Ναι αναγκαστικα υπάρχει και Fb Λινκ σαν αγγελία. Θα την ανεβασω σιγα σιγα και dogsvoice κ,τ.λΜόνο μέσα από το φόρουμ, δεν ξέρω πόσοι θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν
Αξιολογηθηκε απο εκπαιδευτη-ες μαλλον. Αλλα ενταξει φαινεται το σκυλάκι ειναι σουπερ.Το αγόρι που την φιλοξενεί, την αξιολόγησε;
Δε διαφωνω, αν και δυστυχως ολα τα πιτμπουλ τραβανε λάθος ανθρωπους.νομίζω πάντως ότι το να αναφέρεται το ιστορικό της στην αγγελία τραβάει λάθος ανθρώπους. καλύτερο θα ήταν να γίνεται ενημέρωση γι' αυτό τηλεφωνικά.
Συμφωνω οτι δε μου αρεσει και μενα το στορυ, αλλα αυτο με το προσκαλεις δε το καταλαβαινω. Εκτος αν εννοεις προσκαλεις καποιον που θελει να σκοτωνει γατες.η πρόταση η δική μου είναι να ενημερώνεις τηλεφωνικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα με το σκύλο αυτούς που ενδιαφέρονται.
όταν το γράφεις στην αγγελία το μόνο που κάνεις είναι να τους προσκαλείς.
αυτό για μένα είναι τελείως λάθος να υπάρχει σε αγγελία.Η πιτμπουλίτσα που καθ εντολή [sic] σκότωνε γάτες σε Άγιο Δημήτριο, Δάφνη, Υμηττό.
Ναι βρε 'συ, δεν απευθυνόμουν προσωπικά σε σένα.Σε κάθε περίπτωση η συγκεγκριμένη ειναι ανακοινωση τριτου οχι ακριβως αγγελια, ουτε τηλ δεν εχει, οποτε δε μπορω να κανω και πολλα
Αυτο το ιδιαιτερο, με χαρακτηρα, αγόρι εχει ξεμείνει στο εκπαιδευτηριο. Η ιδανικη περιπτωση θα ηταν να βρεθει εμπειρος κηδεμόνας και σπιτι προς προαστεια με κτημα, εκταση, να μπαινοβγαινει. Εδω τρυγυρω αυτα δεν υπαρχουν ουτε με κυαλια....Ο Μάξ ψάχνει πάλι σπίτι.
Μολις 12 μηνων, ψηλος 35-40 κιλα, με αστεια μουρη , μίξη λυκοειδούς, γκριφονοειδούς και γκρεμλιν Ολίγον τι ατσούμπαλος, αντιδραστικος, ξεροκέφαλος, ατίθασος.
Βρίσκεται σε εκπαιδευτηριο και πέρνει τα μαθηματά του, θα υπάρξει και ( δωρεαν) εκπαιδευτικη βοήθεια.
Στα θετικά στο προηγουμενο σπίτι του δεν εκανε ζημιές, δεν ειχε αγχος απογχωρισμου, δεν πείραξε ποτε γάτες, παιδιά κ.τ.λ
Χρειάζεται εμπειρο κηδεμόνα με διάθεση να ασχοληθεί . Και ενας κήπος καλος θα ηταν.
Αγγελία ΕΔΩ
View attachment 74375View attachment 74376View attachment 74377
Αθήνα είναι? το ονοματάκι της? Μας επιτρεπεις να αναρτησουμε Fb υποθετω.είναι περίπου 7,5 ετών, έπειτα από σοβαρή εγχείρηση βουβωνοκήληςκι αναγκαστικης στειρωσης, ψάχνουμε να της βρούμε σπίτι.. είναι υπέροχη με ανθρώπους και ειδικά παιδιά... δεν θέλει κοντά της άλλα ζωα.... μαθθημένη να μην λερώνει στον χώρο της ελεύθερο πνευμα....