Χαριζεται η Ηρα ..... :(:(:(

Status
Κλειδωμένο θέμα

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Πιστευω οτι δεν ειναι υποχρεωμενη να δωσει εξηγησεις σε κανεναν μας για αυτη της την αποφαση.
Προφανως και συντρεχουν πολυ σοβαροι λογοι εστω αν δεν θελει να τους μοιραστει.
Μπορει αν ημασταν στην θεση της να μην καναμε το ιδιο, αλλα μπορει και να παιρναμε την ιδια αποφαση.
Το να της κανουμε επιθεση επειδη για καποιους απο εμας θα ηταν διανοητο να δωσουμε το σκυλο μας δεν εχει νοημα.
Ευχομαι να βρεθει μια σωστη οικογενεια για την Ηρα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καμία επίθεση δεν είδα...

προθέρμανση για την προσπάθεια να της βρεί καλό σπίτι ναι
επίθεση όχι

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Την Ηρα θα την παρει ο εκτροφεας μου!!Ευτυχως ευχαριστω όσους για την συμπαράσταση! Το προβλημα ειναι τεραστιο και εχω θυσιασει πολυ απο την ψυχη μου για να μη χασω την Ηρα και κυριως αυτη τη ζωη της!! Κατερινα ευχαριστω...
Εγω μαλλον και χωρις σκυλο πια θα εγκαταλειψω το φορουμ..καλα να περνατε!
Κλειδωστε το!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αν γίνει έτσι, θα είναι ίσως η πιο ευτυχής κατάληξη για όλους, κυρίως για τη σκυλίτσα!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ναι ετσι ειναι και μου ειπε οτι θα την κρατησει οσο θελησω μηπως και μπορεσω και την ξαναπαρω πισω...(το απευχομαι αυτο γενικα γιατι ντρεπομαι πολυ για τον εαυτο μου!)
Όσο για την Ηρα μου ειπε οτι θα φροντισει να πωληθει και οχι να χαριστει!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Και αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα? ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
Δεν το ειπα με αυτο το υφος! Απλα δηλωσα την αλλαγη στην κατασταση εγω δε θελω λεφτα! Δε με νοιαζουν και καθολου!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Berna το να πουληθεί θα ήταν ίσως και καλύτερα για να μην πάει όπου κι όπου - αν και το βλέπω ουτοπικό γιατί το σκυλί έχει κάποια προβλήματα. Ποιος θα πληρώσει να το πάρει και γιατί?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
απο την υπογραφή της Lindaki -
το άλλο της σκυλί-αν δεν κάνω λάθος

_λάθος έκανα ..._

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και θα μείνεις χωρίς σκύλο λοιπόν.....εγώ θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω.-

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Berna το να πουληθεί θα ήταν ίσως και καλύτερα για να μην πάει όπου κι όπου - αν και το βλέπω ουτοπικό γιατί το σκυλί έχει κάποια προβλήματα. Ποιος θα πληρώσει να το πάρει και γιατί?
Το γιατι δεν το φοβάμαι το θεμα μου ειναι ότι δεν πιστευω ότι καποιος επειδη θα την αγοράσει θα την προσεξει περισσοτερο, οι εκτροφεις αυτο πιστεύουν αλλα εγω δεν το πιστευω! Και εμεις την πληρωσαμε την Ηρα και χειροτερα στη ζωη του δεν εχει ζησει σκυλι απο αυτο!!
Εγω θα ερθω σε συγκρουση μαζι του για αυτο το θεμα γιατι το σκυλι με λεφτα δε θα φυγει...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Εγω το ειδα στο fb και κουφαθηκα ! ΛΕΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!! θα ειναι μαλλον ενδεικτικη η φωτο....
αχ βρε Λιντακι...
Παντως λυθηκε το θεμα.. αποφασιστηκε που θα παει ??
Γιατι εχω μια οικογενεια στην Αθηνα που ενδιαφερεται.. αλλα θα ηθελα λεπτομερειες.. αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ, εχουν μικρα παιδακια (2) το ενα 5 το αλλο 3.5 και ζουν σε μονοκατοικια..

Status
Κλειδωμένο θέμα