Χαρίζεται ημίαιμο κουταβάκι.

Becky

New Member
10 Μαρτίου 2010
3
0
χαρίζεται ημίαιμο κουταβάκι ντόπερμαν....

Είναι 2 ημερών ********************************************************

Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου..

Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ρε συ Νίκο κι εγώ έτσι ένοιωσα... Το στομάχι μου με έπιασε... :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Becky δεν μπορείς να μας πεις μερικά πράγματα παραπάνω; Που το βρήκες ας πούμε και γιατί δεν μπορεί κάποιος να το κρατήσει μέχρι να πάρει λίγο τα πάνω του;

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Φανταζομαι δε θα ειναι του/της becky το κουταβι,ειναι αλλουνου και ενδοιαφερεται.....ελπιζω!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
χαρίζεται ημίαιμο κουταβάκι ντόπερμαν....

Είναι 2 ημερών*********************************************

Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου..

Ευχαριστώ
δεν μου λες κυριε ΔΗΜΙΕ ,εκτος απο το γαλατακι της μανας του τρωει και το δικο σου το φαι που θες να το ξεφορτωθεις πριν καλα καλα καταλαβει που βρισκεται????

Last edited by a moderator:

Becky

New Member
10 Μαρτίου 2010
3
0
Δεν εκβιάζω κανέναν απλά είναι η πραγματικότητα... Δεν είναι δικό μου το σκυλάκι, να το σώσω προσπαθώ...
Κατέφυγα στο φόρουμ γιατί δεν βρίκω κανέναν να το θέλει... Και ξέρετε γιατί...???? Γιατί είναι ημίαιμο και όλοι θέλουν καθαρόαιμο.... Λες και τα ημιαίμα δεν έχουν ψυχή... Δεν είναι σκυλιά αυτά...

Πίστευα ότι μπορούσα να απευθυνθώ σε κάποιον που να ενδιαφερόταν πραγματικά....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εσύ δεν μπορείς να το κρατήσεις στην ζωή μέχρι να βρεθεί κάποιος να το πάρει;

Becky

New Member
10 Μαρτίου 2010
3
0
μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω... είμαι σε σπίτι με ενοίκιο και ιδιοκτήτες δεν θέλουν ζώα... Αν βρεθεί κάποιος να το πάρει εννοείται πως δεν θα θανατωθεί το κουτάβι... Και μόλις μεγαλώσει να το πάρει...
Αυτοί που το έχουν, έχουν ήδη σκυλιά και δεν θέλουν άλλο... Εν τω μεταξύ σε όλους φταίει που είναι ημίαιμο...
Ήταν η τελευταία λύση που είχα το φόρουμ...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
εμπλεκονται ομως και πολλοι παραγοντες

ποιος θα μπορεσει να ζησει με εναν σκυλο που δεν θα ζησει καθολου με την μητερα και την τοκετομαδα ;

βικυ για τι κατασταση μιλαμε ; γιατι θελουν να το θανατωσουν ; πως βρεθηκε στα χερια τους ;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μια άλλη λύση είναι επίσης να πας στην αστυνομία. Και στα κανάλια. Αλλά ξέχασα: στην Ελλάδα "όχι τώρα, δεν κάνει" να μπει στο φρέσκο ένας μαλάκας. Μπορεί να είναι και οικογενειάρχης! Αν όμως δεν αποκτήσουν μερικοί ποινικό μητρώο να δουν πόσα απίδια πιάνει ο σάκος δεν πρόκειται να βελτιωθούν τα πράγματα.

Last edited:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
και σε ενοικιο ο νομος σου επιτρεπει να εχεις ως 2 σκυλους συγχρονως ή εναν σκυλο και μια γατα

αν δεν εχεις κανει συμβολαιο που απαγορευει τους σκυλους δεν μπορουν να σου πουν τιποτα οι ιδιοκτητες

mitsos rot

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
127
0
Χανιά
και σε ενοικιο ο νομος σου επιτρεπει να εχεις ως 2 σκυλους συγχρονως ή εναν σκυλο και μια γατα

αν δεν εχεις κανει συμβολαιο που απαγορευει τους σκυλους δεν μπορουν να σου πουν τιποτα οι ιδιοκτητες
χεσε ψηλα και αγναντευε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω... είμαι σε σπίτι με ενοίκιο και ιδιοκτήτες δεν θέλουν ζώα...
Becky σκυλάκι 2 ημερών ούτε στο διπλανό δωμάτιο δεν το παίρνουν χαμπάρι, όχι ο ιδιοκτήτης που μένει αλλού...

Αν βρεθεί κάποιος να το πάρει εννοείται πως δεν θα θανατωθεί το κουτάβι... Και μόλις μεγαλώσει να το πάρει...
Αυτοί που το έχουν, έχουν ήδη σκυλιά και δεν θέλουν άλλο...
Εννοείς ότι ζευγάρωσαν τα δύο που έχουν και βγήκε αυτό ή και άλλα;

Εν τω μεταξύ σε όλους φταίει που είναι ημίαιμο...
Ήταν η τελευταία λύση που είχα το φόρουμ...
Εμάς δεν μας φταίει καθόλου που είναι ημίαιμο. Μας φταίνε αυτοί που το έφεραν στον μάταιο τούτο κόσμο...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καταρχήν, να υπενθυμίσω ότι οι κανονισμοί του φόρουμ απαγορεύουν τις καταναγκαστικές αγγελίες. Αυτή εδώ αποτελεί τον ορισμό και ως εκ τούτου θα σβηστεί σε λίγο.

Δεύτερον, αν το κουτάβι είναι δύο ημερών, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ζήσει εκτός αν βρεθεί άμεσα λεχώνα σκύλα που να μπορεί να το αναλάβει. Δεν έχει κανένα νόημα να ζητάτε προσωρινή ή μόνιμη φιλοξενία.

Last edited: