Χαρίζεται ημίαιμο κουταβάκι.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δύο ημερών???? Πως θα ζήσει ρε παιδιά αυτό? Καλά τη μάνα ποίος την έχει? Η βρέθηκε στο δρόμο?
Κοπέλα μου δεν μπορείς να το κρατήσεις ένα μήνα να πάρει τα πάνω του και μετά να βρεις κάπου να το δώσεις...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
του κανει ενα τηλεφωνο ο δικηγορος σου και ο μακακας το πολυ πολυ να τραβηξει μια χειρωνακτικη να εκτονωθει
Μάλλον αυτό κάνει ήδη, εξ ου και η ανωμαλία που τον δέρνει στον εγκέφαλο!:mad::mad: Τη σκύλα γιατί τη ζευγαρώσανε? Για να γνωρίσει τη μητρότητα? Και τώρα που τη γνώρισε θα της σκοτώσουνε καπάκι το κουτάβι?:mad::mad::mad::mad::mad: Μάλλον πρέπει να γίνουν διαδικασίες να του πάρουν και τη σκύλα.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω... είμαι σε σπίτι με ενοίκιο και ιδιοκτήτες δεν θέλουν ζώα... Αν βρεθεί κάποιος να το πάρει εννοείται πως δεν θα θανατωθεί το κουτάβι... Και μόλις μεγαλώσει να το πάρει...
Αυτοί που το έχουν, έχουν ήδη σκυλιά και δεν θέλουν άλλο... Εν τω μεταξύ σε όλους φταίει που είναι ημίαιμο...
Ήταν η τελευταία λύση που είχα το φόρουμ...
μακάρι να βρεθεί κάποιος για αυτή την ψυχούλα :(:(:(

δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάποιοι που έχουν σκυλιά να κάνουν κάτι τέτοιο σε 2 ματάκια που μόλις γεννήθηκαν....

ας βάλουν αγγελία, ας ρωτήσουν στον κτηνιατρό τους μήπως ξέρει κάποιους που μπορεί να το θέλουν.

μακάρι να μπορούσα να το πάρω αλλά δεν γίνεται :(

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΣΚΥΛΑΚΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλά δεν εκπλήζομαι κιόλας.Το λέω αυτό γιατί ξέρω μία... κυρία:rolleyes:... που αντί να στηρώσει την σκύλα της την αφήνει να γκαστρωθεί και από τα κουτάβια που θα κάνει η σκύλα κρατάει μόνο το ένα και αν το κρατήσει και αυτό...:mad::mad::mad::mad::mad:
Αυτούς τους....ανθρώπους;)..... τι τους κάνεις;;;;;

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΣΚΥΛΑΚΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλά δεν εκπλήζομαι κιόλας.Το λέω αυτό γιατί ξέρω μία... κυρία:rolleyes:... που αντί να στηρώσει την σκύλα της την αφήνει να γκαστρωθεί και από τα κουτάβια που θα κάνει η σκύλα κρατάει μόνο το ένα και αν το κρατήσει και αυτό...:mad::mad::mad::mad::mad:
Αυτούς τους....ανθρώπους;)..... τι τους κάνεις;;;;;
Τους στηνεις στο 1 μετρο.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Πρώτον, απαγορεύεται η θανάτωση υγιής σκύλου (υποθέτω ότι γι αυτό μιλάμε)
και δεύτερον η μάνα θα έχει πρόβλημα αν της πάρουν τα κουτάβια πριν θηλάσουν.

Τον εκβιασμό τον αφήνω ασχολίαστο...

astre

Member
15 Απριλίου 2010
8
0
Γεια!!Εστειλα και προσωπικο μην σε σενα becky,ενδιαφερομαι για το κουταβακι!!το τηλ μου ειναι-6956282578 η αλλιως γραψε μου τηλ σου η mail σου να εποικινωνησω εγω,οτι βολευει.ελπιζω να προλαβα!εχθες βραδυ ειδα αυτη την αγγελια!

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Καλησπερα. Τελικα τι εγινε με το σκυλακι? Εχουμε τιποτα νεοτερο?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog