Χρειάζομαι συμβουλή!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εγω λεω να του βαλεις ενα ολοσωμο φορεματακι για να μην αφηνει τριχες κ να τον αφησεις να κανει την λεζαντα του!ασε το σκυλι να χαρει!κ αμα φαει κ καναν αμερικανο δεν τρεχει κ τιποτα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πήρα σήμερα φύλλο πορείας από το φροντιστή του Μουφ σχετικά με πώς να το κουράσω μέχρι να πέσει ξερό και να μην πολυενοχλεί τον κόσμο το Σάββατο. Δυστυχώς όμως οι οιωνοί δεν είναι και τόσο καλοί. Με είδε να κραδαίνω τον τρίτομο Τσελεμεντέ (Νικολάου Τσελεμεντέ, Εγκυκλοπαίδεια της Ελληνικής Κουζίνας) και, ρε σεις, κατάλαβε ότι έχει να πέσει ανατολίτικο μπερεκέτι και με πήρε κατά πόδας στην κρεβατοκάμαρά μου όπου κάθομαι και εντρυφώ στα καναπεδάκια και τις μελιτζάνες χουνκιάρ μπεγεντί! Αυτή τη στιγμή έχει ξαπλωθεί και φυλάει ΚΑΙ εμένα ΚΑΙ τον Τσελεμεντέ!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::p:p:p:p:p:D:D:D:D:D

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σήμερα είναι η αποφράς ημέρα. Σε εντεκάμισυ ώρες ακριβώς έχω κόσμο για μεσημεριανό. Δυστυχώς πνίγομαι και στη δουλειά, οπότε αναγκάστηκα να μαγειρέψω....ναι, το μαντέψατε: μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο. :( Για το στομάχι μου θα πάρω διπλή δόση Nexium για να τη βγάλω καθαρή και για το Μουφ ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα κάνει διότι ήδη έχει πάθει σοκ!! Έρχεται κάθε πέντε λεφτά και με γλύφει προφανώς ευχαριστών!!:eek::eek: Το πρόβλημα είναι ότι δε θέλω να του δώσω μπιφτέκι διότι πρώτον δεν κάνει και δεύτερον σα να τον είδα να κάνει ελαφρά διάρροια που οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι του δίνω τις τελευταίες μέρες λίγο κονσέρβα Pro Plan εκτός από την ξηρή για να μην γκρινοκοπάει. Ήταν ιδέα της κτηνιάτρου του, αλλά όταν τον αλλάζω έτσι στην αρχή μου πάντα κάνει διάρροια. Αν φάει μπιφτέκι θα γίνει χειρότερα.:lloroso:

Οπότε η λύση είναι ότι πάω πρωί-πρωί στη λαϊκή για κόκκαλο, τρέχω πέντε χιλιόμετρα μαζί με το Μουφ, το βάζω να κάνει Agility στον κήπο μέχρι να σωριαστεί κάτω και ο Θεός βοηθός. Κάντε κι εσείς μια προσευχή στον Ύψιστο μπας και μ' ακούσει, αλλιώς θα μου βγει φρικτό το γεύμα. Φαντάζομαι ότι όταν θα έχουν φύγει θα είμαι νοκ-άουτ και μάλλον θα την βγάλω κοιμόμενη με το Μουφ μαζί και με την πόρτα κλειστή μην πάει στην κουζίνα και κάνει επίθεση στα αποφάγια.](*,)](*,) Διότι ναι, ως αξιοπρεπής μικροαστή κότα, θα βγάλω τις πορσελάνες με τα χρυσά και τα κρύσταλλα που δεν μπαίνουν στο πλυντήριο των πιάτων παρά πρέπει να πλυθούν με αγάπη και λατρεία στο χέρι και μετά να σκουπιστούν ομοίως.:lloroso: Και αποκλείεται να μπορέσω να κάνω αυτή τη δουλειά αμέσως μετά που θα φύγουν διότι θα πρέπει να πάρω δυνάμεις. Το βλέπω το Μουφ να κοιμάται στο πάτωμα του δωματίου μου με τη μούρη προς την πόρτα λιποθυμισμένο από τις αναθυμιάσεις των φαγητών...:rolleyes:

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
δυστυχώς είναι μονόδρομος.

αν δεις τα ζόρια και ότι σας τρελαίνει βάλτον για λίγο στο δωμάτιο.

Καλά να περάσετε και καλή όρεξη!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!:yes: Πρέπει να απέδωσε τελικά όλη αυτή η εκπαίδευση.:D:D Δυστυχώς είχα μόνο χρόνο να πάω στη λαϊκή να αγοράσω κόκκαλα και γουρουνοαυτιά για το Μουφ. Στην αρχή φοβόμουνα ότι θα αρχίσει τα συνηθισμένα, κυρίως είδα αυτό το επίμονο και excited ύφος του Μουφ που λέει "έχει μπιφτέκια από πίσω σου, θα τα φάω όλα και μετά θα ζητάω επιδόρπιο!", το οποίο αποθανάτισα εδώ:

Τελικά όμως το Μουφ ήταν κύριος!!:eek: Πρώτον δεν πήδηξε πάνω στους ανθρώπους, ούτε τους γαύγισε!!:eyecrazy: Ούτε τον ταχυδρόμο γαύγισε!!:flip: Δεύτερον δεν του άρεσε μεν, με άφησε όμως να το βγάλω έξω για να φάμε και κάθισε στον κήπο με το κόκκαλό του και ένα μπιφτέκι με ολίγες πατάτες φόρο στο μπωλ του!! Ψιλοκλαψούρισε κατά το 1% της ώρας που τον άφησα έξω να παίξει (δεμένο με λουρί 12 μέτρων) και μετά μπήκε μέσα αφού εξαφάνισα τα πάντα. Μούφιασε γύρω-γύρω μέχρι δηλαδή που λύθηκε ο κόσμος στα γέλια και τελικά ηρέμησε με το κόκκαλό του που περιέφερε παντού. Στο τέλος πήγε και κρύφτηκε πίσω από το τραπεζάκι του σαλονιού όπως βλέπετε εδώ και κάθισε υπομονετικά με το κόκκαλό του:

Δεν πήγε καν για αποφάγια, τριγύρισε λίγο για να τον χαϊδέψουν και να τον θαυμάσουν και μετά ξαπλώθηκε στο πάτωμα και κοιμήθηκε μέχρι που έφυγε ο κόσμος!!!:yes::yes:

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!:shock: Και όχι, άρρωστο δεν είναι!!:p:D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μπράβο το Μουφ.. Σωστός Κύριος!!
Να φανταστώ οι καλεσμένοι παθάνε πλάκα με την ομορφιά του ε;;

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αξιοθαύμαστος !!! είδες που φοβόσουνα?
Τελικά υπάρχει ελπίδα για όλους.... :D:D
Νάσαι καλά και πάντα τέτοια !! :)

edit: ωραία η λάμπα....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Βεβαίως πέσανε ξεροί με την ομορφιά του και τους τρομερούς του τρόπους. Κατά τον καφέ και το επιδόρπιο μάλιστα πήγε και στρώθηκε κάτω από το τραπέζι και δεν πείραζε κανέναν!!:D:D:D:D:D

Υ.Γ. Thanks. Έχω γίνει σούπα με το κομπλιμέντο περί της λάμπας που είναι από σετάκι δυο και Rosenthal δεκαετίας του 1960! Εννοείται από το Ebay...:p:p:D:D:D