Χειρότερη βόλτα δεν γινόταν...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Πριν λίγο γύρισα απο την απογευματινή μας βολτα. Είπα να πάμε απο διαφορετική διαδρομή σήμερα κι μας βγήκε σε κακό...
Σε κάθε γειτονιά υπήρχαν σχεδόν ένα σκύλο για κάθε σπίτι, οπότε μιλάμε για πολύ φασαρία στο πέρασμα μας. Δυστηχώς κάποιοι αντί να βγάλουν το σκυλάκι καμιά βόλτα να εκτονωθει το χτυπάγανε-βρίζανε για να πάψει να φωνάζει...
Anyway, καθώς πηγαίναμε βλέπω απο μακρυά έναν τύπα και είχε off-leash το Γ.Ποιμενικό του. Μόλις μας πέρνει χαμπάρει αρχίζει να τρέχει προς το μέρος μας. Επειδή η δικιά μου φοβάται ξένα σκυλιά (ειδικά αυτά που πλησιάζουν με πολύ ενεργεια), και επειδή ο άλλος είναι τυφλός φόναξα στον γέροντα να τρέξει να μαζεύψει το σκύλο του.
- Μη φοβάστε δεν είναι επιθετικό
Στέκομαι μεταξύ αυτού και τα δικά μου για να μη πλησιάσει, δυστηχώς το σκυλί αυτό ήταν εκτός ελέγχου. Έτρεχε γύρω μας σαν την πορδή προσπαθώντας να πλησιάσει την Σόνια. Αυτή με την σειρά της κόλαγε κοντά μου απο το φόβο της, ο άλλος δυστηχώς πήρε χαμπάρει ότι υπήρχει σκύλο κοντά και είχε κοκκαλώσει.
Όταν είδα την ακινησία του Μόκκο φώναξα πάλι στον τύπο να τρέξει γρήγορα να μαζεύψει το σκύλο του γιατι θα του ορμήσει. Ο τύπος για κάποιο λόγο άρχησε να γελάει και να πλησιάζει με ρυθμό χελώνας.
Επειδί ο Μόκκο είναι τυφλός όταν καταλαβαίνει ότι υπάρχει σκύλος κοντά του γίνεται λίγο προστατευτικός όταν τον ακουμπήσουν κατα λάθος. Δυστηχώς το Γερμανικό απο απροσεξία σκόνταψε πάνω του με αποτέλεσμα να του αρμήξει ο δικός μου και να του κάνει το αυτί γεμάτο αίματα. Έχετε δει πως συμπεριφέρονται οι καρχαρίες όταν πιάνουν το θύραμα τους? Πέρνει δρόμο το Γερμανικό περνάει την λεωφόρο και χάνεται!!! Ο ιδιοκτήτης δεν πρόλαβε να πει κουβέντα άρχισε το κυνήγι...
Φτάνω σπίτι αφήνω τον Μόκκο και συνεχίζουμε την υπόλοιπη βόλτα με την Σόνια.
Περνόντας απο κτηνιατρείο βγαίνει ένα Boxer. Ακούω μια φωνή απο πίσω μου:
-Κοριτσάκι είναι?
-Ναι
Και χωρίς να δώσω άδεια χωρίς να πω τίποτα αφήνει το σκυλί ελεύθερο (είχε αυτό το μηχανικό λουρί extenson). Το κλειδωνει ακριβώς μόλις φτάσει τα πόδια μου και ΧΡΑΠ! Πάει να μου δαγκώσει την Σόνια!
-Συγγνωμη φίλε! Είσαι σίγουρος ότι είναι θυληκό?
Δεν απαντώ γιατί είχα τα νεύρα μου απο τον προηγούμενο. Κοιτάω να δω αν την πέτυχε αλλα ευτυχώς μόνο σάλιο είχε πάνω της. Πολύ τρέμουλο απο το φόβο της.
Σήμερα ένιωσα ανήκανος στο να προστατεύσω τα σκυλιά μου ρε παιδιά. Πολύ στεναχωρήθηκα...

psI. Ήταν κι ένας άλλος με άλυτο σκύλο και ευτυχώς δεν μας είδε. Το σκυλί πήγαινε ζινγκ-ζανγκ στο δρόμο και κυνηγούσε όσους πέρναγαν με μοτοσυκλέτα! Ο κάτοχος του σκύλου συνέχιζε την πορεία του σαν να ήταν απολύτος φυσιολογικό

psII. Ήθελα να ποστάρω αυτά που έγιναν σήμερα μήπως γράφοντας τα τα έβγαζα απο μέσα μου και δεν ένιωθα τόσο άσχημα...

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μου φαίνεται με την πολύ ζέστη έχουν τρελλαθεί οι πάντες.
Το να βγάζεις βόλτα δύο σκυλιά έχει δυστυχώς έξτρα δυσκολίες. Βάλε το air-condition στο full ή τον ανεμιστήρα, αν και αν κάτσεις έξω φυσάει τώρα λιγάκι και είναι κάπως υποφερτά, βάλε και κανένα ποτάκι και σε σένα και στα σκυλιά και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Είναι μερικές μέρες περίεργες...
Α, και μην ξεχάσεις να τσεκάρεις αν όντως το σκυλί σου είναι θηλυκό. Μπορεί και να έχεις κάνει λάθος :paja1::)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έλα μωρέ, τυχαίνουν αυτά. Συμβουλεύω μια τόπσελφ μαργαρίτα ον δε ροκς και με αλάτι στο χείλος όπως ακριβώς την πίνουνε στη Νέα Ορλεάνη! Και πρόσεξε τι τεκίλα βάζεις μέσα διότι η τεκίλα είναι πολύ μεγάλη υποθεση!:p:p:D:D:D Όσο για τη σκύλα σου, συμφωνώ, να την ψάξεις να δεις αν είναι σκύλα! Άστα να πάνε, ένα σωρό ΟΥΦΑ κυκλοφορούνε τέτοια κι εδώ. Εγώ πάλι συνάντησα μια φορά στο σκυλόπαρκο μια ΒΥΒ που της είχε μπει ότι το Μουφ θα της γκαστρώσει την πιτμπουλίνα της!!:eek::eek: Και να της λέω ότι είναι στειρωμένος και να μη με πιστεύει και να ρωτάει αν είμαι σίγουρη!!!:eek::eek:

Όσο για τη σκυλίτσα σου, σοβαρά τώρα, κοίταξε μήπως μπορέσεις να τη βοηθήσεις με τη φοβία που έχει. Έχεις δίκιο μεν, αλλά πάντα θα υπάρχουν και σκυλιά και βλαμένοι, οπότε μάλλον θα σε βοηθήσει να αποβάλει τη φοβία της.:)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
τα θυληκα του γενους ψαριων γλυκου νερου crenicara αλλαζουν σε αρσενικα οταν δεν υπαρχει αλλο αρσενικο στον πλυθησμο

για αυτο λοιπον αγαπητε χρηστη του φορουμ θα σε παρακαλουσα πριν συνεχισεις να διαλαλεις σε ολο τον κσοσμο οτι εισαι σιγουρος για το φυλο του κατοικιδιου σου να σιγουρευτεις πρωτα οτι το κατοικιδιο σου ειναι σκυλος και οχι ψαρι

αλλιως πως εξηγεις το οτι το μποξερ πηγε να το δαγκωσει ;; ε;;;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αφου ηρέμησα και έβαλα μερικά ουίσκια διάβασα με κατανόηση τα post σας. Αύριο πρωι πρωι που θα είμαι χαλαρός θα ξαναδώ αν όντως είναι θυληκιά.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μην αφήνεις κανέναν σκύλο να πλησιάζει τα δικά σου. Έχεις 1 που φοβάται (δεν θα το ξεπεράσει με το να της ορμούν!!) κι ένα που δεν βλέπει.

Στην θέση σου θα κράταγα ένα μεγάλο (αλλά ελαφρύ) ραβδί και θα έδιωχνα τους σκύλους που μας πλησίαζαν. Και ναι, θα τα χτύπαγα κι όλας (αν χρειαζόταν). Πρόσεξε μόνο να στοχεύεις για μύτη (πουθενά αλλού δεν είναι τόσο αποτελεσματικό).

Είσαι καλυμένος ΑΠΟΛΥΤΩΣ (νομικά) καθώς είναι παράνομο να λύνουν τους σκύλους τους. Είναι καθαρή αυτοάμυνα.

Εγώ ψάχνω να βρω "Wasp Spray". Στην Αμερική το έχουν παντού κι είναι ο ιδανικός τρόπος να διώξεις σκύλο (ψεκάζει και ΠΟΛΥ μακριά!).
Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρώ;
Έχω δοκιμάσει και νεροπίστολο με ξύδι μέσα (κάτι κάνει αλλά όχι πάντα)... εννοείται πως πάντα για την μύτη στοχεύεις...

Πολλοί από εμάς έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα να πάνε βόλτα (με ή χωρίς σκύλο) στην γειτονιά τους. Κι όχι λόγο αδέσποτων, αλλά ιδιόκτητων σκύλων που κυκλοφορούν ελεύθεροι! Η γειτόνησσά μου θέλει να πάει βόλτα με το καροτσάκι το μωρό της και δεν ΜΠΟΡΕΙ!

Έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση.... ώρα για αντεπίθεση νομίζω.
Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και τους φιλικούς σκύλους που τρέχουν καταπάνω μας μόνο για να παίξουν (μου είναι αδιάφορο τι θέλει ο κάθε σκύλος που μου χαλάει την βόλτα).

Το σωστό είναι να ΡΩΤΑΣ πριν λύσεις τον σκύλο σου να παίξει με κάποιο ξένο. Και όχι μόνο για το ΦΥΛΟ του άλλου ...

Last edited:

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ναι αλλά κάτι δεν πρέπει να γίνει με αυτήν την κατάσταση επιτέλους;
Πώς είναι δυνατόν να θεωρούν τη βόλτα χωρίς λουρί ως απόδειξη της φιλοζωίας και της αγάπης για το σκυλί τους; Πόσο στενόμυαλοι έχουμε γίνει...
Μα να μην μπορεί η άλλη γυναίκα να βγάλει το μωρό της βόλτα; Και οι ιδιοκτήτες (μάγκες) πέρα βρέχει; Γκρρρ!

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Μου φαίνεται με την πολύ ζέστη έχουν τρελλαθεί οι πάντες.

Α, και μην ξεχάσεις να τσεκάρεις αν όντως το σκυλί σου είναι θηλυκό. Μπορεί και να έχεις κάνει λάθος :paja1::)
:D:D:D:D:D Ε ρε τι εχει παθει ο κοσμος...

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
θελω να ρωτησω κατι την Dr. πως θα πρεπει να συμπεριφερθει ενα σωστος και ισορροπημενος σκυλος σε περιπτωση που θα δειχτει επιθεση με δαγκωματα απο αλλον σκυλο?

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Θα πρέπει να αμυνθεί όπως μπορεί.

Είχα ένα Σνάουτσερ που έριχνε υπέροχες σφαλιάρες!

Το φυσικό είναι να δαγκώσει αν δαγκωθεί αλλά δεν είναι έτσι άσπρο-μαύρο.

Ο ισορροποιημένος σκύλος (και κοινωνικοποιημένος με άλλους σκύλους) θα πρέπει να κάνει ότι χρειάζεται μέχρι να φύγει ο άλλος σκύλος ή να δείξει υποταγή. Συνήθως αυτό απαιτεί τουλάχιστον ένα δάγκωμα (το μέγεθος όμως του δαγκώματος παίζει μεγάλο ρόλο...... ένα στο λαιμό και θανατηφόρο δεν είναι ισορροπημένη συμπεριφορά!).

Ανισόρροπο θεωρώ κι έναν σκύλο που συνεχίζει να δαγκώνει ενώ ο άλλος είναι ανάσκελα (ή κλαίει!).

Οι σκύλοι που δαγκώνουν άλλους σκύλους (χωρίς πρόκληση) δεν είναι κατά κανόνα ανισσόροποι. Είναι κατά κανόνα κακομαθημένοι (ή με ελλειπής εμπειρίες για την γλώσσα του σώματος των σκύλων).

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ναι αλλά κάτι δεν πρέπει να γίνει με αυτήν την κατάσταση επιτέλους;
Νομίζω είπα την γνώμη μου για το τι πρέπει να γίνει....
Σήμερα κι όλας το πρωί είπα σε μία κυρία πως αν ξαναδώ τον σκύλο της λυτό θα τον πάρω και θα τον δώσω στη φιλοζωική.
Είναι πολύ επιθετικός (άστα να πάνε είναι, και ΕΝΤΕΛΩΣ ανισόροπος γιατί επιτίθεται άσχημα και σε μικρά κουτάβια) και η παλαβή τον αφήνει ελεύθερο να βολτάρει ΟΛΗ ΜΕΡΑ μόνος του!

