Χωρίς λουρί

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Δεν την αφήνω λιτή σε όλη την διάρκεια την βόλτας μόνο σε εκείνο το σημείο που παίζει με την μπάλα που δεν περνάει χριστός αλλά από ότι φαίνεται περνάει οπότε κομμένο και αυτό.
Δεν παίζει άλλη εναλλακτική, πχ κάνας φίλος με μεγάλη αυλή ή κάνα περιφραγμένο κτήμα κάποιου θείου πχ; Κι εγώ προβληματίζομαι για το πώς να τον εκτονώσω κι εδώ κάπως έτσι τη βόλεψα... Στην Αθήνα άσε... ημίμετρα...

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Δεν παίζει άλλη εναλλακτική, πχ κάνας φίλος με μεγάλη αυλή ή κάνα περιφραγμένο κτήμα κάποιου θείου πχ; Κι εγώ προβληματίζομαι για το πώς να τον εκτονώσω κι εδώ κάπως έτσι τη βόλεψα... Στην Αθήνα άσε... ημίμετρα...
Δυστυχώς όχι υπάρχει το πάρκο του Αντώνη Τρίτση που είναι κάμποση ώρα οδικώς και δεν μπορώ να υποχρεώνω τους γονείς μου να με πηγαίνουν κάθε μέρα ούτε και οι ίδιοι είναι πρόθυμοι και πάλι όμως δεν μπορώ να την αφήσω λιτή γιατί πρώτον είναι δημόσιος χώρος και δεύτερον εχει ένα σωρό παιδάκια

nas

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
69
270
Αν έδεσε το σκύλο της, δεν πλησίασε την κυρία και τον σκύλο της, ποιο είναι το πρόβλημα που ο σκύλος ήταν λυτός;
Οσοι δεν έχετε κήπο δικό σας, πού αφήνετε τα σκυλιά σας να τρέξουν;
Το τρέχω εγώ με το σκύλο μου δεμένο, εντάξει, αλλά δεν είναι το ίδιο.
Κι εγώ θα είχα την ίδια απορία παλαιότερα αλλά διαβάζοντας διάφορα περιστατικά εδώ στο forum, έμαθα πως όσο και αν πιστεύει κάποιος πως ξέρει και εμπιστεύεται τον σκύλο του, πάντα μπορεί να υπάρξει απρόβλεπτη συμπεριφορά σε κάποιο νέο ερέθισμα.

Για το δεύτερο σκέλος, δυστυχώς πιστεύω πως δεν υπάρχει εύκολη απάντηση που κάνει για όλους. Προσωπικά βρίσκομαι σε μόνιμη και συνεχή αναζήτηση νέων τοποθεσιών και τρόπων εκτόνωσης και αυτό θεωρώ πως είναι αναπόσπαστο μέρος της συμβίωσης με έναν σκύλο, καθώς και κάτι που οφελεί εξίσου και τους δύο.

Φίλε @Δέλτα είσαι μια ευχάριστη έκπληξη που προσωπικά με γέμισε αισιοδοξία, την στιγμή που το χρειαζόμουν. Δεν έχω να προτείνω τίποτα, είμαι σίγουρος πως με την στάση και την αντίληψη που έχεις, θα βρεις απαντήσεις και λύσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί. Καλή συνέχεια!

Last edited:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Φίλε @Δέλτα είσαι μια ευχάριστη έκπληξη που προσωπικά με γέμισε αισιοδοξία, την στιγμή που το χρειαζόμουν. Δεν έχω να προτείνω τίποτα, είμαι σίγουρος πως με την στάση και την αντίληψη που έχεις, θα βρεις απαντήσεις και λύσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί. Καλή συνέχεια!
Ναι, αυτό οφείλουμε να το επισημάνουμε :)

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
θερμα συγχαρητηρια για την ορθη χρηση της ελληνικης γλωσσας,την δομημενη σκεψη και την σαφηνεια στην γραπτη εκφορα της...

εχω ,τουλαχιστον 20 χρονια να "δω" πιτσιρικο-α που να εχει την δυνατοτητα να εκφραστει και δη γραπτως...

ευγε...στις μερες μας,το να πετυχεις ανηλικο που να μην φερεται ως καθυστερημενος,πλησιαζει τα ορια του θαυματος...

στο δια ταυτα...

αγαπητε-η δεν υπαρχει ολιγον εγγυος...ειτε εισαι ειτε δεν εισαι...

αδιαφορος ο νομος στην περι ης ο λογος περιπτωση...αυτο που δεν ειναι αδιαφορο,ειναι η πιθανοτητα,οσο μικρη και να ειναι αυτη,να συμβει οτιδηποτε κακο...

απο συρραξη μεταξυ ζωων,μεχρι εμφραγμα απο τρομο, πτωση απο τρομο, ειτε πεζου,ειτε ποδηλατη-μοτοσυκλεττιστη και χιλιων δυο αλλων περιπτωσεων που κανεις μας δεν δυναται να προβλεψει...

το οτι υφιστανται περιπτωσεις που καποιοι δεν μπορουν να ελεγξουν ουτε δεμενο σκυλι,δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση το μη δεσιμο των ζωων, των ικανων χειριστων...

δενε λοιπον το ζωντανο και βρες χωρο περιφραγμενο για αμοληματα...

αντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου αναφορικα με τις πιθανοτητες να συμβει κατι κακο,αλλα σκεψου την ασχημη περιπτωση ως ενα αεροπλανο που πεφτει...

σπανιοτατα συμβαινει,αλλα οταν συμβαινει πεθαινουν ολοι...οταν το ρισκο εμπεριεχει και αυτο το επιπεδο τοτε βγαινει εκτος οριων υπολογισμου και καθισταται απαγορευτικο...

υ.γ. κανε μια παρουσιαση στο σκυλο σου να γουσταρουμε...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Τα σκυλιά πρέπει να διατηρούνται δεμένα, μικρά ή μεγάλα. Προσωπικά, τα μικρά τα κοιτώ επίσης με μισό μάτι γιατι συχνά ψάχνονται για τσαμπουκάδες, το γεγονός οτι το μικρο δε μπορεί να κάνει ζημιά στον σκύλο μου (στον έναν τουλάχιστον...), δεν εξασφαλίζει οτι δε μπορεί να πάθει ζημιά από τον δεμένο σκύλο μου. Ακούω συχνά το "αν είναι επιθετικό μη το βγάζεις βολτα" το οποίο το θεωρώ πέρα για πέρα άκυρο. Δηλαδή όσοι δεν έχουν σκυλί με εξαίρετη κοινωνικοποίηση, δεκτικό με τα αλλα σκυλιά, ψιλο..."φλωρο" (να μην απαντάει σε προκλήσεις) και τόσα αλλα, δεν επιτρέπεται να βγαίνουν βολτα; Υπάρχει ένας μεγάλος χώρος (χωράφι) που πήγαινα παλιά τον δικό μου, το χωράφι αυτο εγινε αρκετά δημοφιλές με αποτέλεσμα να μαζεύει πολύ σκυλομάνι και εγω, παρόλη την τουλάχιστον αξιοσέβαστη εκταση του, να μη μπορώ να μπω μεσα-από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ- με δεμένο τον σκύλο μου (με ιμάντα, για να τρέξει, για να μην είναι διαρκώς στο λουρί 1,20μ ή γιατι ετσι απλά θέλω) επειδή όσοι είναι στον χώρο εκείνον δε μπορούν να εξασφαλίσουν οτι τα σκυλιά τους δε θα φύγουν από εκεί που είναι, δε θα τρέξουν 500μ χωρίς να ακούνε κανέναν και δε θα έρθουν πάνω στον σκύλο μου, ο οποίος πιθανόν την ώρα εκείνη να μη γουστάρει να παίξει/μυριστεί/γνωριστεί. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο, να ξερεις οτι αν ήσουν άντρας και καμια 10αρια χρόνια μεγαλύτερος δε θα σου έλεγαν κουβέντα στο δρόμο, είμαστε σχετικά κοντά στην ηλικία και το ξέρω από πρώτο χέρι αυτο. Απλά, να ξερεις, οτι υπάρχει και "η άλλη" πλευρά, όσο κι αν εσυ πιστεύεις οτι ο σκύλος σου δε θα φύγει-έστω και με τις φιλικότερες των διαθέσεων-, εγω δε θα το ρισκάρω. (Και όχι εγω προσωπικά, ο καθένας που έχει βιώσει έστω ενα άσχημο περιστατικό)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω..
μπραβο βρε Δελτα, καλα τα λες και μια χαρα τα κανεις..

παντως υπαρχουν αυτες οι υστερικες κυριες (να ναι καλα , με κανουν και γελαω) που απο το απεναντι πεζοδρομιο , ακομα και δεμενο να εχεις το σκυλο κανουν λες και ειδαν τον εωσφορο με σαρκα και οστα!
μου λεει η αλλη "δεσποινις! κρατα το ΜΠΟΛΝΤΟΚ μη με φαει!" .. "τρεχα γρηγορα γιατι το χω αταιστο απο το πρωι και δεν κρατιεται!!" :ROFLMAO: :ROFLMAO:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
@kasi πάνω σ αυτό που λες σήμερα μου έτυχε αλλά με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αλλάξαμε και οι δυο κατεύθυνση και της είπα "δεν πειράζει, συνεχίστε εσείς την πορεία σας" και όχι μόνο με ευχαρίστησε, μου ζήτησε και συγνώμη! Σουηδία γίναμε :LOL:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Σουηδια με καυσωνα... τι αλλο να ζητησεις απο την ζωη?!!
εγω η καημενη εκανα στην ακρη (παντα κανω) και η αλλη περασε τιναζοντας τις σακουλες στον αερα για εκφοβισμο μη της ορμησουν..
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΝΤΑΜ?!? που να κρατησω και τα 3 με τις βλακειες που κανεις!?

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
σχετικα προσφατο σκηνικο, burgerfest στο γκαζι..
Μεσος ορος αναμονης για να φας κατι κανα 3ωρο χαλαρα, αραζουμε απεξω στο παρκακι, αρκετος κοσμος μαζι και ντοπιοι της περιοχης που βγαλανε τα σκυλια τους. βγαινει απτο φεστ παρεακι ανηφοριζουν το γρασιδακι με μπυρες και μπεργκερς μετα απο πολυωρη αναμονη, ταλαιπωρημενοι και συναμα χαρουμενοι, αραζουν στα γρασιδια οπως και πολλοι αλλοι, τα σκυλια στα 20 μετρα παιζανε μεταξυ τους χωρις λουρια και τετοια φαιδρα...Λεω τι διαλο ρε φουστη τι κοινωνικοποιηση και εκπαιδευση εχει κανει αυτη η γειτονια στα σκυλια της, και καπου εκει ερχεται να με διαψευσει ενα ημιαιμο τυπου μπορντερ κατι τετοιο το οποιο εκει που κανει σπινινγκ λαηκ χελ μαζι με τα αλλα σε μια δοση φευγει απτις ραγες και εφορμα (ωσαν τον Τζον τον Σνοου στις γραμμες των Μπολτον) στο λαχταριστο μπεργκερ που μολις εβγαλε μια κοπελιτσα μετα απο πολυ κοπο το οποιο ειχε αφησει για ενα δευτερο να ρουφηξει μια γουλια αναψυκτικο. Ο σκυλος γνωριζοντας οτι θα κανει βλακεια κανει κινηση νιντζα δεν προλαβαινει να δει κανεις τι εχει γινει και εξαφανιζει με μια παλινδρομικη κινηση του αυχενα το μπεργκερ της δεσποινιδος, το παληκαρακι που ειχε το σκυλο τον κυνηγουσε κανα δεκαλεπτο μετα οσο ο σκυλος εκανε τον γυρο του θριαμβου σε ολο το παρκακι και τελικα τον στριμωξανε κατι αλλα παιδια και του τον πηγανε πακετο..
Πηγε βεβαια ζητησε συγνωμη, να σας το πληρωσω, η παρεα πολυ ευγενικη το αρνηθηκε, αλλα η ζημια ειχε γινει..
Σκεφτομαι πως αν ειχε συμβει σε μενα το πιθανοτερο ειναι να ειχα ζητησει απο τον ανετο τυπο που αφηνει το σκυλακι λευτερο αναμεσα σε κοσμο, να παει να σταθει αλλο ενα τριωρο να μου παρει να φαω η να χωσω το χερι μου μεχρι τον αγκωνα στο στομαχι του σκυλου να παρω το φαι μου πισω που τοχω πλερωσει και θελω να το απολαυσω..

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
...Μερικοι περιμενουμε να τελειωσει το σιζον 6 να το απολαυσουμε οπως πρεπει.. μη σποιλαρετε γιατι θα σας φαω εγω τα μπεργκερ!
Και που λες, εκεί που όλα φαίνονταν χαμένα...:ROFLMAO:

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Αφου δεν το λεει στο τίτλο...Γράψτε παντου spoiler!!!!!

Αφήστε κ εμάς τους ασυγκράτητους να το τερματίσουμε...
Φιλοι γνωστοι κ συγγενεις 8 βδομαδες Τωρα βαρεθηκαν να μας ακούνε. Όαση ειναι το θεματάκι!!!! Θελω να τα πωωωω....

• Like
Reactions: Elrandir and kasi

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
...Μερικοι περιμενουμε να τελειωσει το σιζον 6 να το απολαυσουμε οπως πρεπει.. μη σποιλαρετε γιατι θα σας φαω εγω τα μπεργκερ!
Το σιζον 6 περιμένεις να τελειώσει μόνο; Τι να πω κι εγώ που περιμένω να τελειώσει η σειρά; Να που το αλτσχάιμερ έχει και θετικά. Θα έχω ξεχάσει οτιδήποτε μέχρι τότε οπότε happily not spoiled :)

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
με συγχωρεις, το οτοκορεκτ το εκανε john snow, εγω william wallace εγραψα :p