Α πα πααα! Το 'σπασα το καλούπι! Μία φορά, ήταν αρκετή!Να τολμήσω να πω ρουμανικους ποιμενικούς?
Α πα πααα! Το 'σπασα το καλούπι! Μία φορά, ήταν αρκετή!Να τολμήσω να πω ρουμανικους ποιμενικούς?
...αυτή που είμαι!Αλλά επειδή είμαι εγώ...
Μαία κούλπα, Μέδουσα, διάβασα τους κανόνες και έχεις δίκιο. Ως διαχειριστής άλλων φ(λ)ώρουμ πιστεύω ότι οι κανόνες πρέπει να τηρούνται από τους συμμετέχοντες. Ίσως θα έπρεπε οι διαχειριστές να κατεβάσουν την ανάρτηση του @kypant17 . Τον οποίον όμως καλόπιστα ας μοι επιτραπεί να μην θεωρώ εγκληματία. Για την ιστορία, νόμιζα ότι τέτοιου είδους αναρτήσεις επιτρέπονται, στο μέτρο που δεν ζητείται χρηματικό αντίτιμο (ByB).Στο συγκεγκριμενο δεν επιτρεπονται αναγγελιες γεννας, ζευγαρωματος κ.τ.λ απο ιδιωτες
Οι κανονισμοί ΕΔΩ
Αγαπητή Μαρέκω, εγείρεις ένα παμπάλαιο φιλοσοφικό γρίφο:@Solvap ...ζντουπ ειλικρινά. Είναι ότι πιο επιστημονικό μπορώ να σου απαντήσω!
Υπερκαυκάσια τερριέ τα κόβω.Να τολμήσω να πω ρουμανικους ποιμενικούς?
Αχά! Μαία κούλπα και πάλι....αυτή που είμαι!
(και όχι "επειδή είμαι εγώ...εκτροφέας"_θου Κύριε)
Για να σου λυθούν κάποιες απορίες. Στη δικιά μου περίπτωση το 2012 πήρα έγκριση για το εκτροφείο από το FCI και το 2015 έκανα την πρώτη μου γέννα.Αχά! Μαία κούλπα και πάλι.
Το "φιλοσοφικό" μου ερώτημά όμως παραμένει αναπάντητο, ίσως το ξαναεπισκευτούμε σε άλλο νήμα:
Το κουταβάκι έκανε τον εκτροφέα, ή ο εκτροφέας το κουταβάκι;
Αφου εσπασε καθε κοντερ στα τηλεφωνα, πρεπει να ειναι απο τα ελαχιστα ανευ ρατσας μεσαια μαυροσκυλα με τέτοια ζήτηση...ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!Επειδή η ζωή είναι μια εκπληξη, πριν 4 ωρες βρεθηκε αυτο απρόσμενα στο σπίτι μου, ενα μικρο θηλυκο γκρεμλιν, φερνει κατι σε γκεγκάκι , νομιζω δυσκολα θα ξεπεπερασει τα 15-17 κιλά, δειχνει το ιδιο θαρρος και attitude με το γκρεμλιν μωρο, στο πιο γλυκουλικο του.
Αγγελία ΕΔΩ
View attachment 74464View attachment 74465
όλως τυχαίως βρίσκονται σκυλάκια συνέχεια σπίτι σουΕπειδή η ζωή είναι μια εκπληξη, πριν 4 ωρες βρεθηκε αυτο απρόσμενα στο σπίτι μου,
...και αυτός είναι λόγος που συμβαίνει το παραπάνω...είσαι φοβερά αποτελεσματική!Αφου εσπασε καθε κοντερ στα τηλεφωνα, πρεπει να ειναι απο τα ελαχιστα ανευ ρατσας μεσαια μαυροσκυλα με τέτοια ζήτηση...ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!
Δημοσίευση Facebook εδώ.Σήμερα δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν κοντινό μου φίλο. Μου είπε ότι βρήκε 3 κουτάβια στην περιοχή του Γλαύκου της Πάτρας. Δεν ξέρω αν τα είχαν παρατήσει, αν είχε γεννήσει μια μάνα και βρίσκονταν μόνα τους για ένα διάστημα, δεν ήμουν εκεί και δεν ξέρω σε τι ακριβώς κατάσταση τα βρήκε. Τα πήρε και τα έφερε σε ένα κτηνιατρείο απέναντι από το σπίτι μου. Έγινε εσωτερική αποπαρασίτωση για σκουλίκια και δόθηκε σπρέι για τους ψύλλους. Γυρίσαμε τα υπόλοιπα κτηνιατρεία της Πάτρας ρωτώντας μήπως υπάρχει περίπτωση να τα φιλοξενήσουν για λίγο καιρό όσο εμείς ψάχνουμε για υιοθεσία αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το γεγονός ότι δεν ήθελαν να τα αναλάβουν. Εγώ δεν θα μπορούσα να τα φιλοξενήσω διότι έχω την Άρυα και δεν τα πάει καθόλου καλά με τα κουτάβια. Επίσης δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις που έρχονται με ένα κουτάβι αυτή την στιγμή. Ευτυχώς όμως βρήκαμε άκρη στο θέμα της φιλοξενίας προς το παρόν. Η κτηνίατρος μας είπε πως είναι περίπου 45 ημερών. Δεν ξέρουμε πόσα κιλά θα φτάσουν αλλά δεν μου φαίνεται ότι θα γίνουν ιδιαίτερα μεγάλα.
View attachment 75509
View attachment 75510
Η μεγάλη μου αδυναμία, μου θυμίζει την Άρυα κουτάβι
View attachment 75511
Φωτογραφίες κάθε κουταβιού ξεχωριστά και το φύλο τους
Αρσενικό
View attachment 75512
Αρσενικό
View attachment 75513
Θηλυκό
View attachment 75514
Προς το παρόν φιλοξενούνται από ένα ζευγάρι με το οποίο κρατάμε επικοινωνία και σε περίπτωση που βρεθεί υιοθεσία τα κουτάβια θα παραδοθούν από εμένα την ίδια ή τον φίλο μου. Μεταφέρονται μόνο εντός Πάτρας. Σας ευχαριστώ πολύ!