Χελο εβρυμποντυ !!!!!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Καλησπερα σας ...
Ειμαι ο Αιαντας !
Ειμαι γιορκυ , αλλα οχι απο εκτροφεα! απο μια κυρια που ζευγαρωσε το σκυλακι της και μετα μας εδινε μονο σε ανθρωπους που μας αγαπανε !
Η μαμα μου η Τζωρτζια αγαπαει πολυ την ρατσα, μου λεει συνεχεια οτι οταν αυτη παει στην μαμα της στην Κερκυρα για διακοπες, εγω θα μενω με την αδερφη μου που ειναι κι αυτη ιδια με εμενα!
Εγω της λεω οτι ειμαι μικρος για ταξιδια , μολις 45 ημερων και αυτη η τρελη , αλλαξε την αδεια της για τελος Σεπτεμβρη , να εχω παρει τα πανω μου λεει ...! Τι απο τωρα "βαρη" ? Αφου ημουν κατι εντελως ξαφνικο στην ζωη της !
Φαινεται να με αγαπει ... αλλα δε μ αφηνει να κοιμαμαι μαζι της ! Οχι ακομα λεει !

Τελοσπαντων θα κανω λιγο υπομονη , μεχρι να μαθω να πηδαω το καγκελακι που εχει βαλει στην πορτα της κρεβατοκαμαρας της χιχιχιχιιχι !

Attachments

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Ευχαριστω !!!
Απο ιδιωτη , γιατι υπαρχουν και αυτοι !
Απο ιδιωτη , γιατι μαζευα αρκετο καιρο λεφτα , ( δε τα καταφερνα και πολυ καλα βασικα ) για να παρω απο εκτροφεα !
Γιατι καποια στιγμη μου ειπαν να παρω αδεσποτακι , αλλα για δικους μου λογους ελεγα η γιορκυ η τιποτα !
Και γιατι η αποφαση ηταν: Ναι ισως να μου βγαλει προβληματα , ισως το οτιδηποτε .... ισως ομως και τιποτα ! αλλα θα το αγαπαω το ιδιο ! Και απο το να πεσει σε καποιον που αν του βγαλει προβληματα θα το παρατησει στο δρομο , σε φιλοζωικη, στο μπαλκονι, θα το πουλησει, θα ,θα,θα ..... καλυτερα σε μενα !!!!

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Ευχαριστω !!!
Απο ιδιωτη , γιατι μαζευα αρκετο καιρο λεφτα , ( δε τα καταφερνα και πολυ καλα βασικα ) για να παρω απο εκτροφεα !
Γιατι καποια στιγμη μου ειπαν να παρω αδεσποτακι , αλλα για δικους μου λογους ελεγα η γιορκυ η τιποτα !
Και γιατι η αποφαση ηταν: Ναι ισως να μου βγαλει προβληματα , ισως το οτιδηποτε .... ισως ομως και τιποτα ! αλλα θα το αγαπαω το ιδιο ! Και απο το να πεσει σε καποιον που αν του βγαλει προβληματα θα το παρατησει στο δρομο , σε φιλοζωικη, στο μπαλκονι, θα το πουλησει, θα ,θα,θα ..... καλυτερα σε μενα !!!!
Ετσι όμως ενισχύεις και εσύ όπως πολλοί άλλοι τους ιδιώτες, να ζευγαρώνουν και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές τα σκυλιά τους και να βγάζουν λεφτά απο αυτό! Δεν είναι κρίμα η μαμά του δικού σου που είναι καταδικασμένη να γεννά και να ξαναγεννά και να "φέρνει" λεφτά; Πες οτι οκ δεν σε νοιάζουν το προβλήματα (πολύ κακώς βέβαια, γιατί μπορεί να χρειαστεί και 2000 ευρώ αυριο μεθαύριο για χειρουργίο π.χ.) αλλά απο ηθικής άποψης και μόνο δεν έπρεπε να πάρεις απο εκει! Διάβασε μερικά θέματα που θα σε οβηθήσουν να καταλάβεις την σοβαρότητα της πράξης σου... http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/εμπειρίες.από.pet.shops.bybs-4953/ http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/εμπειρίες.από.pet.shops.bybs-4953/ http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/θέλω.κουτάβι.ράτσας.αλλά-1352/ http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/θέλω.να.ζευγαρώσω.το.σκυλάκι.μου-17864/ http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/αγαπητέ.εκτροφέα.της.πίσω.αυλής-13271/ http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/γιατι.δεν.ζευγαρώνουμε.τα.σκυλιά-273/

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Ευχαριστω !!!

