σωστο και αυτοΣε αυτή την περίπτωση όμως δεν το δίνεις το σκυλί, του κάνεις ευθανασία.
να κανω το παραδειγμα αντιστοφα,αλλαζοντας μονο την ηλικια???
σωστο και αυτοΣε αυτή την περίπτωση όμως δεν το δίνεις το σκυλί, του κάνεις ευθανασία.
Πρώτον, δεν αφήνουμε παιδιά και σκυλιά μόνα. Αρα, αν γινόταν κάτι, θα έφταιγα εγώ και μόνο εγώ. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Δεύτερον, αν σκότωνε το παιδί σου άνθρωπο θα το εγκατέλειπες; Προσωπικά δεν είμαι από αυτούς που φεύγουν από το πρόβλημα. Αρα η απάντησή μου πάλι είναι, όχι, δεν θα τον έδινα το σκύλο.Βερνα σε παρακαλω,δεν νομιζω να απευθυνομαι σε καμια χαζη
Αποκλειεις δλδ την πιθανοτητα (1 στο 1.000.000 αν θελεις) οτι το σκυλι σου ή το μελλοντικο σου σκυλι στα 8 του χρονια να βαρεσει κανενα εγκεφαλικο και να μην ξερει τι κανει? Θεος εισαι?
Δεν μιλαω για 1000 λογους ''καθημερινους'',αλλα για καποιους που δεν ειναι μεσα στο προγραμμα.
Η ζωη δυστυχως δεν ειναι προβλεψιμη
αΠρώτον, δεν αφήνουμε παιδιά και σκυλιά μόνα. Αρα, αν γινόταν κάτι, θα έφταιγα εγώ και μόνο εγώ. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Δεύτερον, αν σκότωνε το παιδί σου άνθρωπο θα το εγκατέλειπες; Προσωπικά δεν είμαι από αυτούς που φεύγουν από το πρόβλημα. Αρα η απάντησή μου πάλι είναι, αόχι, δεν θα τομν έδινα το σκύλο.