Χαρίζονται τα Μπελετσάκια

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μια απογευματινή βόλτα χθες στην λίμνη Μπελέτσι, δεν μας δρόσισε. Μας φούντωσε. Δεν προλάβαμε να κάνουμε πέντε βήματα και τσουπ...4 μικροσκοπικά πλασματάκια να τρέχουν από δω κι από κει. Εκ των υστέρων μάθαμε, ότι μόλις χθες πρέπει να τα άφησαν εκεί. Ζωηρά, χωρίς ψύλλους και τσιμπούρια και χωρίς τούμπανο κοιλίτσες ακόμη. Φρέσκο πράγμα. Δεν σκέφτηκα να δω, πόσα αγόρια, πόσα κορίτσια. Μικρότερα του μηνός εικάζω. Και γλύυυυυκα. Ο ταλιμπάν με το πράσινο λουρί που τα τραμπουκίζει, είναι ο Μαρκούλης. Και ο φουντωτός κύριος, που τους φέρεται με ευγένεια, το γλυκό μου αγόρι. Για να έχετε μία άποψη των μεγεθών. Αφού κάτσαμε καμμιά ώρα, να τα ταίσουμε, να τους βάλουμε νεράκι και να κοιταζόμαστε για το τι θα κάνουμε, πήραμε τα γεμάτα από τα δικά μας σκυλιά, αμάξια και ξεκουμπιστήκαμε με πολύ βαριά καρδιά. Φορτώσαμε όμως το βάρος του τσεκαρίσματος σε έναν άλλο φύλακα άγγελο της περιοχής. Thanks Tara :love: Το σημερινό ανακοινωθέν λέει ότι λείπει ήδη ένα μπεζάκι. Ελπίζουμε ότι κάποιος το πήρε. Μένουν λοιπόν άλλα τρία. Δύο μπεζάκια και το μαυράκι, που το πήραμε αγκαλιά και έτρεμε σύγκορμο από την τρομάρα. Και έτσι, είπαμε να βάλουμε κι εδώ καμμιά φωτό, μπας και το φόρουμ μας, κάνει πάλι το θαύμα του.

Ιδου λοιπόν...

Last edited:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Εσύ πόσα έχεις είπαμε; :rolleyes:;)
Και αν ενδιαφέρεται, μπορώ να το παραδώσω εγώ, μπας και μου ελαφρύνει λιγάκι αυτή η "βαριά καρδιά" που είπες παραπάνω....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
λοιπόν τα κουτάβια είναι ζωηρότατα παιχνιδιάρικα και πολύύύύ φαγανά...
ειδικά το αδυνατούλι μπεζάκι έφαγε με την μεγαλύτερη όρεξη την ξηρά του.....:)

όσο για τις ''παραδόσεις''......είναι το ευκολότερο πράγμα του κόσμου...
νομίζω ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι....

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ψυχάκια μου όμορφαα!!!!
Να προωθήσουμε και στο facebook ή αρχικά θέλετε να μείνει μόνο στο φόρουμ?

Πως μεγάλωσε έτσι ο ταλιμπάν...
*agapoylas*

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στην τρίτη φωτογραφία, εβλεπα 3 σωματα και 2 κεφάλια... το ενα με την καμια δεν το εντόπιζα.
Προωθώ και εγώ για τα κουκλιά!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλή τους τύχη....

Και πάρα μα πάρα πολύ κακή, ό,τι χειρότερο, στο καθίκι που τα παράτησε...:mad:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
λοιπόν τα νέα για τα κουτάβια είναι απο πολύ μέχρι πάραπολύ καλά....:D

τα 3 κουτάβια βρίσκονται απο σήμερα στο νεο τους σπιτικό...!
η οικογένεια που τα υιοθέτησε στην αρχή ενδιαφέρθηκε για το ένα κουτάβι μόνο....
μετά υπήρξε η σκέψη να πάρουν τα 2.....
και βέβαια τους ήταν αδύνατο να αφήσουν το τρίτο μόνο του.....

δεν ξέρω πως θα εξελιχτούν τα πράγματα και για τα τρία....
υποσχέθηκα στους ανθρώπους ότι αν τα βρούν σκούρα και με τα τρία μωρά να προσπαθήσω να βρώ ένα καλό σπίτι για όποιο απο τα κουτάβια τελικά δεν κρατήσουν...
είμαι σε επικοινωνία μαζί τους ....( με την κρυφή ελπίδα να μείνουν τα σκυλάκια μαζί.....)

οπότε προς το παρών η αγγελία ας μείνει ανοιχτή...

aspa.k

New Member
26 Ιουλίου 2012
3
0
Athens
Καλησπερα.Απο την αρχη της εβδομαδας τα κουταβια εχουν απομακρυνθει απο το χωρο που βρεθηκαν.
Γνωριζει κανεις που ακριβως βρισκονται; Εαν αυτος που τα εχει παρει εχει αναλαβει να κανει τα απαραιτητα; (αποπαρ/τωση,πρωτα εμβολια,γιατρο για τσεκαρισμα). Αυτος που τα πηρε ,τα πηρε για φιλοξενια η για υιοθεσια;
Εαν καποιος,οπως για παραδειγμα ο moderator που εβαλε την σχετικη ανακοινωση για τα κουταβια,γνωριζει τι γινεται με τα παραπανω θεματα,θα παρακαλουσα πολυ να ενημερωσει,γιατι σε περιπτωση που τα κουταβια φιλοξενουνται προσωρινα και δεν υιοθετηθηκαν,θα ηθελα να ερθω σε επαφη για αναλαβω την ιατρικη τους φροντιδα καθως και την προωθηση τους για μια σωστη υιοθεσια.Ευχαριστω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Τα κουτάβια προς το παρόν παραμένουν στο σπίτι της κυρίας που αναφέρεται στο παραπάνω ποστ.
Η πρόθεση είναι να μείνουν εκεί για τα καλά και τα τρία.
Εχουν πάει ήδη σε γιατρό και έχουν αποπαρασιτωθεί και έχει κλειστεί και το ραντεβού για τον εμβολιασμό τους σε καμμιά 10αριά μέρες.

