Χαρίζονται (12+ μηνών)


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.324
8.027
BLUE, ακομα ψαχνω φιλοξενία για τη γριά.

Αμα ξέρετε κανα κτήμα, κανα οικοπεδο κανα χριστιανο/μουσουλμάνο/αθεο δε μας νοιαζει τι να θέλει ενα σκυλι ζωηρουτσικο 12+ ετων, ημιτυφλο, με πληρωμένα ολα τα εξοδα ειδοποιήστε. Μένει ανετα εξω σε αυλη κτημα (βασικα δε νομιζω να εμενε μέσα ευκολα, εχει μαθει εξω γενικα).

Την έχει λυπηθει η ψυχη μου, εκλεισε 3 χρονια σε πανσιον, παλι καλοκαίρι μες τα τσιμέντα. Το πιο χαζοχαρουμενο, παρτσακλο πλασμα. Μεγαλη τσαουσα επίσης.
Δωσε της φαι ,μια σκια, λιγο χωρο να τρεξει και 2 χαδια την ημερα, δε θελει τιποτα αλλο. Με γατες μονο δε κανει καθόλου και με σκυλια σε γενικες γραμμες κανει, αναλογα κιολας, ειναι λιγο bossy και αναρχω. Με παιδια λογικα κανει καθως εμενε ενα διαστημα σε κηπο σε σπιτι που υπηρχε παιδι με ειδικες αναγκες. Αιματολογικες πριν κανα χρονο που εκανε ηταν καλες, μονο την οραση εχει χασει εντελως απο το ενα ματι και το αλλο ετσι και ετσι.

Λινκ για κοινοποίηση ΕΔΩ

415921097_747338990753788_3052050659883279113_n.jpg
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.324
8.027
Ψαχνω επειγοντως υιοθεσία ή φιλοξενία για μια γιαγιουλα 11 ετων μικροσωμακι!

Την φιλοξενουσε εθελοντρια αλλα εσπασε το χέρι της ασχημα και μπηκε χειρουργειο, για δυο μηνες θα ειναι οφ. Κοινοποιηστε καλοι μου ανθρωποι. Λινκ εδω
Υπαρχει επιλογη πανσιον αλλα το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να παει σε ενα κλουβι.
.....................


‼️
‼️
ΕΠΕΙΓΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ή και ΥΙΟΘΕΣΙΑ για την γιαγιούλα Νταίζη.
Η μικρούλα βρεθηκε πριν κάποιους μήνες παρατημενη μεσα σε διαμέρισμα ,(αφου πεθανε ο κηδεμόνας της) να ζει με ενα κομματι ψωμι που της πεταγαν, μες τα περιττώματα, ξεχασμένη απο ολες-ους.
Φιλοξενούταν ως προσφατα απο εθελόντρια, αλλα η κυρια δυστυχως είχε ενα ατύχημα και νοσηλευτηκε και δε μπορεί αλλο να τη φροντίσει!
Αναζητάμε φιλοξενία Αγιο Δημήτριο, Δάφνη ή καπου κοντα αν γίνεται. Σε περιπτωση φιλοξενίας ολα τα εξοδα θα είναι καλυμμένα (δωρεαν η και με καποια μικρή συμβολικη αμοιβη, δεν ειμαστε συλλογος και δεν εχουμε εσοδα)
Είναι 11 χρονων, μικροσωμη κοντουλα περιπου 11 κιλα, χαρούμενη, ήρεμη, μενει ανετα μονη της, χωρις αγχος απογχωρισμού! (αλλωστε εζησε μονη της τοσες μερες σε αδειο σπίτι μεχρι να σωθει) Περνει ενα χαπι την ημέρα και τρωει ξηρα, ξερει τουαλέτα και δε θελει μεγαλες βόλτες.
ΔΕΝ τα παει καλα με γατες και θηλυκα σκυλια και χρειάζεται σχετικά ηρεμο περιβάλλον πχ οχι μικρα παιδιά. Εχει περάσει δύσκολα, εχασε τον ανθρωπο της, την ξεχασαν ολοι, αλλαξε σπιτι ηδη μια φορα! Οσο να ναι θελει λιγο χρονο ξανα να εμπιστευτει!

ντ6.jpgντ14.jpg
 
  • Like
  • Sad
Reactions: spyv and mareco