μόνο που το σκεπτικό σου είναι τελείως λάθος από όποια πλευρά και να το πάρει κανείς.

να τον χαιρεσαι.

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Αχ το ξερα , οτι θα πεσετε να με φατε !!!!
Η κυρια δε μου πηρε λεφτα !
150 ευρω της εδωσα εγω , γιατι ηθελα και περισσοτερο για τα εξοδα του δικου της σκυλιου !
Ζευγαρωσε το σκυλι της ( για δικους της λογους, δε θα το εξετασω) , εκανε 6 ???? κουταβια ενα σκυλι 3 κιλων !
η μικρη της μετα απο αυτο εκανε και στειρωση ! Σημειωτεον , οτι δεν τα ηθελε τα κουταβια !
Εχει κανει απιστευτα ξενυχτια με μπιμπερο και και και !
το οτι υπαρχουν καποιοι λοιπον που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους , δε σημαινει οτι θα τους παρουμε το κεφαλι !
Το εκαναν ? ΟΚ !
Και τι ?
Δεν εχει δικαιωμα το μικρουλι ? η θα πρεπει να πεταχτει στο δρομο ? η να .......... ?

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
150 ευρω της εδωσα εγω , γιατι ηθελα και περισσοτερο για τα εξοδα του δικου της σκυλιου !
Ζευγαρωσε το σκυλι της ( για δικους της λογους, δε θα το εξετασω) , εκανε 6 ???? κουταβια ενα σκυλι 3 κιλων !
η μικρη της μετα απο αυτο εκανε και στειρωση ! Σημειωτεον , οτι δεν τα ηθελε τα κουταβια !
το οτι υπαρχουν καποιοι λοιπον που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους , δε σημαινει οτι θα τους παρουμε το κεφαλι !
Το εκαναν ? ΟΚ !
Και τι ?
Δεν εχει δικαιωμα το μικρουλι ? η θα πρεπει να πεταχτει στο δρομο ? η να .......... ?
Γιατί να ζευγαρώσει τα σκυλι της; Εχει πεντιγκρι; Προφανώς όχι! Εχει κάνει ακτινογραφίες και τις απαραίτητες εξετάσεις; Προφανώς όχι! Γιατί λοιπόν να σπείρει και άλλα ημίαιμα με χιλια δυο προβλήματα! Γιατί δεν το στείρωσε κατευθίαν;

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Επειδη λοιπον , δε μπορουμε να εχουμε ολοι σωστο σκεπτικο ,
και επειδη η καραμελα με τους εκτροφεις , ειναι τουλαχιστον αποκαρδιωτικο να το "χτυπας" σε καποιον ,

" το σκυλι το βρηκα στα σκουπιδια , γιατι οι γονεις του δεν ειχαν pedigree κτλ κτλ , και τα πεταξαν επειδη ηξεραν οτι θα τους εβγαζαν προβληματα" και το μαζεψα !
Καλυτερα τωρα ??? :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Να σου ζήσει ο Αίαντας! Υπέροχο όνομα του έδωσες!
Δεν σε τρώει κανείς. Δεν υποστηρίζουμε γέννες ιδιωτών για πολλούς λόγους. Κάνε μιά βόλτα στο φόρουμ και θα ανακαλύψεις μόνη σου πολλά πράγματα.
Στα θετικά που στείρωσε την σκυλίτσα της. Στα αρνητικά που την ζευγάρωσε. Ενημερώσου και θα δεις ότι εκτός από τα υποκειμενικά θέλω του καθενός μας υπάρχει και το σωστό που είναι ένα.
Καλώς ήρθες και να ζήσεις πολλά ευτυχιαμένα χρόνια μαζί του!!!

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Γεια σου Tzortzia! Να το χαίρεσαι το μουτράκι! ;)

Ερώτηση: Τι σε "τράβηξε" στο να πάρεις Yorkie?

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
και επειδη η καραμελα με τους εκτροφεις , ειναι τουλαχιστον αποκαρδιωτικο να το "χτυπας" σε καποιον ,

" το σκυλι το βρηκα στα σκουπιδια , γιατι οι γονεις του δεν ειχαν pedigree κτλ κτλ , και τα πεταξαν επειδη ηξεραν οτι θα τους εβγαζαν προβληματα" και το μαζεψα !
Αλλο αυτό και άλλο να πας και να το πάρεις απο ιδιώτη!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
απο μικρο οικογενειακο εκτροφειο ειναι που κανει καλυτερη δουλεια.....ξερεις εσυ..

να σου ζησει και την χαιρεσαι για πολλα χρονια.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Το εκαναν ? ΟΚ !
Και τι ?

αν κατσεις να το σκεφτεις μονη σου αναιρεις το "επιχειρημα" που γραφεις (εκτος απο ολα τα υπολοιπα που γραφεις που εχουν χιλιοαπαντηθει εδω μεσα).

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
απο μικρο οικογενειακο εκτροφειο ειναι που κανει καλυτερη δουλεια.....ξερεις εσυ..

να σου ζησει και την χαιρεσαι για πολλα χρονια.
Αντε παλι με μενα ασχολείσαι. Δεν έχεις κατι καλύτερο να κάνεις; Ελεος δλδ είσαι κουραστικός!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Το εκαναν ? ΟΚ !
Και τι ?

Τα θέλει ο @#$& σου!

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Επειδη λοιπον , ειμαι μεγαλωμενη με σκυλια ( γιατην ακριβεια σκυλια - γατια- παπιες - κατσικες- παγονια) , και απο εκτροφεις , και απο χωριο που πλησιασε ο σκυλος δεν το πηραμε χαμπαρι στα 7 στρεμματα οικοπεδο και μας παρουσιαστηκε το σκυλι μας εγγυος , και ΔΕΝ πουλησαμε κανενα , η τα δωσαμε σε γειτονους ( ξερω εγκλημα , αλλα ............ ), η τα εχουμε κρατησει , ( νομιζω την τελευταια φορα μετρησα 5 σκυλια στην αυλη + 1 πουκαμισο και 1 μποξερακι γιατι ο ενας μας βγηκε λιγο κλεφτης των μπουγαδων! )
ξερω πολυ καλα, για τυπου "εκτροφεις", puppy mills , pet shops και ολα αυτα που εχουν ειπωθει χιλιαδες φορες.
Απλα δε μπορω να καταλαβω, γιατι ειμαι φιλοζωη αν το μαζεψω απο τα σκουπιδια η τον δρομο , και οχι αν το παρω απο καποιον που δεν ειναι εκτροφεας ( κανονικος) !

Anyway .... Ας ειμαστε οι λιγοτερο καθαροαιμοι και "παραπεταμενοι" !

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Γεια σου Tzortzia! Να το χαίρεσαι το μουτράκι! ;)

Ερώτηση: Τι σε "τράβηξε" στο να πάρεις Yorkie?
Καλησπερα ! Ευχαριστω πολυ !!!!

Ειχαμε παντα σκυλια , μεγαλα στον σπιτι στο χωριο , μικρα μεσα στο σπιτι !
Τα γιορκυ στην αρχη μου ειχαν κανει εντυπωση απο το παρουσιαστικο τους και το γαβγισμα τους !
Τοτε ειχαμε ενα τσιουαουα, οποτε δε το εψαξα και παραπερα !
Οταν ομως μας πεθανε απο γηρατεια , επρεπε να " αντικατασταθει " !!!

Ψαξαμε , ειδαμε και ετσι αποκτησαμε το πρωτο μας γιορκυ, απο πετ σοπ ( πριν 6 χρονια δεν υπηρχε τοσο μεγαλη ενημερωση , οποτε μπορειτε ανετα να με πυροβολησετε) !
Υγιεστατη ακομα και τωρα , πανεξυπνη παιχνιδιαρα, πεισματαρα, λιχουδω, και οτι αλλο χαρακτηριζει ενα γιορκυ !
Ζωντας λοιπον με ενα γιορκυ , δε μπορω να φανταστω , ποιος δε θα ηθελε να εχει στην ζωη του ενα !
ποιος θα μπορουσε να ζησει χωρις αυτο ...
ποιος δε θα τα λατρευε !

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα