Χωρίς σπίτι λόγω σκύλου

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Μαζί μας μπορούσαμε να πάρουμε μόνο τα 2 σκυλιά απο τα 5.

ήταν φοβερά δύσκολο να τα πάρουμε μαζί καθώς το νέο σπίτι δεν είχε τους χώρους για αυτά.
δεν θα ήθελα να βρεθώ ποτέ σε αυτή την θέση.:(

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
kango1 τις πρωτες μερες που πηγα στο σπιτι,πριν καν παρω την χιονη "τσακωθηκα" με τον κυριο που εχει το σκυλακι διπλα απο μας.
το ειχε ακριβως μπροστα στο σπιτακι του (δε νομιζω να το λυνει ποτε) και επειδη εκεινο γαυγιζε του χτυπουσε το ελενιτ και φωναζε σαν υστερικος.
με αποτελεσμα (κατα την αποψη του) να τον κανει να σταματησει.
οταν του ειπα πως θα απευθυνθω στην φιλοζωικη απαντησε με μια απαθια να κοιταω τη δουλεια μου,και πως δεν το κακοποιει,οι φωνες δεν ειναι κακοποιηση λεει!
ωστοσο δεν ηξερα πως θεωρειται το μονιμο δεσιμο κακοποιηση!
αν και φοβαμαι μην ανοιξω μετωπα μιας και ειμαι και εγω στη μπουκα για την γειτονια θα καλεσω την φιλοζωικη και θα σας κραταω ενημερους.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου..
Αλλα υπαρχει περιπτωση να τους μπεις στο ματι ετσι..

Απο την αλλη ειναι κριμα να εθελοτυφλουμε..

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
αν ισχυει αυτο που λες...δλδ να ειναι κακοποιηση (βαση νομου) η μονιμη παραμονη του ζωου δεμενο σε ενα σπιτακι 1χ1 τοτε θα το κανω!
ειμαι που ειμαι το μαυρο προβατο εκει!να μην εχω μονο το ονομα αλλα και τη χαρη...:p

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
μια πολυ καλη λυση ειναι το rento.gr που μπορεις να βρεις σπιτι να δεις φωτογραφιες και επισης διαφορα σχολια του ιδιοκτητη οπως επιτρεπονται κατικοιδια ή οχι κλπ!!!!!δες το εγω ετσι το βρηκα!!!!!!ευτυχως εγω επεσα σε πολυ καλη πολυκατοικια που σχεδον ολοι εχουν σκυλους-γατες οποτε δεν υπαρχει τετοιο θεματακι!!!!!!υπομονη:eek:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
αν ισχυει αυτο που λες...δλδ να ειναι κακοποιηση (βαση νομου) η μονιμη παραμονη του ζωου δεμενο σε ενα σπιτακι 1χ1 τοτε θα το κανω!
Κακοποιηση να ειναι απομονωμενο ενα ζωο και δεμενο ειναι σιγουρα.., νομικα και ποσο μαλιστα στην Ελλαδα ..δεν ξερω τι ισχυει..

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Νομικά, δεν υπάρχει απαγόρευση να είναι μόνιμα δεμένο ένα σκυλί. Και είναι άπειρα. :mad:
Στην Ελλάδα ισχύει ότι πρέπει να παίρνεις κάποιες φορές την κατάσταση στα χέρια σου... και να λύνεις το σκυλί. Δε ξέρεις πόσο χαίρονται και χοροπηδάνε, κατουράνε παραπέρα, παίζουν με τα δικά σου... για λίγο ευτυχισμένα. Μέχρι να τα πάρουν χαμπάρι. :rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog