"Χαλαρό" ισχίο..?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συλλεκτικό νήμα! :cool:

Μια παρατήρηση: Αυτός ο Κασαπιάν με πόσες φυλές έχει ασχοληθεί? Διαβάζω στην ιστοσελίδα του περί "εξεζητημένης εκτροφής" Γερμανικού Ποιμενικού, Βέλγικου Ποιμενικου Groenendal, (Groenendael λεγεται το σκυλακι αγαπητε κ. Κασαπιαν), Μαστίνο Ναπολιτάνο, Ρότβάϊλερ, Ντόπερμαν, Χάσκυ, Σάμογεντ, Αφγανικό Λαγωνικό, Αγγλικό Πόιντερ, Κανίς, Πομεράνιαν & Γιορκσάϊρ! :shock:
Πλέον ο εν λόγω κύριος εκτρέφει και Τζακ ρασελ, Γερμανικο σπιτς, West Highland Terrier (Παρεμπιπτόντως, West highland white terrier λέγεται το σκυλάκι), Shih Tzu, Dachshund Teckel, Golden Retriever! :eek:

mimi_21, που τον πέτυχες τον κ. Κασαπιάν? Μεγάλη πετυχεσιά (που λέμε και στην Κρήτη)! :paja1:
Θα έλεγα κι άλλα αλλά φοβάμαι μήπως επαληθευτεί η marina_manolo και το ...ματιάσουμε τελικά το ζωντανό :maria: (Μαρίνα πως πάει το διάβασμα? Διαβάζουμε κανα ρημαδοθεμα ή τζάμπα η παράθεση?)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
@Promitheas
Η αλήθεια είναι ότι μάλλον αυτό ήταν το ζητούμενο!:rolleyes:
Η δική μου απορια σχετιζόταν με την απάντηση 1α!Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ μαζί σου!Δεν θεωρώ ότι κάποιο φαρμακευτικό σκέυασμα, από το στόμα χορηγούμενο, μπορεί από μόνη της να προσφέρει κάτι παραπάνω από μια σχετικά πιο αργή επιδεινωση της κατάστασής!Η ενδοαρθρική έγχυση και τα βλαστοκύτταρα είναι άλλη υπόθεση!Και σίγουρα είναι μια συζήτηση που απαιτεί την παρουσία ενός εξειδικευμένου κτηνίατρου!:)

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Foibos, δυστυχώς για την ώρα τα βλαστοκύτταρα είναι λίγο "urban legend" για τη δυσπλασία. :(

Δεν υπάρχουν αρκετές κλινικές μελέτες για την αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας θεραπείας. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει μια κλινική στο California που υπόσχεται θαύματα με αυτή τη μέθοδο και κάποιες δημοσιεύσεις σε εφημερίδες από το USA. Από εκεί και πέρα σκοτάδι.....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ναι!Εγώ δεν αναφερόμουν τόσο στην δυσπλασία όσο στην την ανάπλαση κατεστραμένου χόνδρου!;)

marina_manolo

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2009
65
0
Αθήνα
Ρότι είμαστε σύντεκνοι εκτός από συμφορουμίτες γι'αυτό ενώ έχω γίνει έξω φρενών θα το κάνω γαργάρα και δε θα πω πολλά.
Φαγώθηκαν να το φάνε το κοριτσάκι επειδή είπε "ψόφησε", ενώ εκείνοι που χρησιμοποιούν πνίχτες (Παναγία μου ούτε να το πω δε μπορω) και χαλινάρια είναι πιο φιλόζωοι. Εδώ εγώ δε βλέπω καμία φιλοζωία. Βλέπω μια μόνιμη πόρωση με φυλές, χαρτιά...Εντάξει, καλά είναι αυτά αλλά μέχρι ένα σημείο. Γραφειοκρατεία και για το ζωικό βασίλειο...
Αντί να δώσουν απαντήσεις σοβαρές όπως αυτή του kkranis παραπάνω κάθονται και ασχολούνται με τον προπαππού του παππού. Και γιατί να πιστέψω ότι ο πατέρας είναι αυτός που αναγράφεται στο χαρτί; Ήμουν μπροστα την ώρα της σύλληψης ή μήπως της γέννας; Η μήπως θα μου πει ο σκύλος: εγώ είμαι αυτός που αναγράφεται εδώ...
Συμφωνώ με την αποψη του manolis68 που γράφει στο τέλος του thread που έθεσα χθες.
Φαντάσου να έλεγα κιόλας:p. Γιατί μερικοί δε μπορούν να καταλήξουν στο ότι συμφωνούμε ότι διαφωνούμε να τελειώνουμε;;;;:paja1:

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
... Και γιατί να πιστέψω ότι ο πατέρας είναι αυτός που αναγράφεται στο χαρτί; Ήμουν μπροστα την ώρα της σύλληψης ή μήπως της γέννας; Η μήπως θα μου πει ο σκύλος: εγώ είμαι αυτός που αναγράφεται εδώ...
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είπαμε... Υπάρχουν σωστοί εκτροφείς που δε θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο.

Δυστυχώς σε όλα τα επαγγέλματα και κλάδους υπάρχουν και οι ασυνείδητοι.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ρότι είμαστε σύντεκνοι εκτός από συμφορουμίτες γι'αυτό ενώ έχω γίνει έξω φρενών θα το κάνω γαργάρα και δε θα πω πολλά.
Φαγώθηκαν να το φάνε το κοριτσάκι επειδή είπε "ψόφησε", ενώ εκείνοι που χρησιμοποιούν πνίχτες (Παναγία μου ούτε να το πω δε μπορω) και χαλινάρια είναι πιο φιλόζωοι. Εδώ εγώ δε βλέπω καμία φιλοζωία. Βλέπω μια μόνιμη πόρωση με φυλές, χαρτιά...Εντάξει, καλά είναι αυτά αλλά μέχρι ένα σημείο. Γραφειοκρατεία και για το ζωικό βασίλειο...
Αντί να δώσουν απαντήσεις σοβαρές όπως αυτή του kkranis παραπάνω κάθονται και ασχολούνται με τον προπαππού του παππού. Και γιατί να πιστέψω ότι ο πατέρας είναι αυτός που αναγράφεται στο χαρτί; Ήμουν μπροστα την ώρα της σύλληψης ή μήπως της γέννας; Η μήπως θα μου πει ο σκύλος: εγώ είμαι αυτός που αναγράφεται εδώ...
Συμφωνώ με την αποψη του manolis68 που γράφει στο τέλος του thread που έθεσα χθες.
Φαντάσου να έλεγα κιόλας:p. Γιατί μερικοί δε μπορούν να καταλήξουν στο ότι συμφωνούμε ότι διαφωνούμε να τελειώνουμε;;;;:paja1:
Αυτά κατάλαβες από όλη την συζήτηση;:confused::confused::confused::confused:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν και ίσως offtopic, γιατί να καταστραφεί ο χόνδρος;;;; :confused:
Οποιαδήποτε μη φυσιολογική κίνηση μια άρθρωσης αν είναι επαναλαμβανόμενη οδηγεί στην καταστροφή του χόνδρου αρχικά και στη συνέχεια του οστόυ!Μια περίπτωση που εμφανίζεται αυτό το φαινόμενο είναι και η δυσπλασία όπως ξέρεις κι εσύ!;)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Φαγώθηκαν να το φάνε το κοριτσάκι επειδή είπε "ψόφησε", ενώ εκείνοι που χρησιμοποιούν πνίχτες (Παναγία μου ούτε να το πω δε μπορω) και χαλινάρια είναι πιο φιλόζωοι.
ΠΝΙΧΤΗ? :eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:
Σημεία και τέρατα! Του διαβόλου, του διαβόλου! 666 the number of the beast! Ας κάνουμε ένα εξορκισμο και ας επανέλθουμε στο δρόμο του θεού, μέρες που ναι, συμφορουμιτες! :maria:

Δεν πάει καλά το διάβασμα συντοπίτισσα…. :(
Γιατί δεν διαβάζεις τα θέματα που σου έχουμε προτείνει και επιμένεις να έχεις άποψη που στηρίζεται στην ημιμάθεια? Και την πάτησες και επιμένεις στο ίδιο βιολί? Έλεος αγαπητή! Κάνε ένα κόπο και ενημερώσου. Δικό σου θα είναι το όφελος, όχι δικό μου. Τζάμπα είναι η γνώση, δεν χρεώνουμε τίποτα. Εκμεταλλεύσου το!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tι να λέμε τώρα..

H υπογραφή μου τα λέει όλα..
Kαλή συνέχεια στην αμάθεια..:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εσύ Rottie με το e-collar είσαι ακόμα χειρότερη!Μην μιλάς καθόλου!!!Θα καείς στο πυρ το εξώτερο!!:p:p:p

Σοβαρά marina_manolo, διάβασε λίγο κάποια πράγματα!Θα δεις ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε όταν είμαστε απ' έξω!;)

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Να κρατήσουμε το θέμα στα όρια του "Χαλαρό ισχίο";

Αλλιώς οδεύει προς κλείδωμα...

Ευχαριστώ πολύ!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Κρατάω

1) Το post του Promithea περί σκευασμάτων και κτηνιάτρου (πολύ καλό ώς συνήθως :))

2) Το post της Galazio περί κύησης ανθρώπου (ώς πολύ πετυχημένο ;))

3) To post της Rottie περί πετυχεσιάς :p :p :p (για ευνόητους λόγους)

και 4) το post του kkranis ώς ΠΑΡΑ πολύ ενθαρρυντικό για τό πώς ένας άνθρωπος από το μηδέν μπορεί αν θέλει και ανοίξει λίγο το μυαλό του να φτάσει πάρα πολύ ψηλά το επίπεδο της ενημέρωσής του γύρω από τον σκύλο - ο οποίος είναι έτσι κι αλλιώς όμορφος, έξυπνος και καλός σύντροφος που δεν επιστρέφεται σαν ένα σακί με πατάτες ;)

2) To post

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
mimi: Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου το σκυλάκι σου να είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και να ζήσει πολλά-πολλά χρόνια. Από κει και πέρα...

Πάντως συνεχίζω να πιστεύω που υπάρχουν άνθρωποι, όπως εγώ ας πούμε, που δε θέλουν Pedigree και χαρτιά που να λένε ποιος ήταν ο προπάππους και ποιος ήταν ο θείος του σκύλου, αλλά απλώς θέλουν ένα υγιές σκυλί για φύλακα και συντροφιά..
Δηλαδή έχεις μείνει με την εντύπωση ότι όσοι τα θέλουν, τα θέλουν για να τα μοστράρουν στον τοίχο? Σοβαρολογείς? Όπως ειπώθηκε κι απ’ τη Loukia παίζεις με τις πιθανότητες. Και με ένα γνήσιο pedigree οι πιθανότητες να έχεις ένα υγιές σκυλί (χωρίς δυσπλασία καλή ώρα) είναι με το μέρος σου. Τόσο απλό είναι. Μερικά πράγματα πρέπει να τα λέμε 100 φορές μπας και τα εμπεδώσει κάποιος. Καμιά φορά και πάλι… δύσκολο!
Τα εκτροφεία που δίναν pedigree ζητούσαν πολλά λεφτά..
450 ενώ άλλα εκτροφεία ζητούσαν πάνω από 1000...
μου φάνηκαν πολλά, πέρα του ότι δεν είχα να σκάσω τόσα, μην κοροϊδευόμαστε!
Οι εγχειρίσεις δυσπλασίας να δεις πόσο κοστίζουν! Ο κούκος αηδόνι θα σου ‘ρθει! Φαντάζομαι ότι θα εξακολουθήσεις να «μην έχεις να σκάσεις», οπότε, όσο κι αν το «λατρέψατε» το σκυλί δεν βλέπω να συνέρχεται… Όλα αυτά αν τελικά έχει πρόβλημα το σκυλάκι σου (πράγμα που απεύχομαι).
2 απορίες είχα και σε λίγο θα φάω και ξύλο!
καλύτερα να μασάς καμιά φορά...
Καλύτερα να μαθαίνεις κι ας φας και λίγο «ξύλο». Καλό κάνει!!! (αστειεύομαι :))
κανείς δε μου απαντάει αν υπάρχουν τέτοια συμπληρώματα διατροφής που να βοηθούν στην ανάπλαση των χόνδρων.
ή μου πουλάει παραμύθια ο κτηνίατρος??
Τελικά σου απάντησαν και πολύ εμπεριστατωμένα :)

Από κει και πέρα, στη θέση σου θα έκανα ό,τι μου έλεγε ο κτηνίατρος. Αν μπορείς πάρε και μια δεύτερη ή και τρίτη γνώμη.
Επιστροφές σκύλων..??
Όπως λέμε "Επιστροφές δεκτές εντός 20 ημερών" 'ενα πράγμα..??
Ναι, θα το επιστρέψω το σκυλί λες και ήταν ληγμένο γιαούρτι..!!
Αφήστε ρε παιδιά..
Το πλήρωσες έτσι δεν είναι? Δεν έχεις απαιτήσεις για οτιδήποτε πληρώνεις να είναι τουλάχιστον ποιοτικό? Θα μου πεις… ζωντανό πλάσμα. Ναι, σαφώς… εκεί στηρίζονται όλοι οι απατεώνες που τελικά χρυσαφίζουν κι αφήνουν άλλους να βγάζουν το φίδι απ’ την τρύπα. Κατά τα άλλα δικό σου θέμα…
Και κάτι άσχετο: Έχω ακούσει πολλές φορές ότι «το σκυλάκι το αγαπήσαμε αμέσως». ΔΕΝ γίνεται αυτό. Το λυπηθήκατε αμέσως, νιώσατε μια άλφα στοργή, αλλά για να αγαπήσεις τον οποιονδήποτε ή το οτιδήποτε χρειάζεται χρόνος. Τέλος πάντων, γνώμη μου…
Συζήτηση να κάνω, μήπως μου δώσει κάποιος κάποια συμβουλή.
Δε βοηθάει το να καθόμαστε και να λέμε ότι έπρεπε να είχα πάρει pedigree.
Βοηθάει - η kopritis έχει απόλυτο δίκιο. Γιατί τη συζήτηση τη διαβάζουν κι άλλοι πέρα από σένα. ΑΥΤΟΥΣ βοηθάει. Κι εσένα θα σε βοηθούσε αν, αντί να υπεραμύνεσαι των επιλογών σου καταλάβαινες πού έσφαλες. Δεν είμαστε κτηνίατροι. Κάποιοι, που έχουν μελετήσει πολύ το θέμα (π.χ Promitheas) κι άλλοι, που την έχουν πατήσει σαν κι εσένα αγοράζοντας σκύλο απ’ όπου να ‘ναι έχουν προσωπική εμπειρία με δυσπλασικά σκυλιά και μπορούν να σου πουν 5 πράγματα (που έχουν ίσως ήδη συζητηθεί). Αλλά ως εκεί.

Rottie:

Αυτός ο Κασαπιάν με πόσες φυλές έχει ασχοληθεί?
Όχι μόνο αυτό! Έχει συμβάλλει και τα μέγιστα στην σημερινή μορφή της φυλής του γερμανικού ποιμενικού. ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Marina manolo
Εδώ εγώ δε βλέπω καμία φιλοζωία. Βλέπω μια μόνιμη πόρωση με φυλές, χαρτιά...Εντάξει, καλά είναι αυτά αλλά μέχρι ένα σημείο. Γραφειοκρατεία και για το ζωικό βασίλειο...
Φιλοζωία είναι να ξέρεις ότι έχεις απέναντί σου ένα ζώο κι όχι έναν άνθρωπο. Να το αγαπάς όπως πρέπει κι όχι όπως νομίζεις και να φροντίζεις να είναι ευτυχισμένο μαθαίνοντας όσα μπορείς γι’ αυτό. Φιλοζωία είναι ΚΑΙ να θέλεις ένα χαρτί που βεβαιώνει ότι το σκυλάκι σου είχε υγιείς γονείς. Το αγαπάς και δεν θέλεις να υποφέρει. Φιλοζωία είναι να έχεις γνώση ότι ένας σκύλος είναι ευτυχισμένος όταν είναι πειθαρχημένος και τελευταίος στην αγέλη. Το να πιστεύεις ότι θα στενοχωρηθεί όταν θα του πάρεις τα κουτάβια μετά τον απογαλακτισμό δεν είναι φιλοζωία. Του προσδίδεις ανθρώπινα χαρακτηριστικά... Γι' αυτό σου λένε όλοι διάβασε πολύ! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι