Φίλε sexbistol που καταλαβαίνεις σε αυτό το θέμα να γίνεται λόγος για σκυλιά;
Το ενδεχόμενο οι dogueros να μιλάνε μόνο όταν έχουν κάτι να πούν δεν σου πέρασε απ' το μυαλό?Στο sab με τα dogo κίνηση μηδέν το κλείσαμε το "μαγαζάκι" η θα βάλτε πάλι κανένα video από "έκθεση κυνομαχία" μπας και γράψει κανεις τίποτε...
η θα πάρετε όλη σας Rottweiler και ελάτε εδώ να μαλώνουμε (γράφουμε εννοώ) παρέα!!!
Εμείς ρε φίλε δεν έχουμε τόσο καλά σκυλιά να έρθουμε, πάμε αιδώ γύρο γυρο ,αν το υποτιμάς και το λες χαβούζα μπράβο.Εσύ Παναγώτη δεν βαρέθηκες να ρωτάς το ίδιο πράμα συνεχεια???
Εγώ θα παο :
1) ARKS CLUB CHAMPIONSHIP
In Sunday 27th September 2009. in Paracin Rottweiler Association clubs Serbia is organizing the first Club Championship Klubsieger ARKS.
Judge: Uwe Petermann ADRK
2) 12-Klubsieger-Zuchtschau
на Национален клуб Ротвайлер
National rottweiler club Bulgaria
03 /10/2009
Juge : FRANZ SHAAF President of Holand rottweiler club
Θα έρθει κανεις?
Να παο και χαβούζα πολύ χιλόμετρο τα μου πέσει ίσος έρθω στον "Στελάρα" που είναι και φιλαράκι μου!!!
Ισα ,ισα φοβάμαι και το ανταγωνισμό και θα παο στα εύκολα ,δεν κρίνει Keit φέτος αλλα τα το παλέψωΕμείς ρε φίλε δεν έχουμε τόσο καλά σκυλιά να έρθουμε
Στις χαβούζες και τις τρύπες, ο καθένας με τους φίλους του και με ένα καλό κρασάκι.
E όχι και "δικο σας" εγώ είμαι straightεεεεε ατημουλικο δικος μου ειναι αυτος μαλλον
δεν ξερω τι γινεται στο χωριο σου αλλα στο δικο μου! ουτε γερμανικα ξερουμε ουτε πως δουλευουν οι εκθεσεις στο εξωτερικο. sorry κιολαςΗ λίγη δόση ειρωνείας που είχε αντίστοιχη σε ειρωνεία του κολλητού σου που την κάνει την ερώτηση!!!!
τα ελληνικα μας εχουν βελτιωθει ταμαλα !μπραβο μπραβοκαι εσύ έχεις βλέμμα αγελάδας αλλα τι να κάνουμε
(e αν εννοούσες την κατάθλιψη τις λεχώνας συνήθως την παθαίνουν η μαμάδες εμείς η μπαμπάδες απλά πεθαμέ στα σύννεφα)
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1391δεν ξερω τι γινεται στο χωριο σου αλλα στο δικο μου! ουτε γερμανικα ξερουμε ουτε πως δουλευουν οι εκθεσεις στο εξωτερικο. sorry κιολας
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.aspτα ελληνικα μας εχουν βελτιωθει ταμαλα !μπραβο μπραβο
το ειχα ξεχασει κουκλα μου αυτο τελειως που το θυμηθηκες:maria:http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1391
Σαν πρώην moderator του forum θα έπρεπε να ήξερες για αυτό το tred???
Νormal ακόμα και για κάποιον που το διάβασε (και είναι τελείως άσχετος), να μην μπορεί να ερμηνεύσει τον VV ?? Για μένα ναι.VVN – (Vielversprechend) This rating stands for "very promising" (puppy class only)
... πρίν καταφερθείς εναντίον όλων:Όλα είναι σωστά ,
εννοούσα ότι κάποιοι θα έπρεπε να το διαβάσουν
Ηπα μια να το ξανατραβήξω 9.5 χρόνον αλλα τα ήτανε μεγάλη ειρωνεία ως προς νεότερους "multi"CHZTP που στα video τους φαίνεται ότι έχουν τεσσάρα πόδια μονο και στέκονται πάνω σε αυτά με μεγάλη επιτυχία!
... είτε είναι επώνυμος είτε ανώνυμος είτε "φίλος" είτε εχθρός μας ...Αχ τι τελια και τους δυο τους έχω φίλους στο Facebook ένας μεσολάβησε και σε μια αγορά σκύλου που έκανα !!!
Λέτε να παο???
Point sistem σου έρχομαι!!!