Αυτά ισχύουν προς το παρόν.
Προς το μέλλον, δεν ξέρω να σας πω κάτι παραπάνω. Ελπίζω να μην αλλάξει γνώμη η κυρία και να έχουν και τα τρία αδέλφια μια όμορφη κοινή ζωή.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την προσφορά.

Αν αλλάξει κάτι, θα το ποστάρω εννοείται εδώ και αν έχετε ακόμη τότε την ίδια καλή διάθεση, τα ξαναλέμε :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ να πω τωρα τον προβληματισμό μου? Τρία σκυλιά όλα μαζί δεν είναι πολλά? Τώρα που είναι κουτάβια, είναι όλα μέλι γάλα, αλλα μετά που θα μεγαλώσουν? Είναι σίγουρη η κυρία ότι θα τα θέλει και τότε και τα τρία? Γιατι μετα θα είναι απείρως δυσκολότερο να υιοθετηθούν!

Βέβαια απ'ολους εδώ που μιλάμε ένας το'χει τολμήσει (;) ) και ξέρει τι σημαίνει τρία μαζί! Αλλα επείδή δεν είναι όλος ο κόσμος ΤΑΡΑ/Π., μήπως να είμασταν λίγο πιο συντηρητικοί όσο είναι ακόμα καιρός??

(ξέρετε ότι τα λέω για καλό, μη με μαλώσετε που ξυνίζω το νήμα!) :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πιθανόν να μην το έχω εξηγήσει εγώ καλά, οπότε ας το πάμε άλλη μία φορά.

Τα κουτάβια δεν τα δώσαμε στην κυρία. Τα βρήκε και τα πήρε από μόνη της.
Τυχαίνει να μένει στην περιοχή και ρωτώντας, καταφέραμε [η Tara δηλαδή], να βρούμε τα ίχνη της.
Επικοινωνόντας μαζί της [η Tara δηλαδή], ως γνήσιοι ενοχλητικοί τύποι που είμαστε, με έξτρα ανησυχίες, είχε την καλωσύνη να μας ενημερώσει [την Tara δηλαδή], ότι προτίθεται να τα κρατήσει και τα τρία.

Στο δια ταύτα, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να μπουκάρουμε στο σπίτι της [το οποίο παρεπιπτόντως απλώνεται σε μεγαααάλη έκταση] και να της απαγορεύσουμε να τα έχει. Καταφέραμε όμως [η Tara δηλαδή], να την έχουμε από κοντά και σε περίπτωση που το σκεφτεί πολύ καλά και τελικά το μετανοιώσει, να μην τα αφήσει πίσω εκεί που τα βρήκε, ή οπουδήποτε αλλού, αλλά να μας ειδοποιήσει και να πάμε να τα πάρουμε και να τα ζαλωθούμε, με όλες τις πιθανές γνωστές συνέπειες.

Ελπίζω τώρα να τα είπα καλύτερα :)

aspa.k

New Member
26 Ιουλίου 2012
3
0
Athens
Καλημερα σας.Ευχαριστω για την ενημερωση.Ευχομαι και ελπιζω η αποφαση της κυριας να παρθηκε με συνεση και οχι παρορμητικα και οντως να υιοθετησει και τα τρια κουταβια.
Εξισου σημαντικο ειναι η ιατρικη τους φροντιδα καθως και η παρακολουθηση της εξελιξης της υιοθεσιας τους απο καποιον τριτο.
Απο τη στιγμη που και τα δυο ειναι τακτοποιημενα,τοτε τα μικρα ηταν πραγματικα απο τα πολυ τυχερα.
Καλο θα ηταν εαν μπορει ο ανθρωπος που ειναι σε επαφη με την κυρια,να κανει μια προσπαθεια με λεπτο τροπο να της εξηγησει το σημαντικο οφελος του τσιπαρισματος και να την ενημερωσει οτι πλεον επιβαλεται απο τον νομο.
Εαν ο ανθρωπος που ειναι σε επαφη μαζι της,κρινει οτι δεν εχει (πραγματικα ) τη δυνατοτητα να καλυψει αμεσα το κοστος για τρια τσιπακια,μπορω να τα διαθεσω εγω και να παω να τα τοποθετησω επισης,απλα θα πρεπει να τα δηλωσει στη συνεχεια στον κτηνιατρικο. Εαν πιστευετε οτι εχει τη δυνατοτητα να καλυψει το κοστος αυτο αμεσα,τοτε καλυτερα να χρησιμοποιηθουν τα τσιπακια για καποια αλλα ζωα που θα τα χρειαζονται.
Οταν ενημερωθειτε για το παραπανω θεμα και εαν κρινετε οτι η κυρια δεν εχει την δυνατοτητα,ειμαι στην διαθεση σας και για την τοποθετηση τους απο εμενα,στο χωρο που βρισκονται τα μικρα,οποιαδηποτε ωρα και ημερα θα εξυπηρετει την κυρια που τα υιοθετησε.
Ευχαριστω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Είναι ενήμερη η κυρία για όλα αυτά.

Ευχαριστούμε πολύ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Aspa.k συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον σας για τα κουταβάκια. Είστε από κάποια φιλοζωική; Τα είχατε δει πριν βρεθούν στο δρόμο των ανθρώπων που έβαλαν την αγγελία;

Status
Κλειδωμένο θέμα