Αν σταματήσουμε ν' ανεχόμαστε την κατάσταση θα δούμε βελτίωση.
Σας το υπόσχομαι.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
δηλαδη ενας σκυλος μπορει να εφαρμοσει την γλωσσα του σωματος,αλλα μπορει να μην την καταλαβει απο εναν αλλον σκυλο?

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Φυσικά. Αν δεν έχει γνωρίσει αρκετούς σκύλους, ή αν έφυγε από την μαμά (και τ'αδέρφια) πολύ μικρός, μπορεί ποτέ να μην μάθει να "διαβάζει" τους άλλους σκύλους σωστά.

Άλλο το ένστικτο που οδηγεί το σώμα και την έκφραση κι άλλο οι εμπειρίες που μαθαίνουν στον σκύλο να κρίνει σωστά το τι βλέπει (μυρίζει, αισθάνεται, κι ακούει).

Last edited:

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
ευχαριστω,οπως παντα σαφεις,τεκμηριωμενες και κατατοπιστικοτατες οι απαντησεις σου!:)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Παιδιά, το θέμα με τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες είναι τραγικό ! Τα αδέσποτα δεν γίνονται συχνά επιθετικά, εκτός αν πρόκειται για αγέλη. Άλλά κυκλοφορούν πολλοί ανεγκέφαλοι που έχουν μεγαλόσωμα σκυλιά και θεωρούν ότι είναι αστείο να τα αφήνουν να δαγκώνουν άλλα σκυλιά - ιδίως αν πρόκειται για μικρόσωμα σκυλάκια. Αφήστε που τις περισότερες φορές τα κάνουν εκείνοι επιθετικά ! Εμείς τον σκύλο μας τον βγάζουμε βόλτα με φίμωτρο, γιατί είναι υιοθετημένο αδέσποτο και δυστυχώς δεν έχει ξεπεράσει την κακή συνήθεια να τρώει τα πάντα (κάποτε προσπαθούσε να ζήσει τρώγοντας ακόμη και χώμα), οπότε φοβόμαστε για φόλες. Αν και πρόκειται για μεγαλόσωμο σκυλί, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα άλλο σκυλί που ενδέχεται να του επιτεθεί, λόγω του φιμώτρου. Εμείς λοιπόν που βγάζουμε τον σκύλο μας με το λουρί είμαστε ηλίθιοι, και οι άλλοι που τα αφήνουν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα είναι έξυπνοι ; Είμαστε επομένως αναγκασμένοι να κοιτάμε γύρω σαν να έχουμε ενσωματωμένο περισκόπιο, μήπως εμφανιστεί κάποιο τέτοιο σκυλί, ώστε να προλάβουμε να βγάλουμε το φίμωτρο του Έκτορα για να αμυνθεί. Σε κάποια βόλτα μας όμως πρίν από μήνες πέφτει μια ηλικιώμένη κυρία στο δρόμο, και προσπαθώντας να την βοηθήσω να σηκωθεί, δεν αντιλαμβάνομαι ότι μας πλησιάζει ένα τέτοιο σκυλί. Ορμάει στον Έκτορα πρίν καλά καλά καταλάβω τί συμβαίνει, και το μόνο που θυμάμαι είναι το ατάραχο αφεντικό του να παρακολουθεί χαμογελώντας ! Δεν πρόλαβα να βγάλω το φίμωτρο, ούτε καν να φωνάξω στον ανεύθυνο τύπο να μαζέψει το τεράστιο σκυλί του, και βλέπω τον Έκτορα να δίνει ένα τρομερό χτύπημα με το φίμωτρο στην μουσούδα του σκύλαρου που ετοιμαζόταν να τον δαγκώσει. Ακούστηκε ένας τρομερός θόρυβος, και το άλλο σκυλί έβαλε τα κλάματα. Πρόλαβα και εγώ να βγάλω το φίμωτρο του δικού μου, ο οποίος έτρεμε από την ταραχή. Εν τω μεταξύ, ο ιδιοκτήτης του άλλου σκύλου άρχισε να ορύεται, και να με απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία, και ότι αν έχει πάθει κάτι ο σκύλος του θα μας κάνει μήνυση. Έγινα έξαλλη, και του είπα να πάρουμε την αστυνομία, γιατί ο νόμος επιβάλλει όλα ανεξαιρέτως τα σκυλιά να κυκλοφορούν με λουρί, και αν είναι πολύ μεγάλα ή επιθετικά να φορούν και φίμωτρο. Έφυγε κακήν κακώς. Αυτό να θυμάστε, και να το χρησιμοποιείτε όταν αντιμετωπίζετε τέτοιες καταστάσεις. Τέτοιες συμπεριφορές είναι παράνομες, και μπορείτε να κάνετε κάλλιστα καταγγελία στην αστυνομία.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Νομίζω είπα την γνώμη μου για το τι πρέπει να γίνει....
Σήμερα κι όλας το πρωί είπα σε μία κυρία πως αν ξαναδώ τον σκύλο της λυτό θα τον πάρω και θα τον δώσω στη φιλοζωική.
Είναι πολύ επιθετικός (άστα να πάνε είναι, και ΕΝΤΕΛΩΣ ανισόροπος γιατί επιτίθεται άσχημα και σε μικρά κουτάβια) και η παλαβή τον αφήνει ελεύθερο να βολτάρει ΟΛΗ ΜΕΡΑ μόνος του!

Αν σταματήσουμε ν' ανεχόμαστε την κατάσταση θα δούμε βελτίωση.
Σας το υπόσχομαι.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου! Η ερώτησή μου άλλωστε ήταν ρητορική.
Πρέπει ν'αρχίσουμε να αντιδρουμε, για το καλό όλων, ανθρώπων και ζώων.
Το να συνεχίσουμε ν'ανεχόμαστε αυτές τις καταστάσεις στωικά, είναι ό,τι χειρότερο.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μόλις γύρισα από το αστυνομικό τμήμα.

Η κυρία με το ημι-αδέσποτο επιθετικό σκύλο με "έγραψε" και το έχει ακόμη ελεύθερο.

Καθώς πήγαινα στο τμήμα, σκεφτόμουν τι θα πω.
Αποφάσισα πως δεν ήταν απαραίτητες όλες οι προσωπικές μου λεπτομέριες (πως έχω σκύλο και δεν μπορώ να χαρώ τη βόλτα μου, κλπ). Πιστεύω πως βοήθησε να με πάρουν πιο σοβαρά.

Δεν το γύρισα στο προσωπικό. Ούτε καν ανέφερα το ότι έχω σκύλο (το μόνο που είπα είναι πως είμαι εκπαιδεύτρια και πως τα αγαπώ ΠΟΛΥ τα σκυλάκια). Επικεντρώθηκα στο ότι όλοι στην γειτονιά έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τον σκύλο της κυρίας. Τόνισα πως η γειτόνισσα με το μωρό στο καροτσάκι δέχτθηκε επίθεση (και σε πολύ μακρινή απόσταση από εκεί μου μένει ο σκύλος) και τώρα δεν βγάζει έξω το παιδί της.

Τους είπα την διεύθηνση του σκύλου και της γειτόνισσας με το μωράκι. Ο σκύλος αυτός κυνηγάει και όλα τ' αυτοκίνητα με μανία, άρα μόλις μπούν στην γειτονιά θα έρθει εκείνος να τους βρεί (γαυγίζοντας απειλητικά και κυνηγόντας τους!!!).

Και στο τέλος, όχι μόνο τους είπα για τον νόμο που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να αφήνεις τον σκύλο σου ελεύθερο, αλλά τους έδωσα κι ένα αντίγραφο (οι αστυνομικοί δεν ξέρουν όλους τους νόμους απ' έξω).

Μου υποσχέθηκαν πως θα της κάνουν σύσταση....
Να δούμε τι θα γίνει. Εδώ στα Χανιά είναι και θέμα γνωριμιών. Έναν να έχει συγγενή στο τμήμα και μάλλον θα με αγνοήσουν εμένα...

Αν με αγνοήσουν, τότε πραγματικά θα πάρω τον σκύλο και θα τον δώσω στη φιλοζωική (στέλνουν σκύλους σε οικογένειες στην Ευρώπη συχνά, μέσω ίντερνετ). Ο σκύλος εύκολα θεωρείται αδέσποτος. Στην ουσία η κυρία μόνο ένα πιάτο φαγητό του δίνει!

Θα είναι πολύ απογοητευτικό όμως, αν πρέπει να "πάρω τον νόμο στα χέρια μου", για μία τόσο ξεκάθαρη κι απλή υπόθεση...

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Dr.Zhivago πραγματικά θαυμάζω την κίνηση που έκανες ! Δεν προστατεύεις απλώς τους ανθρώπους και τα σκυλιά στα οποία μπορεί να επιτεθεί ο συγκεκριμένος σκύλος, αλλά επίσης το ίδιο το σκυλί, το οποίο εκτίθεται στους κινδύνους της αδέσποτης σχεδόν ζωής, και ενδεχομένως αναπαράγεται με άλλα αδέσποτα εντελώς ανεξέλεγκτα ... Μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό !

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αφου έκανα μπανάκι κι ηρέμησα λιγάκι ας αφηγηθώ (και πάλι) τι έπαθα σήμερα
Κατα της 11.00μμ ήμουν στην βραδυνή μας βόλτα και εκέι που πηγαίναμε ωραία και καλά βλέπω ένα μαύρο Β.Λυκόσκυλο με συνοδο. Στα σχεδόν 100μετρά βλέπω ένα θυρίο να τρέχει προς το μέρος μας και ο τύπος να φωνάζει, χωρίς ανταπόκριση. Μιλάμε ο σκύλος ερχόταν τούρμπο, με πολύ ορμή, φορτηγό να πέρναγε αυτό θα συνέχιζε την πορεία του. "Μη φοβάσται, φιλικό είναι!" Στα δύο-τρια μέτρα πέρνω θέση ανάμεσα απο αυτο και την δικιά μου δίνοντας γονατιά στο πλαι του σκύλου. Αυτό μένει ακίνητο με σκυμένο κεφάλι και να γρυλίζει κοιτώντας με, προφανός ήταν φιλικό μόνο σε όσους κάνουν το χατίρι του. Σηκώνει αυτιά και ουρά και πάει για την δικιά μου, αμέσως πιάνω ότι δέρμα βρήκα απο το σβέρκο και την πλάτι του και πέφτω με το γόνατο πάνω του. Άρχισε αυτό να γρυλίζει και να κουνιέται αλλά κρατήθηκα μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης του να το πάρει. "Τι κάνεις ρε φίλε? Θα του έσπαγες κάνα πλευρό έτσι όπως έκανες, είσαι σοβαρός?" Ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μου, ένιωθα το πρόσωπο μου να γίνεται κόκκινο απο την πίεση (είμαι νεος ρε γμτ!), "Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία αν θες" του απάντησα...
Ούτε να πει μια κουβέντα, πως είσαι βρε άνθρωπε μου, συγγνώμη... τίποτα φεύγει.
Στο επόμενο στενό τον ξαναπετυχαίνω, και ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ το σκύλο του άλυτο!!! Πιάνει το δικό του απο το κολάρο και περνώντας του έλεγα ειρωνικά "μπράβο μπράβο" και άρχισε να ψυθιρίζει Χριστοπαναγιές...
Απο αύριο θα κυκλοφορώ οπλισμένος, δεν δέχομαι πια να έρχεται το κάθε τρελό-κακομαθημένο-χαζοχαρούμο σκύλι και να μας χαλάει την βόλτα. Βαρέθηκα πια να κάνω κύκλους γύρω απο το εαυτό μου όποτε έρχεται άλλο. Βαρέθηκα να εξηγώ γιατί δεν θέλω να πλησιάζει ο σκύλος του άλλου αφου "Ειναι φιλικό". Βαρέθηκα να απαντάω στο "Θυλικό είναι?". Ενα ξερό "Κράτα το σκύλο σου πίσω" θα λέω και θα βαράω, το να κάθονται και να φωνάζουν Ruby Ruby Ruby είναι ηλιθιότητα απο την στιγμή που ο σκύλος δεν σου δίνει σημασία.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
κατι τετοια σημαδια ειχα και εγω στο χερι οταν επαιζα με τον σκυλο μου:p

κριμα παντως ειναι συχνο αυτο το φαινομενο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν