Χαριζεται yorkshire terrier

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Κοπέλα μου πως μπορείς να αποχωριστείς αυτά τα μουτράκια; 5 χρόνια μαζί σου δεν ήταν αρκετά; Γιατί υιοθετείτε/αγοράζετε σκυλιά όταν δεν είστε σίγουροι οτι μπορείτε να το κρατήσετε; Λύσεις υπάρχουν πολλές γι αυτό που θεωρείς πρόβλημα αλλά είναι προτιμότερο να διώξεις μια ψυχή που είμαι σίγουρος ότι σε υπερλατρεύει. Ελπίζω το σκυλάκι να βρεί ένα καλό σπιτικό και να μη γίνεται μπαλάκι...

ΥΓ. Τα βράδια πως θα κοιμάσαι;

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Εγω εγραψα σε αυτο το φορουμ γιατι πιστευω οτι ολοι εδω μεσα προσφερουν κατι παραανω στα σκυλια τους.Το να κρινεις αλλους ειναι πολυ ευκολο το να κρινεις το εαυτο σου ειναι δυσκολο...δενγνωριζεις τι περασα για να φτασω σε αυτην την αποφαση οποτε σε παρακαλω δεν εχεις το δικαιωμα να μιλας ετσι σε οποιοδηποτε που δεν εχεις την παραμικρη ιδεα το τι εχει περασει για να φτασει σε κατι τετοιο...Οποτε θα σας παρακαλεσω να μην μπαινετε σε αυτην την διαδικασια γιατι το θεμα που εχω φτιαξει ειναι μονο κ μονο να χαριστει το σκυλακι κ οχι να κρινουμε ο ενας τον αλλον...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Για να το δίνει η κυρία σημαίνει οτι υπάρχει πρόβλημα που δεν λύνεται ,... δεν νομίζω εμείς να το αγαπάμε πιο πολύ !!
επιπλέον χαρίζεται !! δεν το πουλάει !! ενω θα μπορούσε να βγάλει χρήματα δεν το εκμεταλλεύεται !!
μπορει τωρα να είναι όλοι δυστυχισμένοι μαζι και το σκυλάκι ας παει καπου που να ειναι ευτυχισμένο
και στο κατω κατω αφου δεν ενδιαφερόμαστε για το σκυλο δεν μας πέφτει και λόγος

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγω εγραψα σε αυτο το φορουμ γιατι πιστευω οτι ολοι εδω μεσα προσφερουν κατι παραανω στα σκυλια τους.Το να κρινεις αλλους ειναι πολυ ευκολο το να κρινεις το εαυτο σου ειναι δυσκολο...δενγνωριζεις τι περασα για να φτασω σε αυτην την αποφαση οποτε σε παρακαλω δεν εχεις το δικαιωμα να μιλας ετσι σε οποιοδηποτε που δεν εχεις την παραμικρη ιδεα το τι εχει περασει για να φτασει σε κατι τετοιο...Οποτε θα σας παρακαλεσω να μην μπαινετε σε αυτην την διαδικασια γιατι το θεμα που εχω φτιαξει ειναι μονο κ μονο να χαριστει το σκυλακι κ οχι να κρινουμε ο ενας τον αλλον...
Οταν γράφεις σένα δημόσιο φόρουμ, δεν μπορείς να ελέγξεις πως θα εξελιχθεί η συζήτηση. Παίρνει το δικό της δρόμο. Κι απ'τη στιγμή που τηρούνται οι κανονισμοί του φόρουμ δεν μπορείς να κάνεις και ιδιαίτερα πράγματα για να την κατευθύνεις εκεί που θα ήθελες. Επίσης κάθε τι που γράφουμε, κρίνεται. Αν δε θέλουμε να κριθεί, καλύτερα να μην το γράφουμε.

Προσωπικά πιστέυω οτι το σκυλάκι θα υιοθετηθεί πολύ ευκολα (είναι πολλοί οι καλοθελητές που θα'παιρναν χωρίς δεύτερη σκέψη μικρόσωμο, καθαρόαιμο, τζάμπα σκύλο). Οπότε βοήθεια σ'αυτό το θέμα δε χρειάζεσαι.

Εχει νόημα όμως να συζητήσουμε τι σ'εφερε σ'αυτό το σημείο, γιατι μας διαβάζουν κι άλλοι που ίσως αποφύγουν τα όποια λάθη, πριν φτάσουν στο να δώσουν το σκύλο τους μετά από πέντε χρόνια συμβίωσης. Θα μου επιτρέψεις επίσης να σου πω οτι δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα. Τι σημαίνει δεν τα πάνε καλά? Τι έχεις κάνει γι'αυτό? Εχεις συμβουλευτεί επαγγελματία? Δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνυπάρχουν τουλάχιστον υπο την επίβλεψη σου?

Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένη να απαντήσεις σε οτιδήποτε, αλλά είναι δικαίωμα του καθενός ν'αναρωτιέται πως φτάνει κανείς σ'αυτό το σημείο, γιατι απ'αυτά που περιγράφεις, δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Συμφωνώ με την Πηγή. Αφού διαθέτεις τα λεφτά για να πάρεις άλλα σκυλιά, να τα φροντίζεις όπως κάνεις και ακόμα και να στείλεις το συγκεκριμένο στον καινούριο ιδιοκτήτη (χωρίς να τον δεις και να τον ξεψαχνίσεις πρώτα?!), φαντάζομαι ότι θα μπορούσες να τα διαθέσεις σε έμπειρο και καλό εκπαιδευτή που θα σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν. Τα παραπάνω στα λέω φιλικότατα, πίστεψέ με, και αξίζει να διερευνήσεις το θέμα. Βρες εκπαιδευτή, δούλεψε μαζί του και αν όντως το πρόβλημα δεν λύνεται, χάρισε το yorkie.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αν επρεπε παση θυσια να δωσω καποιο,θα εδινα αυτο που μπηκε τελευταιο στην οικογενεια.

Καλη τυχη ευχομαι στο σκυλακι.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αν επρεπε παση θυσια να δωσω καποιο,θα εδινα αυτο που μπηκε τελευταιο στην οικογενεια.

Καλη τυχη ευχομαι στο σκυλακι.
πολύ δύσκολα θα έδινα, αλλά νομίζω ότι θα διάλεγα αυτό που προσαρμόζεται πιο εύκο