Τι ειναι αυτό;;;που το βρίσκω;;;;δεν δείχνει να ειναι κάποιας γνωστής εταιρείας...
Σούπερ μάρκετ;;;;Ecozyme λεγεται η εταιρεια.
Ψεκαζεις λιγο και μυρωδια απο ουρα,εμετο κλπ τελος!
Yasemin σε ευχαριστώ πολυ.νομιζα πως το είχες είδη εσυ γιαυτο ρώτησα.Παιρνεις την εταιρεια και παραγγελνεις η ρωτας που μπορεις να το βρεις.
Αφού τις πειράζει ο ωμός γαύρος... γιατί επιμένεις να τους τον δίνεις???...
Οι δικές μου προχθές το βράδυ έφαγαν ωμό γαύρο και μετά τον ξέρασαν πάνω στον καναπέ...
Μπορείς να μου στείλεις ένα τηλέφωνο,αν γίνεται φυσικά,γιατί ενδιαφέρομαι και εγωΧθες το βράδυ επικοινώνησα με την Εcozyme, σήμερα με πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο (αστραπή!) και σήμερα το απόγευμα πάω να το πάρω από τον εισαγωγέα. Οπότε θα σας ενημερώσω για χρήση κλπ. Τον ρώτησα στο τηλέφωνο πάντως αν εξαφανίζει τη μπόχα από το κατουρλίδι και ήταν απόλυτα θετικός.
ΕυχαριστωΤελικά δεν πήρα το VapoBio γιατί ο κυριούλης μου σύστησε για το πρόβλημα (κατουρλιά) το Micro Fresh από την ίδια εταιρεία, την Ecozyme. Είναι μπουκάλι του 1 λίτρου και με αυτό φτιάχνεις διάλυμα με νερό (για την περίπτωση κάτουρου μου είπε αναλογία 1 μέρος προϊόντος με 5 μέρη νερό). Με αυτό ψεκάζεις το σημείο. Ρωτησα δις και με διαβεβαίωσε ότι είναι ασφαλές για κατοικίδια.
Τιμή 25 ευρώ αλλά με τόσο που βάζεις στο διάλυμα μάλλον κρατάει για πάντα. Εγώ πήγα και το παρέλαβα από εκει (Γλυκά Νερά) αλλά το στέλνει και με αντικαταβολή.
@mariatheo σου στειλα pm με το κινητό του.