Χελο εβρυμποντυ !!!!!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
απο μικρο οικογενειακο εκτροφειο ειναι που κανει καλυτερη δουλεια.....ξερεις εσυ..

να σου ζησει και την χαιρεσαι για πολλα χρονια.
Τα "μικρά οικογενειακά" εκτροφεία χρησιμοποιούν γραμμές αίματος των μεγάλων εκτροφείων που λες να αποφύγουν.
Επίσης πολλά μικρά εκτροφεία τις χρησιμοποιούν με τέτοιο τρόπο και συνδυασμό ζευγαρωμάτων που το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό για το πρότυπο!

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Τα "μικρά οικογενειακά" εκτροφεία χρησιμοποιούν γραμμές αίματος των μεγάλων εκτροφείων που λες να αποφύγουν.
Επίσης πολλά μικρά εκτροφεία τις χρησιμοποιούν με τέτοιο τρόπο και συνδυασμό ζευγαρωμάτων που το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό για το πρότυπο!
Παντως μου αρέσει το κλίμα που επικρατεί! Συμφωνώ οτι τα περισσότερα τα μικρά εκτροφεία είναι της κακίας ώρας, αλλά τουλάχιστον το Αλεξ Χαους είναι μια χαρά! Μπορεί να κάνω διαφήμιση αλλά δεν μπορώ να μην πω πόσο πολύ εμπιστεύομαι τον κ.Αλέξανδρο, όπως εσύ τον κ.Γιάννη απο το Χαους τζακσον.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Γιατι καποια στιγμη μου ειπαν να παρω αδεσποτακι , αλλα για δικους μου λογους ελεγα η γιορκυ η τιποτα !
Να χαίρεσαι το μούτρο σου! Να ξέρεις όμως πως γιόρκυ δεν είναι. Απλά του μοιάζει. (Μιας και το τόνισες εσύ δηλαδή το ή γιόρκυ ή τπτ)

Μιας και δεν πρόλαβε κανείς να το σχολιάσει ακόμα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Παντως μου αρέσει το κλίμα που επικρατεί! Συμφωνώ οτι τα περισσότερα τα μικρά εκτροφεία είναι της κακίας ώρας, αλλά τουλάχιστον το Αλεξ Χαους είναι μια χαρά! Μπορεί να κάνω διαφήμιση αλλά δεν μπορώ να μην πω πόσο πολύ εμπιστεύομαι τον κ.Αλέξανδρο, όπως εσύ τον κ.Γιάννη απο το Χαους τζακσον.
Κανείς δεν είπε το αντίθετο!Όλα είναι στο τι γνώσεις διαθέτει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης!

Απλώς αναφέρθηκα στο ότι τέινουμε να εξισώσουμε το "μικρό και οικογενειακό με το συνοικιακό και το "γνωστό και μεγάλο" με το κεντρικό, νομίζωντας ότι μιλάμε για...μαγαζιά. Όπου το "κατάστημα" που είναι στο κέντρο δεν έχει καλή ποιότητα προιόντων γιατί έχει μεγάλη και καλά παραγωγή ενώ το μικρό και συνοικιακό επειδή έχει λιγότερη πελατεία προσέχει τα προιόντα του.

Λάθος χαρακτηρισμός "της κακιάς ώρας". Δημιουργείς διακρίσεις από μόνη σου.
Υπάρχει "σωστό εκτροφικό πλάνο" που σου δίνει σκυλιά σύμφωνα με το πρότυπο και "λάθος εκτροφικό πλάνο" που σου δίνει σκυλιά μακριά από το πρότυπο. Το πως θα το ξεχωρίσεις? Κατ'εμέ θα πρέπει να ενημερωθείς εσύ ο ιδιοκτήτης για να κάνεις πιο ισχυρές τις γνώσεις σου. Γιατί αν κάποιος μου λέει ότι τα μικρά και οικογενειακά είναι καλύτερα και δεν έχει κοιτάξει τα Pedigree των σκύλων του μικρού οικογενειακού να δει ότι πάει και κάνει επίβαση στο μεγάλο εκτροφείο, τότε συγγνώμη αλλά δεν ξέρει τι του γίνεται. Όπως κατάλαβες δεν θέτω διακρίσεις μεταξύ εκτροφείων, αλλά θέτω πρόβλημα αντίληψης των πραγμάτων από τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

Εδώ ταιριάζει η γνωστή φράση "ό,τι πληρώσεις παίρνεις" μόνο που θα μου επιτρέψεις να την παραφράσω σε... "βάσει του πόσου ενημερωμένος είσαι, ό,τι πληρώνεις παίρνεις"

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Να χαίρεσαι το μούτρο σου! Να ξέρεις όμως πως γιόρκυ δεν είναι. Απλά του μοιάζει. (Μιας και το τόνισες εσύ δηλαδή το ή γιόρκυ ή τπτ)

Μιας και δεν πρόλαβε κανείς να το σχολιάσει ακόμα
Και το λεει ????
το οτι εχω δει μαμα , μπαμπα, παππουδες ???? οχιιιιιι δε λεει κατι !
Μαλλον εισαι εκτροφεας Γιορκυ ,και ξεχωριζεις απο φωτο ενα σκυλι 45 ημερων ?
Η μηπως σε μπερδευουν τα ποδια μου ? Μπορει , εχω παρει κατι κιλακια τελευταια !
Καταραμενα nirvana cookies!!!

H μηπως επειδη το λεω χαιδευτικα , ροτβαιλερ , να εχω τραβηγματα αργοτερα ???? χμμμμμ με εβαλες σε σκεψεις !

Last edited:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Και το λεει ????
Η έλλειψη pedigree. Όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι, καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στα θέματα του φορουμ και θα λάβεις τις αντίστοιχες πληροφορίες. Το σκυλάκι σου είναι ημίαιμο όπως και να χει. Φαντάζομαι δεν αλλάζει την αγάπη σου προς αυτό..Απλά επειδή ήσουν κατηγορηματική για το αδεσποτάκι, καλό θα ήταν να λάβεις υπ'όψιν σου ότι γιόρκι δεν έχεις ούτε και τώρα..απλά κάτι που του μοιάζει :)

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Γεια σου TZORTZIA να χαίρεσαι το μικρο σου. Φαίνεσαι άτομο που αγαπάει τα σκυλιά και το νέο σου φιλαράκι θα έχει καλή ζωή είτε είναι καθαρόαιμο με την βούλα, είτε χωρίς, είτε ημιαιμο. Μην μασάς. Να περνάτε καλά.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Απλα δε μπορω να καταλαβω, γιατι ειμαι φιλοζωη αν το μαζεψω απο τα σκουπιδια η τον δρομο , και οχι αν το παρω απο καποιον που δεν ειναι εκτροφεας ( κανονικος) !

Anyway .... Ας ειμαστε οι λιγοτερο καθαροαιμοι και "παραπεταμενοι" !
Βρε Αια,βρε Αια! Φιλοζωοι(υποτιθεται) οτι ειμαστε ολοι εδω μεσα,αλλος περισσοτερο,αλλος λιγοτερο.Αν μαζεψεις ενα κουταβι απο τα σκουπιδια επιτελεις θεαρεστο εργο.Οπως λες,αν το παρεις απο καποιον που δεν ειναι κανονικος εκτροφεας,πολλοι θα σε "μαλωσουν".Για μενα δεν υπαρχει εκφραση "κανονικος εκτροφεας".Ή εισαι ή δεν εισαι ! Δεν μπορεις να πας σε συνεργειο αυτοκινητων και να ζητησεις ενα κιλο ακανεδες ( :p ).Ετσι και με τα σκυλια,απευθυνεσαι στους ειδικους(οι οποιοι δεν ειναι παντοτε αγιοι βεβαια).

Αυτο δεν σημαινει ομως πως θα βοηθας ανευθυνες γεννες ! Η συντριπτικη πλειοψηφια των αδεσποτων προερχεται απο τετοιες γεννες.Λεγοντας πως προτιμας να παρεις εσυ το κουταβι απο αυτην τη γεννα,παρα να καταληξει στον δρομο ή τα σκουπιδια,ηδη ακουσια "χρηματοδωτεις" την επομενη.Και αυτο γιατι ο ιδιοκτητης της κουταβομηχανης θα σκεφτει οτι ολο και καποιος θα παρει τον επομενο Αιαντα για να μην μεινει στον δρομο.

Τελος,κανεις δεν εχει τιποτα με κανεναν σκυλο.Τα σκυλια ειναι τα τελευταια που φταινε σε τετοιες περιπτωσεις.Εδω περα ουτε σε γνωριζει κανεις,ουτε βγαζει καποιο κερδος προωθωντας συγκεκριμενες αποψεις.Χιλιες φορες θα προτιμησω να παρουσιασεις το ημιαιμο σκυλι σου ως ημιαιμο,παρα να το παρουσιασεις σαν καθαροαιμο.Πολλοι μπαινουν στο φορουμ με αυτο το σκεπτικο,και μονοι τους θετουν εαυτους εκτος του φορουμ,νομιζοντας πως ολοι ειναι εναντιον τους!
Καλως ή κακως την καθαροαιμια ενος σκυλου την καθοριζει το εαν εχει πεντιγκρι ή οχι.Μπορει σε μη γνωστες(δεν θεωρω τον εαυτο μου γνωστη) να το παρουσιαζει ο καθενας σαν καθαροαιμο,ομως δεν σημαινει πως θα ειναι.Μπορει και εσυ η ιδια να εχεις αυτην την εντυπωση.Στο χερι σου ομως ειναι αν θες να την αλλαξεις,αφου διαβασεις καποια πραγματα.

Τη χαρα του κοσμου για τα σκυλακια του εγω θελω να την μοιραζομαι,την λαθος αντιληψη του πανω σε ορισμενα θεματα παντως δεν θελω να την υιοθετω.Αυτα τα ολιγα !

Να χαιρεσαι το σκυλακι σου :D

Last edited:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Βρε Τζώρτζια, μπαίνεις σε ένα φόρουμ, του οποίο ο βασικότερος λόγος ύπαρξης είναι η ενημέρωση και θεωρώ δεύτερη έρχεται η ανταλλαγή απόψεων, η οποία και πάλι στην ενημέρωση αποσκοπεί. Παρουσιάζεις το κουτάβι σου και σου εξηγούν με επιχειρήματα κάποιοι άνθρωποι δυο πράγματα. Δεν τα δέχεσαι και αυτομάτως μπαίνεις σε mode άμυνας. Ο λόγος λοιπόν που γράφτηκες στο φόρουμ δεν είναι η ενημέρωση; Διάβασε, άκου δυο πράγματα γιατί κι εγώ λίγο καιρό είμαι μέλος, όμως έχω ξεχωρίσει δυο τρια μέλη που πιστεύω πως γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω και δέχομαι τις απόψεις και τις γνώσεις τους. Αλλιώς διαγράφομαι και το παίζω φωτεινός παντογνώστης και τέλος.

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Βρε Αια,βρε Αια! Φιλοζωοι(υποτιθεται) οτι ειμαστε ολοι εδω μεσα,αλλος περισσοτερο,αλλος λιγοτερο.Αν μαζεψεις ενα κουταβι απο τα σκουπιδια επιτελεις θεαρεστο εργο.Οπως λες,αν το παρεις απο καποιον που δεν ειναι κανονικος εκτροφεας,πολλοι θα σε "μαλωσουν".Για μενα δεν υπαρχει εκφραση "κανονικος εκτροφεας".Ή εισαι ή δεν εισαι ! Δεν μπορεις να πας σε συνεργειο αυτοκινητων και να ζητησεις ενα κιλο ακανεδες ( :p ).Ετσι και με τα σκυλια,απευθυνεσαι στους ειδικους(οι οποιοι δεν ειναι παντοτε αγιοι βεβαια).

Αυτο δεν σημαινει ομως πως θα βοηθας ανευθυνες γεννες ! Η συντριπτικη πλειοψηφια των αδεσποτων προερχεται απο τετοιες γεννες.Λεγοντας πως προτιμας να παρεις εσυ το κουταβι απο αυτην τη γεννα,παρα να καταληξει στον δρομο ή τα σκουπιδια,ηδη ακουσια "χρηματοδωτεις" την επομενη.Και αυτο γιατι ο ιδιοκτητης της κουταβομηχανης θα σκεφτει οτι ολο και καποιος θα παρει τον επομενο Αιαντα για να μην μεινει στον δρομο.

Τελος,κανεις δεν εχει τιποτα με κανεναν σκυλο.Τα σκυλια ειναι τα τελευταια που φταινε σε τετοιες περιπτωσεις.Εδω περα ουτε σε γνωριζει κανεις,ουτε βγαζει καποιο κερδος προωθωντας συγκεκριμενες αποψεις.Χιλιες φορες θα προτιμησω να παρουσιασεις το ημιαιμο σκυλι σου ως ημιαιμο,παρα να το παρουσιασεις σαν καθαροαιμο.Πολλοι μπαινουν στο φορουμ με αυτο το σκεπτικο,και μονοι τους θετουν εαυτους εκτος του φορουμ,νομιζοντας πως ολοι ειναι εναντιον τους!

Αυτα τα ολιγα ! :p

Το οτι ΔΕΝ εχει χαρτια δεν το κανει αυτοματα , ημιαιμο !
Τυποι που υπερασπιζονται μεχρι "λιθοβολισμου" το ποσο λαθος ειναι να παιρνεις απο ιδιωτη ειναι τουλαχιστον κολλημενοι και εριστικοι απο επιλογη!
Δε παρουσιασα τιποτα ως καθαροαιμο , γιατι απλα δε με νοιαζει !
δε καταλαβαινω αυτες τις αποψεις , και θελω καποιος να μου πει , αν ΟΛΟΙΙΙΙΙ αυτοι ξερουν ΟΝΤΩΣ τι σκυλι εχουν επειδη το πηραν απο εκτροφεα !
( Η μαμα εχει ηδη κανει στειρωση και μαλιστα η συγκεκριμενη κυρια , με " ξορκισε " να μη ζευγαρωσω ποτε την δικια μου )

Ο μπαμπας του μπαμπα ηταν εκθεσιακος , ειδα και φωτογραφιες !
Γιατι δεν ειναι ο μπαμπας του δικου μου , θα σε γελασω !
Επισης ειχα να κανω με μια κυρια , που δεν θα ηθελε ποτε να κατεβασει το σκυλι της σε εκθεση , γιατι θεωρει οτι το ταλαιπωρει !
Φτανει το καλασνικωφ η να παω σε κατι μεγαλυτερο ?

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Βρε Τζώρτζια, μπαίνεις σε ένα φόρουμ, του οποίο ο βασικότερος λόγος ύπαρξης είναι η ενημέρωση και θεωρώ δεύτερη έρχεται η ανταλλαγή απόψεων, η οποία και πάλι στην ενημέρωση αποσκοπεί. Παρουσιάζεις το κουτάβι σου και σου εξηγούν με επιχειρήματα κάποιοι άνθρωποι δυο πράγματα. Δεν τα δέχεσαι και αυτομάτως μπαίνεις σε mode άμυνας. Ο λόγος λοιπόν που γράφτηκες στο φόρουμ δεν είναι η ενημέρωση; Διάβασε, άκου δυο πράγματα γιατί κι εγώ λίγο καιρό είμαι μέλος, όμως έχω ξεχωρίσει δυο τρια μέλη που πιστεύω πως γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω και δέχομαι τις απόψεις και τις γνώσεις τους. Αλλιώς διαγράφομαι και το παίζω φωτεινός παντογνώστης και τέλος.

Εχω ζωα ( τετραποδα ) απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου !
Εχω φωτογραφιες με περιστερια αγκαλια , που δεν θυμομουν τον εαυτο μου !
Προερχομαι απο οικογενεια , που ειναι ΦΙΛΟΖΩΗ !
Εχουμε κλαψει για κοτα που ψοφισε ....
Εχουμε στερηθει για να αποκτησουμε αλογο !!!!
Εχουμε παρει 2 παγωνια και ξαφνικα εγιναν 22 !

Και ερχεται ο καθενας - γιατι οποιος ΔΕΝ ειναι ειδικος , ειναι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ - , να μου πει οτι το σκυλι μου ειναι ημιαιμο ( οχι μπορει να ειναι ημιαιμο , ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟ ), μου επιτιθεται επειδη το πηρα απο ιδιωτη , και εγω ειμαι σε αμυνα , εγω θα το παιξω φωτεινος παντογνωστης?
Σοβαρα μιλατε ?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες

Προσωπικά χαίρομαι που αυξάνονται οι "κολλημένοι", ίσως έτσι δούμε κάποτε φως στο τούνελ...

45 μέρες μετά τη γέννα της, η μαμά του κουταβιού σου είναι ήδη στειρωμένη? :confused:

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Καλώς ήρθες

Προσωπικά χαίρομαι που αυξάνονται οι "κολλημένοι", ίσως έτσι δούμε κάποτε φως στο τούνελ...

45 μέρες μετά τη γέννα της, η μαμά του κουταβιού σου είναι ήδη στειρωμένη? :confused:

Με χειρουργεια, πυομητρα και δε συμαζευεται :(

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Και ερχεται ο καθενας - γιατι οποιος ΔΕΝ ειναι ειδικος , ειναι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ - , να μου πει οτι το σκυλι μου ειναι ημιαιμο ( οχι μπορει να ειναι ημιαιμο , ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟ ), μου επιτιθεται επειδη το πηρα απο ιδιωτη , και εγω ειμαι σε αμυνα , εγω θα το παιξω φωτεινος παντογνωστης?
Σοβαρα μιλατε ?
Εγω οπως ειπα δεν ειμαι ουτε ειδικος ουτε γνωστης.Την αποψη μου λεω,η οποια ομως στηριζεται καπου.Ενω η δικη σου στηριζεται στα λογια ενος ιδιωτη που σου πουλησε τον σκυλο του,χωρις χαρτια,και ειδες εσυ οτι ο μπαμπας του ειναι καθαροαιμος(αλλωστε με το ματι φαινεται αυτο).Μπες και στο site της FCI,δες και το προτυπο του σκυλου σου αν θελεις.Και ο σκυλος αυτος ειχε γονεις πρωταθλητες να φανταστω.

Last edited:

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Με χειρουργεια, πυομητρα και δε συμαζευεται :(
Δεν θα πω κρίμα αλλά αντίθετα καλά να πάθει (όσο σκληρό και αν ακούγεται!). Οχι ο σκύλος βέβαια, αλλά η ιδιοκτήτρια που τώρα πλειρώνει χειροργεία λόγω βλακείας!

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Εγω οπως ειπα δεν ειμαι ουτε ειδικος ουτε γνωστης.Την αποψη μου λεω,η οποια ομως στηριζεται καπου.Ενω η δικη σου στηριζεται στα λογια ενος ιδιωτη που σου πουλησε τον σκυλο του,χωρις χαρτια,και ειδες εσυ οτι ο μπαμπας του ειναι καθαροαιμος(αλλωστε με το ματι φαινεται αυτο).Μπες και στο site της FCI,δες και το προτυπο του σκυλου σου αν θελεις.Και ο σκυλος αυτος ειχε γονεις πρωταθλητες να φανταστω.
Η εγω μιλαω αλλη γλωσσα η .........
Δεν ειπα ποτε κατι τετοιο ! ουτε για πρωταθλητισμο , ουτε για τιποτα !
Ειπα οτι ειδα φωτογραφιες που τις ειχαν στο υπολογιστη , με προσωπα !!!! οχι απο αυτες που κυκλοφορουν στο ιντερνετ !!!!!!
Ξανθια φυσικη ΝΑΙ ... ηλιθια ΟΧΙ !

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Δεν θα πω κρίμα αλλά αντίθετα καλά να πάθει (όσο σκληρό και αν ακούγεται!). Οχι ο σκύλος βέβαια, αλλά η ιδιοκτήτρια που τώρα πλειρώνει χειροργεία λόγω βλακείας!
χαχαχααχαχαχααχαχαχ !
Καλα να παθει και ο κολλητος μου που το εχασε απο πυομητρα , παρολο που δε το ειχε ζευγαρωσει !
τον Μ@λ......κα !

δεν ηξερα οτι πυομητρα παθαινουν τα σκυλια αμα τα ζευγαρωσεις , η αν ο "εραστης " δεν εχει πεντιγκρι !
Να υποθεσω οτι ολοι εχετε μαστερ σε αυτο ετσι ?

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα