Εχεις άμεση σχέση ή απλώς κοινοποιείς;Όποιος μπορεί ας κοινοποιήσει τον μαυροτσουκαλάκο!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216552864479947&set=p.10216552864479947&type=3&theater
Το κουτάβι βρίσκεται στο χωριό μου, σε γειτονική αυλή και εγώ θα αναλάβω τα διαδικαστικά...Εχεις άμεση σχέση ή απλώς κοινοποιείς;
Είναι έγκλημα να φέρνεις στον κόσμο συνειδητά, ή ακόμη και από αμέλεια, κουτάβια. Θα μπορούσα να σου συμπληρώσω: αν δεν είσαι εκτροφέας. Αλλά επειδή είμαι εγώ, δεν θα το συμπληρώσω. Είναι λοιπόν ύψιστο έγκλημα, να παράγεις κουτάβια. Τελεία. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους, εντός dogforum. Είναι εντελώς περιττό.Πω ρε συ, τον έπιασες τον τον άνθρωπο από το λαιμό, λες και είναι εγκληματίας!
Ο αναμάρτητος πρώτος χορεύει μπαλέτο!
Η σκυλίτσα του @kypant17 ακολουθώντας την γενεσιουργό ορμή της, έφερε στον μάταιο τούτο κόσμο 5 κουταβάκια. Ο συμφορουμίτης μας τα μεγαλώνει (όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες) σε ένα περιβάλλον που θα ζήλευε κάθε σκύλος (σίγουρα ο δικός μου!). Κι έπραξε το σωστότερο και "ηθικότερο" που θα μπορούσε να κάνει υπό τις συνθήκες αυτές, μια ανάρτηση στου φόρουμ μπας και βρεθεί οικογένεια να τα υιοθετήσει.Είναι έγκλημα να φέρνεις στον κόσμο συνειδητά, ή ακόμη και από αμέλεια, κουτάβια. Θα μπορούσα να σου συμπληρώσω: αν δεν είσαι εκτροφέας. Αλλά επειδή είμαι εγώ, δεν θα το συμπληρώσω. Είναι λοιπόν ύψιστο έγκλημα, να παράγεις κουτάβια. Τελεία. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους, εντός dogforum. Είναι εντελώς περιττό.
Προσωπικά, για το συγκεκριμένο έγκλημα, έχω το δικαίωμα να χορέψω όλων των ειδών τους χορούς.
Οπότε, ο άνθρωπος, αν δεν του έχει ήδη ξανασυμβεί, θα πρέπει να φροντίσει να μην ξαναγίνει.
Η σκυλίτσα του @kypant17 aκολουθώντας την γενεσιουργό ορμή της, έφερε στον μάταιο τούτο κόσμο 5 κουταβάκια. Ο συμφορουμίτης μας τα μεγαλώνει (όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες) δε ένα περιβάλλον που θα ζήλευε κάθε σκύλος. Κι έπραξε το σωστότερο και ηθικότερο που θα μπορούσε να κάνει υπό τις συνθήκες αυτές, μια ανάρτηση στου φόρουμ μπας και βρεθεί οικογένεια να τα υιοθετήσει.
Το μόνο μεμπτό που βλέπω σε όλα αυτά είναι αντί να του πούμε μπράβο, να τον αρπάζουμε από την μούρη και να τον αποκαλούμς εγκληματία επειδή δεν μοιράζεται τις σκέψεις ή κώδικα δεοντολογίας με εμάς.
Πάμε τώρα στα του «εγκλήματος»
@mareco Δεν το ήξερα πως είσαι εκτροφέας. Τι φυλές εκτρέφεις; Να υποθέσω πως δεν γεννήθηκες εκτροφέας αλλά ούτε και έγινες ελέω Θεού. Καλόπιστη απορία: τι έρχεται πρώτα, ο εκτροφέας ή το κουτάβι; Υποθέτω το κουτάβι, καθώς κανείς δεν γεννιέται εκτροφέας, θεού και γίνεται ελέω Θεού.
Αν δεχτούμε λοιπόν ότι όποιος φέρνει στον κόσμο κουτάβια (εκτός εάν είναι εκτροφέας) είναι εγκληματίας, κάθε «εκτροφέας» πριν πάρει την έξωθεν καλή μαρτυρία του ΚΟΕ (ή οποιουδήποτε αρμόδιου φορέας «χρίει» τους εκτροφείς) ξεκινά την εκτροφικλη του πορεία ως εγκληματίας. Θεωρείς ότι όταν και εσύ επέβλεψες την πρώτη σου γέννα, πριν γίνεις εκτροφέας, διετέλεσες «έγκλημα» αυτό;
Ερωτώ καλόπιστα.
Πω ρε συ, τον έπιασες τον τον άνθρωπο από το λαιμό, λες και είναι εγκληματίας!
Ο αναμάρτητος πρώτος χορεύει μπαλέτο!
Ε, σταματα τοτε!Το μόνο μεμπτό που βλέπω σε όλα αυτά είναι αντί να του πούμε ένα μπράβο τον αρπάζουμε από την μούρη και να τον αποκαλούμε εγκληματία επειδή δεν μοιράζεται τις σκέψεις + κώδικα δεοντολογίας με εμάς.
Ως προς το υστερόγραφο μάλλον και εγώ το ίδιο κατάλαβα, άρα η κάτι έχει διατυπωθεί λάθος από την @mareco η όντως έχει αρχίσει την εκτροφή.Επιπλεόν της ηθικης του θέματος ....καθε φορουμ εχει κανονισμους , στους οποιους συμφωνουμε οτα εγγραφομαστε.
Στο συγκεγκριμενο δεν επιτρεπονται αναγγελιες γεννας, ζευγαρωματος κ.τ.λ απο ιδιωτες
Οι κανονισμοί ΕΔΩ
ΥΣ. κατι εχεις καταλαβει λαθος απο τα λογια της μαρεκο