Κοριτσάκι μου, ακούς τι λες?ο παραδεισος δν ειναι μονο να ζεις σε εναν τελειο χορο ειναι να σε αγαπαει και ο ιδιοκτητης!! τι να το κανει το σκυλι τον παραδεισο αμα δν εχει αγαπη απο το αφεντικο του? και πιστευω πως ο ροκυ δν θελει να ζει στις πολυτελειες το μονο που θελει ειναι εμενα να πεζουμε ολη μερα και να ειναι ελευθερος!!!
Γιατί βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα?
Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει αγάπη? αυτή είναι η πρώτη που υπάρχει....και όταν μιλάμε για παράδεισο δεν μιλάμε για πολυτελέστατο σπίτι με πισίνα.... μιλάμε για τον παράδεισο των σκύλων, ο οποίος μεταφράζεται ως εξής:
Τα σκυλιά μου έχουν όλα χρειάζονται, και πρώτα απ' όλα εμένα... που τα λατρεύω, τα φροντίζω, τα περιποιούμαι, τους κάνω όλες τις εξετάσεις που χρειάζονται για να έχουν καλή υγεία (πράγμα που δεν έκανες εσύ), και το κυριότερο, ασχολούμαι ώρες μαζί τους με παιχνίδια και βόλτες.
Και όταν είπα ότι το κάθε ένα γεννιέται με την τύχη του αυτό εννοούσα.... και θα θεωρήσω τον σκύλο σου τυχερό όταν θα βρεθεί πραγματικά μια οικογένεια να τον αγαπήσει και να του προσφέρει μια σωστή ζωή.