλες φορες μεσα στο thread, αλλα δεν λες να την καταλαβεις...
Σου παραθετω ξανα μία απο αυτες:
Για τα υπόλοιπα, το ότι δυο άνθρωποι έχουν σκύλους από τζαμάτους γεννήτορες αυτό από μόνο του δεν τους καθιστά (τους σκύλους τους) άξιους εκτροφής. Θα κάνετε όλες τις εξετάσεις; Όλες μα όλες; Θα κατεβάσετε σε εκθέσεις για να κριθεί η μορφολογία τους; Θα μπείτε σε όλα αυτά τα έξοδα για να εξασφαλίσετε ότι τα κουτάβια θα είναι εξίσου καλά με τους γονείς; Αν ναι, γιατί μετά να τα δώσετε τσάμπα; Τι κέρδος θα έχετε εσείς (δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά). Και γιατί να προχωρήσετε σε μια γέννα αφού δεν θα έχετε κανένα προσωπικό όφελος, ούτε η ίδια η φυλή μιας και αφού δεν είστε εκτροφείς, δεν έχετε ένα εκτροφικό πρόγραμμα;
Αλλη μια φορα και απο μενα:
Εσυ και ο φιλος σου που εχετε τα πεντιγκρενια σκυλια, με ποιον τροπο εχετε διαπιστωσει οτι τα σκυλια σας ειναι αξια αναπαραγωγης, αξιοι συνεχιστες και εκπροσωποι της φυλης που αγαπας; Επειδη ειχαν καθαροαιμους γονεις; Και λοιπον; Μπορει απο τους καθαροαιμους γονεις να εχετε παρει τους "χειροτερους" απογονους. Και με το ζευγαρωμα τους, ναι μεν θα παρετε καθαροαιμα κουταβια, αλλα το πιθανοτερο ενδεχομενο ειναι τα κουταβια αυτα να ειναι ακομα χειροτερης ποιοτητας απο τους γονεις τους. Και ετσι δημιουργειται ενα ντομινο...γιατι αν ο επομενος φιλος σου ζευγαρωσει καποιο απο αυτα τα πεντιγκρενια κουταβια με ενα αλλο αντιστοιχο σκυλι, απλα γεμιζεις τον κοσμο με σκυλια που αποκλινουν απο το προτυπο της φυλης.
Θες να ζευγαρωσεις το πεντιγκρενιο σου σκυλι με το αντιστοιχο του φιλου σου;
Πολυ ωραία. Πηγαινε σε εκθεσεις μορφολογιας και παρε καλες κρισεις. Κανε εξετασεις δυσπλασιας στους 6 και στους 12 μηνες του σκυλου σου, στειλ' τες Γερμανια να παρεις επισημη διαγνωση στο pedigree. Κανε εξετασεις DNA να εισαι σιγουρος οτι το σκυλι σου δεν κουβαλαει κληρονομικες ασθενειες που θα μεταβιβασει στους απογονους του. Εκπαιδευσε το και κατεβασε το να παρει τουλαχιστον BH και μετά IPO1 για να αποδειχτει οτι ειναι ενα σκυλι με εργασιακη ικανοτητα (οπως πρεπει να εχει ενα Γ.Π. απο την φυση του) και ισορροπημενο χαρακτηρα και μετα ναι, ζευγαρωσε το σκυλι σου...(να μας πεις πρωτα ποσο θα σου εχουν στοιχισει ολα αυτα που αναφερω και αν θα εισαι τοσο large μετα για χαρισεις τα κουταβια της γεννας σου...)

Εγώ προσωπικά ξέρω 10+ άτομα που θα ήθελαν πραγματικά να έχουν Γερμανικό ποιμενικό καθαρόαιμο αλλά δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δώσουν 600-1500 ευρώ.
Εγω να δεις ποσα ατομα ξερω που ηθελαν πραγματικα να εχουν ενα αυτοκινητο με 0-100 στα 4'' , αλλα δε μπορουν ή δεν θελουν να δωσουν να δωσουν 100.000-150.000€...

edit: κανενας δεν θεοποιει τους εκτροφεις. Αντιθετως ολοι λεμε συνεχεια για τον υπευθυνο εκτροφεα και ποσο προσωπικο ψαξιμο πρεπει να ριξεις για να βρεις αυτον που θα σου κανει κλικ και σας ανθρωπος και σαν εκτροφικο εργο (πχ. αυτον που δεν κανει εκτροφη Γ.Π. με την λεκανη στο πατωμα, αλλά εκτρεφει σκυλια με πιο ευθεια γραμμη και ας ξερει οτι στην εκθεση μορφολογιας θα παρει χειροτερη κριση για την λεκανη του σκυλου του απο τον "κολημμενο" κριτη με τα βατραχοσκυλα). Αν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις το σωστα εκτροφεα, φαντασου ποσο πολλαπλασια πιο δυσκολο ειναι να βρεις σωστο σκυλι απο γεννα ιδιωτη...

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Προσωπικά αν ποτέ αγόραζα Γ.Π. (δεν σκοπεύω να ξαναποκτήσω άλλον μετά τον αδέσποτο ΓΠ που μάζεψα) θα ήταν μόνο απο τον Πέτρο Ριτσόπουλο στο Ηράκλειο Κρήτης. Μου αρέσουν τα σκυλιά του και ξεχωρίζουν απο τα καμπουροθεόστραβα που έχει γεμίσει ο τόπος. Έχει λίγα σκυλιά κι όσο καιρό τον γνωρίζω διαδικτυακά, με έχει βοηθήσει απο το τηλέφωνο με μεγάλη χαρά και στο σύνολο μου έχει δώσει την εικόνα ότι τα αγαπάει πολύ. Το "κακό" (για όποιον ενδιαφέρεται για κουτάβι του) είναι ότι δεν έχει συχνά γέννες.

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
Τελος παντων οπως νομιζετε εσεις ξερετε καλυτερα που εχετε γεμρανικά και ασχολείστε. Απλά θεωρω πως δεν θέλουν ολοι οι εκτροφεις να προσφερουν κατι καλυτερο απο την καλη τους την καρδια, γνωμη μου βεβαια
σε αυτο θα συμφωνησω.
οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν εχουν εκτροφικο πλανο με σκοπο την βελτιωση της φυλης.

παντως, δεν χρειαζεται να δαιμονοποιουμε το κερδος. δεν ειναι κακο, αντιθετως χρειαζεται για να κινουνται ολα ομαλα.
γιατι οκ με την αγαπη κ το παθος για την φυλη αλλα καπως πρεπει να ζησουν κ αυτοι.

• Like
Reactions: east49 and theokets

21 Μαρτίου 2017
30
4
55
Κανείς δε μίλησε για ευγονική εδώ, και ο Χίτλερ δεν έβγαζε νόμους δημοκρατικά....Φασίστας ήταν και έκανε ό,τι ήθελε.

Προσωπικά δεν έχω καθαρόαιμο. Δεν βρίσκω το λόγο να έχω. Αλλά αν ποτέ ήθελα σε εκτροφέα θα πήγαινα. Όχι για να το κάνω μόστρα , το σκυλί δεν είναι μόστρα. Αλλά γιατί εγώ θα ένιωθα πιο σίγουρη ότι όλα έχουν γίνει όπως πρέπει. Θα έψαχνα, θα ρώταγα, κι ας μου έπαιρνε και δυο και τρία χρόνια, μέχρι να καταλήξουν στον εκτροφέα μου. Τα χαρτιά εξασφαλίζουν ότι τα κουτάβια προέρχονται από σωστο ζευγάρωμα. Από΄γονείς που κάνει να ζευγαρώσουν. Ο ιδιώτης που ξέρει ότι ο σκύλος του είναι κατάλληλος; Το ότι προέρχεται από κορυφαίους γονείς δεν το καθιστά παράλληλα κατάλληλο για γέννα. Και ναι θα πήγαινα να τα δώσω σε κάποιον που είναι δουλειά του και που ξέρει τι κάνει. Αν θέλω δωρεάν σκύλο πάω και στη φιλοζωική. Δεν βρίσκω λόγο να διαλέξω δωρεάν καθαρόαιμο όταν δεν ξέρω αν έπρεπε να γίνει αυτή η γέννα.

(και με μια πρόχειρη αναζήτηση στο φόρουμ, αν θες περισσότερες πληροφορίες για το εκτροφείο που απλά σχολίασα, εδώ http://www.dogforum.gr/community/threads/primo-haus-jackson-Γερμανικός-Ποιμενικός.9209/)
Κοπελιά αν νομίζεις πως οι νόμοι βγαίνουν ’’δημοκρατικά’’,άλλαξε πλευρό μήπως και δεις προκοπή.

Ευχαριστώ για το link.

21 Μαρτίου 2017
30
4
55
αληθεια??? βρες μου κ εμενα ενα αφου σου ειναι τοσο ευκολο!
επειδη ενας ΓΠ μοιαζει στον rex δεν σημαινει οτι ειναι κ καλο δειγμα της φυλης (χειριστο ειναι αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση).

αφου εσυ
1. εισαι σε θεση να διαβαζεις τοσο καλα τα pedigree,
2. ξερεις τοσο καλα την φυλη,
3. γνωριζεις ποιο θηλυκο θα συμπληρωνε σωστα ενα αρσενικο και το αντιθετο,

γιατι μπηκες εδω μεσα για να ρωτησεις απο που και πως θα αποκτησεις εναν ΓΠ???
βεβαια απο την αλλη δεν θα δυσκολευοσουν να βαλεις μια γεννα απλως κ μονο γιατι τα σκυλια εχουν χαρτια κ ενα φιλαρακι θελει να αποκτησει ενα κουταβι.

νομιζεις οτι ειμαστε χθεσινοι κ δεν γνωριζουμε για τους εκτροφεις???
μην μας "απειλεις" λοιπον οτι θα καταπιουμε την γλωσσα μας κτλ. αυτες ειναι ατακες που χρησιμοποιουν 10χρονα παιδακια μολις μαθαινουν ενα πραγμα κ νομιζουν οτι εμαθαν τα παντα.

αντι λοιπον να αναλωνεσαι εδω μεσα αν πρεπει ή δεν πρεπει να βαλεις γεννα με ενα φιλαρακι σου, κατσε κ μαθε για την φυλη γιατι φαινεται οτι εχεις πληρη αγνοια περι αυτης.

οτι εχει ορθια αυτια δεν ειναι ΓΠ!
οτι μοιαζει στον rex δεν ειναι ΓΠ!
το οτι θελεις εναν ΓΠ, ετσι γενικα κ αοριστα, ειναι σαν να λες θελω αμαξι με 4 ροδες.

αντε και καλες αναζητησεις...
Πιτσιρίκο μυρίζεις γαλατίλα από μακριά!Όταν εγώ είχα σκυλιά εσύ δεν είχες γεννηθεί.
Όταν τελειώσεις το δημοτικό (και αν) μάθε να βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλουδάκι σου (όσο μικρό κι αν είναι) και παίξτο ξερόλας αλλού.

Μπήκα εδώ μέσα για να δω ΑΝ κάποιος έχει δικιά του εμπειρία για να προτείνει σοβαρά και με επιχειρήματα κάποιον εκτροφέα κτλ για Γερμανικό ποιμενικό.Μετά από ΤΟΣΑ μηνύματα ακόμα δεν μπόρεσες να καταλάβεις το γιατί;Απλά εσύ και το συνάφι σου εκτροχιάσατε το θέμα και μιλατε για ΑΣΧΕΤΑ ως προς αυτό ζητήματα (αδέσποτα,ζευγαρώματα,pedigree κτλ)!ΑΝ ήσασταν σωστοί απλά θα λέγατε : ’’φίλε,ξέρω αυτόν τον εκτροφέα,πήρα τον σκύλο μου από εκεί και έχω να πω αυτό και αυτό’’.Αντ’αυτού η μπάλλα στην εξέδρα,εξυπνακισμοί και λοιπές γνωστές νεοελληνικίστικες συμπεριφορές!

Δεν απειλώ κανέναν για το τι θα πω για τους εκτροφείς που προσκυνάτε και έχετε θεοποιήσει εδώ μέσα (οι οποίοι ξαναλέω κατέβασαν εδώ και δεκαετίες την πλάτη του Γερμ.ποιμενικού στο χώμα αλλά γι’αυτό εσύ και το συνάφι σου ’’μούγκα στην στρούγκα’’ που λένε).
Αλήθεια ’’εξπέρ’’ του Γερμ.ποιμενικού,για πες μας τι λένε οι ειδικοί εκτροφείς για τον λευκό και μαύρο ποιμενικό;Πως τους αντιμετωπίζουν;

Αντί να θέλετε την κριτική για τους εκτροφείς τους υπερασπίζεστε υπερβολικά ΧΩΡΙΣ επιχειρήματα και αιτιολογήσεις.Πόσες κονσέρβες τροφής σου δίνουν τελικά για αυτήν σου την κατρακύλα;

• Like
Reactions: LactLove

21 Μαρτίου 2017
30
4
55
Η απαντηση σε αυτο σου το ερωτημα,εχει δοθει ηδη πολλες φορες μεσα στο thread, αλλα δεν λες να την καταλαβεις...
Σου παραθετω ξανα μία απο αυτες:

Αλλη μια φορα και απο μενα:
Εσυ και ο φιλος σου που εχετε τα πεντιγκρενια σκυλια, με ποιον τροπο εχετε διαπιστωσει οτι τα σκυλια σας ειναι αξια αναπαραγωγης, αξιοι συνεχιστες και εκπροσωποι της φυλης που αγαπας; Επειδη ειχαν καθαροαιμους γονεις; Και λοιπον; Μπορει απο τους καθαροαιμους γονεις να εχετε παρει τους "χειροτερους" απογονους. Και με το ζευγαρωμα τους, ναι μεν θα παρετε καθαροαιμα κουταβια, αλλα το πιθανοτερο ενδεχομενο ειναι τα κουταβια αυτα να ειναι ακομα χειροτερης ποιοτητας απο τους γονεις τους. Και ετσι δημιουργειται ενα ντομινο...γιατι αν ο επομενος φιλος σου ζευγαρωσει καποιο απο αυτα τα πεντιγκρενια κουταβια με ενα αλλο αντιστοιχο σκυλι, απλα γεμιζεις τον κοσμο με σκυλια που αποκλινουν απο το προτυπο της φυλης.
Θες να ζευγαρωσεις το πεντιγκρενιο σου σκυλι με το αντιστοιχο του φιλου σου;
Πολυ ωραία. Πηγαινε σε εκθεσεις μορφολογιας και παρε καλες κρισεις. Κανε εξετασεις δυσπλασιας στους 6 και στους 12 μηνες του σκυλου σου, στειλ' τες Γερμανια να παρεις επισημη διαγνωση στο pedigree. Κανε εξετασεις DNA να εισαι σιγουρος οτι το σκυλι σου δεν κουβαλαει κληρονομικες ασθενειες που θα μεταβιβασει στους απογονους του. Εκπαιδευσε το και κατεβασε το να παρει τουλαχιστον BH και μετά IPO1 για να αποδειχτει οτι ειναι ενα σκυλι με εργασιακη ικανοτητα (οπως πρεπει να εχει ενα Γ.Π. απο την φυση του) και ισορροπημενο χαρακτηρα και μετα ναι, ζευγαρωσε το σκυλι σου...(να μας πεις πρωτα ποσο θα σου εχουν στοιχισει ολα αυτα που αναφερω και αν θα εισαι τοσο large μετα για χαρισεις τα κουταβια της γεννας σου...)

Εγω να δεις ποσα ατομα ξερω που ηθελαν πραγματικα να εχουν ενα αυτοκινητο με 0-100 στα 4'' , αλλα δε μπορουν ή δεν θελουν να δωσουν να δωσουν 100.000-150.000€...

edit: κανενας δεν θεοποιει τους εκτροφεις. Αντιθετως ολοι λεμε συνεχεια για τον υπευθυνο εκτροφεα και ποσο προσωπικο ψαξιμο πρεπει να ριξεις για να βρεις αυτον που θα σου κανει κλικ και σας ανθρωπος και σαν εκτροφικο εργο (πχ. αυτον που δεν κανει εκτροφη Γ.Π. με την λεκανη στο πατωμα, αλλά εκτρεφει σκυλια με πιο ευθεια γραμμη και ας ξερει οτι στην εκθεση μορφολογιας θα παρει χειροτερη κριση για την λεκανη του σκυλου του απο τον "κολημμενο" κριτη με τα βατραχοσκυλα). Αν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις το σωστα εκτροφεα, φαντασου ποσο πολλαπλασια πιο δυσκολο ειναι να βρεις σωστο σκυλι απο γεννα ιδιωτη...
Γιατί αποκλείεις πως υπάρχουν κυνόφιλοι σοβαροί που δεν θέλουν να δημιουργήσουν στρατιές από αδέσποτα και που είναι διατεθιμένοι να κάνουν εξετάσεις και γενικά να προσεγγίσουν το θέμα του ζευγαρώματος σωστά.Γιατί νομίζεις πως μόνο οι εκτροφείς έχουν αυτή την δυνατότητα και σκοπό;Ποιος σας ανέθεσε το ρόλο της ''dog sex police'' ξαναρωτώ!Πότε τα pedigree έγιναν πιο σημαντικά από τους τετράποδους φίλους μας;Για το πως κατάντησαν οι θεοί σας οι εκτροφείς την πλάτη του Γερμ.ποιμενικού θα μιλήσει κανείς;
Τα chihuahua και τα pugs (για να αρκεστώ σε 2 μόνο παραδείγματα) ήταν δημιουργήματα-εκτρώματα των ’’εκτροφέων’’ ή της φύσης;

Παρακαλώ ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
@Λύκος Πατήρ Πάντων
Δεν σε βλέπω να στέκεσαι σε απαντήσεις όπως το πως να τσεκάρεις pedigree που ρώταγες, ή το γιατί η αναπαραγωγή καθαροαίμων δεν είναι εκτροφή.
Προσπαθείς μόνο να πιαστείς από εκφράσεις για να τσακωθείς, που μυρίζει πολύ flaming και trolling και είναι κρίμα να πας για μπάνιο, ακόμα δεν μπήκες....

21 Μαρτίου 2017
30
4
55
@Λύκος Πατήρ Πάντων
Δεν σε βλέπω να στέκεσαι σε απαντήσεις όπως το πως να τσεκάρεις pegigree που ρώταγες, ή το γιατί η αναπαραγωγή καθαροαίμων δεν είναι εκτροφή.
Προσπαθείς μόνο να πιαστείς από εκφράσεις για να τσακωθείς, που μυρίζει πολύ flaming και trolling και είναι κρίμα να πας για μπάνιο, ακόμα δεν μπήκες....
Flaming και trolling κάνουν όλοι όσοι αντί να απαντήσουν στο αρχικό ερώτημα ’’ξέρει κανείς κάποιον καλό εκτροφέα’’ (με στοιχεία,όχι άκουσα κτλ) εκτροχιάζουν το αρχικό θέμα και μιλούν για άσχετα ζητήματα (αδέσποτα,pedigree κτλ) και το παίζουν εξυπνάκηδες.
Τα μπάνια δεν με τρομάζουν,έφτιαξε βλέπεις και ο καιρός.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Flaming και trolling κάνουν όλοι όσοι αντί να απαντήσουν στο αρχικό ερώτημα ’’ξέρει κανείς κάποιον καλό εκτροφέα’’ (με στοιχεία,όχι άκουσα κτλ) εκτροχιάζουν το αρχικό θέμα και μιλούν για άσχετα ζητήματα (αδέσποτα,pedigree κτλ) και το παίζουν εξυπνάκηδες.
εεεεεεε....για ξαναδιάβασε λίγο το αρχικό ποστ...
Δεν περιέχει μόνο την ερώτηση, περιέχει και πράγματα που σαν δηλώσεις χρειάζονται απάντηση-διευκρίνηση.
Πράγματα τα οποία στην αρχή κι εσύ συνέχιζες να συζητάς, μέχρι που αποφάσισες ότι το μόνο που σε νοιάζει είναι αν θα βάλει κάποιος το κεφάλι στον τορβά για να σου προτείνει εκτροφείο.

Δυστυχώς όμως εδώ είναι φόρουμ, και ο καθένας απαντάει σε ότι νομίζει και ξέρει από κάθε θέμα. (y)
Όχι σε ότι αποφασίζεις εσύ, σαν να είναι ο προσωπικός σου τοίχος στο face.(n)

21 Μαρτίου 2017
30
4
55
Σιγά ρε φίλε.κατουρα και λίγο γιατί σε βλέπω κάπως ζορισμενο...Εξ αρχής δεν ήθελες να ακούσεις και να μάθεις. Ευτυχώς σου είπε η Λακτα εκτροφείο ;απο γνωστό της. Πάρε από κει
Να ακούσω τι;Για αδέσποτα;Για ζευγαρώματα;Να μάθω τι;
Το από που θα πάρω δεν θα μου το ορίσεις εσύ και μάλιστα έτσι.

21 Μαρτίου 2017
30
4
55
εεεεεεε....για ξαναδιάβασε λίγο το αρχικό ποστ...
Δεν περιέχει μόνο την ερώτηση, περιέχει και πράγματα που σαν δηλώσεις χρειάζονται απάντηση-διευκρίνηση.
Πράγματα τα οποία στην αρχή κι εσύ συνέχιζες να συζητάς, μέχρι που αποφάσισες ότι το μόνο που σε νοιάζει είναι αν θα βάλει κάποιος το κεφάλι στον τορβά για να σου προτείνει εκτροφείο.

Δυστυχώς όμως εδώ είναι φόρουμ, και ο καθένας απαντάει σε ότι νομίζει και ξέρει από κάθε θέμα. (y)
Όχι σε ότι αποφασίζεις εσύ, σαν να είναι ο προσωπικός σου τοίχος στο face.(n)
Το αρχικό μου ποστ φίλτατε άλλοι πρέπει να το διαβάσουν,όχι εγώ.Α,και που είσαι δεν έχω facebook,walls και λοιπές χαζομάρες.

Ναι, να απαντάει ο καθένας ΣΧΕΤΙΚΑ με το ΘΕΜΑ που ανοίγει κάποιος.

Όποιος θέλει μπορεί εύκολα να δει ποιος-ποιοι εκτροχίασαν το θέμα και άρχισαν το flaming/trolling.Ας σοβαρευτούν μερικοί επί τέλους!Αρκετά!

theokets

Well-Known Member
10 Απριλίου 2016
252
1.138
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ναι να μάθεις όλα αυτά.γιατι νομίζεις πως ξερεις.και φυσικά δεν θα σου προτείνω τίποτα και δεν θα σου ορίσω τίποτα. Κάνε τα κουμάντα μόνος σου

Status
Κλειδωμένο θέμα