Χελο εβρυμποντυ !!!!!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
χαχαχααχαχαχααχαχαχ !
Καλα να παθει και ο κολλητος μου που το εχασε απο πυομητρα , παρολο που δε το ειχε ζευγαρωσει !
τον Μ@λ......κα !

δεν ηξερα οτι πυομητρα παθαινουν τα σκυλια αμα τα ζευγαρωσεις , η αν ο "εραστης " δεν εχει πεντιγκρι !
Να υποθεσω οτι ολοι εχετε μαστερ σε αυτο ετσι ?
3 πουλάκια κάθονταν και πίνανε τεκίλα, ή μάλλον εσύ την έπινες γιατί πολύ ζαλησμένη φαίνεσαι....

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
λοιπον εσυ και ο απο πανω σου , θελετε να μου εξηγησετε ?
που ειστε και πιο εξυπνοι ?
Γιατι εγω δε το εχω κιολας μωρε !

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Εχω ζωα ( τετραποδα ) απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου !
Εχω φωτογραφιες με περιστερια αγκαλια , που δεν θυμομουν τον εαυτο μου !
Προερχομαι απο οικογενεια , που ειναι ΦΙΛΟΖΩΗ !
Εχουμε κλαψει για κοτα που ψοφισε ....
Εχουμε στερηθει για να αποκτησουμε αλογο !!!!
Εχουμε παρει 2 παγωνια και ξαφνικα εγιναν 22 !

Και ερχεται ο καθενας - γιατι οποιος ΔΕΝ ειναι ειδικος , ειναι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ - , να μου πει οτι το σκυλι μου ειναι ημιαιμο ( οχι μπορει να ειναι ημιαιμο , ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟ ), μου επιτιθεται επειδη το πηρα απο ιδιωτη , και εγω ειμαι σε αμυνα , εγω θα το παιξω φωτεινος παντογνωστης?
Σοβαρα μιλατε ?
Τι σημαίνει ειδικός δηλαδή; Φέρτε μου τον ειδικό που λέμε; Μα για όνομα..Ο σκύλος σου είναι ημίαιμος από τη στιγμή που δεν συνοδεύεται από pedigree. Κι εγώ έχω 2 δικά μου σκυλάκια και 2 ο πατέρας μου. Τα μαζέψαμε απο δω κι απο κει. Και ποοοοσα άλλα έχουν περάσει ούτε που θυμάμαι πια. Μοιάζουν όλα όσα κρατήσαμε με κάποια ράτσα, όμως είναι ημίαιμα. Δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια τους στο επίπεδο που το γνωρίζει αυτό ένας εκτροφέας. Ούτε κι εσύ το γνωρίζεις αυτό. Και όχι δεν αρκεί να γνωρίζεις τον μπαμπά και τον παππού. Κανείς δεν αμφισβήτησε τη φιλοζωία σου.. Όλοι εδώ φιλόζωοι είμαστε και κολλημένοι με τα κατοικίδια μας. Απλώς κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα βρε Τζώρτζια..Μπορεί να υπάρχουν (και απ' ότι φαίνεται έτσι είναι) και κάποια πράγματα που δεν τα γνωρίζεις. Δεν είναι κακό, ούτε σε μειώνει σαν άνθρωπο. Και δεν χρειάζεται να είσαι ΕΙΔΙΚΟΣ για να τα ξέρεις. Διαβάζεις, ρωτάς, ακούς, δέχεσαι, μαθαίνεις. Εγώ δεν καταλαβαίνω το κόλλημά σου πάντως με το χαρακτηρισμό "ημίαιμο". Τόσο κακό είναι; Δηλαδή αυτό που μετράει είναι το ιματζ; Τι να πω..Θες να λες οτι είναι γιορκυ, λέγε πως είναι γιορκυ αφού σε ευχαριστεί..](*,)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δεν τόχεις είπαμε!
Το τρολλάρισμα θέλει τέχνη! Εκτός απ την ψυχοπάθεια θέλει και οξύνοια , δεν φτάνει μόνο το πρώτο!

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Δεν τόχεις είπαμε!
Το τρολλάρισμα θέλει τέχνη! Εκτός απ την ψυχοπάθεια θέλει και οξύνοια , δεν φτάνει μόνο το πρώτο!
αααααα τοσο καλα ?
πιο .............. ς πεθαινεις !!!!!

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Δεν τόχεις είπαμε!
Ωραία συμπεριφορά. Συγχαρητήρια

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Δεν τόχεις είπαμε!
To οτι έκανε λάθος επιλογές και δεν γνωρίζει μερικά πράγματα, δεν συμαίνει πως είναι τρολ

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα