Όχι ποτέ @kosmaki 7-8 ατυχήματα το πολύ, πρέπει να είχαμε συνολικά.Το θέμα τσίσα/κακά έξω το "έπιασε" αρκετά γρήγορα μπορώ να πω.
αν γίνει ατύχημα θα καθαρίσεις τοπικά με ξύδι όπως σου λένε, εγω καθαρίζω και με αντισηπτικό και έχω και ένα βουρτσάκι για τα χαλιά. Δε χρειάζεται βρε να τα ξεστρώσεις τελείως..Στο τέλος του χειμώνα θα τα δώσεις για καθαρισμό και θα σαι μια χαρά
αν γίνει ατύχημα θα καθαρίσεις τοπικά με ξύδι όπως σου λένε, εγω καθαρίζω και με αντισηπτικό και έχω και ένα βουρτσάκι για τα χαλιά. Δε χρειάζεται βρε να τα ξεστρώσεις τελείως..Στο τέλος του χειμώνα θα τα δώσεις για καθαρισμό και θα σαι μια χαρά.[/QUOTE
Οκ αυτό θα κάνω.ετσι και αλλιώς κάθε χρόνο τα δίνω για καθάρισμα.
Εγώ είχα χαλιά στο σπίτι και πέρισυ τον Απρίλη όταν τον είχα πρωτοφέρει και φέτος φυσικά απ' τον Νοέμβρη. Φέτος κανένα πρόβλημα, άπαξ και έχει μάθει να τα κάνει μόνο στη βόλτα, τέλος, έχουμε να δούμε ατύχημα απ' τον Ιούνιο... Πέρσι όμως που ήταν μικρούλης αλλά και φέτος που φιλοξενούσα γι 2 εβδομάδες ένα σκουπιδοκούταβο, με έσωσε αυτό εδώ... Το Είναι αφρός, το ψεκάζεις, το τρίβεις μέχρι να στεγνώσει και τέλος.Για ρίξτε και καμία ιδέα αν γίνει ατύχημα πως το καθαρίζω;;;;;
MyEnzo ευχαριστώ.στα σούπερ μάρκετ το βρίσκω;;Εγώ είχα χαλιά στο σπίτι και πέρισυ τον Απρίλη όταν τον είχα πρωτοφέρει και φέτος φυσικά απ' τον Νοέμβρη. Φέτος κανένα πρόβλημα, άπαξ και έχει μάθει να τα κάνει μόνο στη βόλτα, τέλος, έχουμε να δούμε ατύχημα απ' τον Ιούνιο... Πέρσι όμως που ήταν μικρούλης αλλά και φέτος που φιλοξενούσα γι 2 εβδομάδες ένα σκουπιδοκούταβο, με έσωσε αυτό εδώ... Το Είναι αφρός, το ψεκάζεις, το τρίβεις μέχρι να στεγνώσει και τέλος.View attachment 55817
δε ξέρω..νέες μυρωδιές; Όταν το φέραμε το χαλί (το ένα μόνο εντωμεταξύ) έκανε σαν παρανοϊκή. Και ενω δεν το κάνει, πήγε και το κατούρησε. Σε δύο σημεία κιόλας. Μετά δεν το ξαναέκανε. Τι να πω..Άντε ρε, δε μου χει τύχει @HolywoodBrn. Τι φάση, το βλέπουν ως.. πάνα ανάγκης;
θα έλεγα τώρα τι ακριβώς κάνουν αυτά τα sprey αλλά δε μου το επιτρέπει η διαγωγή μου..όπως το είχα πάρει έτσι έμεινε στο ντουλάπι...Υπάρχουν, σε πετ σοπ, και κατι ειδικά σπρέι που εξαφανίζουν τις μυρωδιές των ούρων, urineoff νομιζω λέγεται αλλά δεν ξέρω αν ειναι,όντως, αποτελεσματικό. Το έχετε χρησιμοποιήσει, κανει δουλειά? Το πήρα αλλά δε μπορω να βγάλω ακόμη κάποιο συμπέρασμα.
Έχεις ατμοκαθαριστή @HolywoodBrn , ε; Πότε θα έρθεις να μου κάνεις το σπίτι;;;λεκάνη με χλιαρό προς ζεστό νερό, διαλύεις μέσα λίγο ξύδι ή κάποιο αντισηπτικό και καθαρίζεις τοπικά. Μετά το καθάρισμα, με μια πετσετούλα το πατάς απο πάνω να μαζέψει τα πολλά νερά. Εγω έχω αγοράσει και ατμοκαθαριστή και τα περνάω απο πάνω. Δεν είχα ποτέ θέμα με μυρωδιές και τέτοια. Και ο ατμοκαθαριστής είναι χρήσιμος γενικώς και για καναπέδες και πολλά άλλα.
Είναι μάλλον από αυτές τις αδικοχαμένες στιγμές που θα θελες τόσο να έχουν καταγραφεί σε βίντεο αλλά επειδή ήταν απρόσμενες δεν τις προλαβαίνεις και θα ζουν μόνο στη μνήμη αυτού που τις είδε. Κρίμα, κρίμα κρίμα! (Αλλά αν την πρόλαβες, βίιιιιντεοοοο!)dnassib, κι όλο αυτό χωρίς ούτε ένα βιντεάκι;
εγώ που πίνω μόνο perrier κάνει ?Μαγειρική σόδα σε σκόνη. Μη ρίξει κανείς κανένα μπουκάλι σόδα