Χαιρετάω όλη την παρέα και ζητάω την πολύτιμη βοήθειά σας!!!

iwan

Active Member
8 Ιανουαρίου 2011
40
0
πήγαινε σε ένα κλάμπ και δες με τα ίδια σου τα μάτια.....
ναι μου ειπαν τα παιδια για το κλαμπ του καματερου και θα παω οποσδηποτε.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
μην εντυπωσιαζεσε ευκολα ενα μαλι για να γινει ετσι σε καποιον εχει βγαλει τη ψυχη.οχι οτι δεν ειναι πυραυλοι τα σκυλια αλλα δεν κανουν για ολους

iwan

Active Member
8 Ιανουαρίου 2011
40
0
πιστεβεις διλαδη οτι δεν φτανει η μεγαλη θεληση μονο και η βοηθεια καπιου επαγγελματια?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
και με το παραπανω..αρκει να το θες δεν χρειαζετε να σε ο γνωστης ενα σωστο εκτροφεα και καλο εκπαιδευτη να σου δειχνουν το δρομο και ολα μια χαρα θα ειναι.απλα πρεπει να σε εσυ σιγουρος οτι θα ασχολεισε αλλα οχι μονο τωρα αλλα και μετα απο 5-6 χρονια.που ισως δεν ασχολησε με ιπο

iwan

Active Member
8 Ιανουαρίου 2011
40
0
κοιτα εγω ειμαι 29χρονων και απο τα 14 περναω πολλες ωρες την ημερα με τα σκυλια μου και το χαιρομαι πραγματικα.παντα θα το κανω αυτο γιατι με γεμιζει πολλυ. ειμαι σιγουρος οτι θα το κανω 100% για πολλα χρονια ακομα.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
τοτε περνα απο το κλαμπ θα δεις και ενα κουταβι αρσενικο πνεμορφο.ειναι το ομορφοτερο μαλινουα που εχω δει μετα τη δικια μου.και εχει κ ενα μεγαλυτερο λιγο κερατο απο οσο ξερω.μιλα με τα παιδια θα σε βοηθησουν κ με την επιλογη και γενικα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Λοιπον, εσεις τα παλικαρια οι μαλινουαδες υπερβαλετε τοσο πολυ, που θα με κανετε να παρω ενα μαλι για να σας αποδειξω οτι μπορει να μενει μεσα στο σπιτι ελευθερο και να συμπεριφερεται σχετικα κοσμια, και χωρις την χρηση εργαλειων του σατανα!! :cool:

:D:p

Σοβαρα τωρα, με καλη εκτονωση ολη μερα, αλλά χωρις στιβο και κυναθληματα, γινεται κατι τετοιο?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αμε γινετε αλλα για να εκτονωθει η δικια μου 3 μηνων.παμε βολτα παιζουμε με το μπαλακι καμια 30αρια φορες,κομπο κανα 20λεπτο,για να πεις οτι θα μπει στο σπιτι και θα κατσει ησυχη καμια ωρα το πολυ.μετα παλι τα ιδια.δηλαδη αν το βραδυ δεν την περιορισω στο μποξ δεν προκειτε νασ κοιμηθει πανω απο 3ωρες.και φαντασου οτι ειναι κουταβι ακομα.
απλα θελει να ασχολησε,αμα εισαι απο τους τυπους που κανει κανα τρεξιμο η ποδηλατο καθημερινα και χωρις κυναθληματα μια χαρα εκτονωνετε.για να πεις οτι ζει στο σπιτι.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σοβαρα τωρα, με καλη εκτονωση ολη μερα, αλλά χωρις στιβο και κυναθληματα, γινεται κατι τετοιο?
Ναι, γινεται!

Ξερω μια εκτροφεας Μαλινουα και γαλλικων στην γερμανια- και εκεινη εχει τυχει να δωσει αρκετα γαλλακια σε "συναδελφους" απο τον ομιλο Μαλινουα.
Η μια κανει Agility με το Μαλι- η αλλη κανει Dog Dancing. Καμια δεν ασχολειται με ΙΠΟ.
Τα σκυλια ζουνε μεσα στο σπιτι, Μαλι μαζι με τα γαλλικα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πιστευω Σουπερμαν, οτι οταν θα μεγαλωσει θα ηρεμησει αρκετα. Δεν σημαινει οτι θα ειναι πιο τρελαμενο οταν φτασει την ενηλικιωση.
Παντα κρινοντας απο την δικια μου σκυλα, που βεβαια καμια σχεση με μαλινουα.

Ευχαριστω Αντριαννα. καπου ξερεις περναει (χωρις σκοπιμοτητα βεβαια) το μηνυμα οτι μαλινουα χωρις στιβο δεν γινεται.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
οσο θα μεγαλωνει θα γινεται χειροτερη γιατι θα αυξανεται κ η αντοχη και ηδυναμη της σιγουρα καποια στιγμη θα ηρεμησει.αλλα δεν παυεει να θελει εκτονωση που θα ναι μεγαλυτερη απο αυτο που λεω γω τωρα.αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορει να ζησει σε ενα σπιτι.γιατι αμα δεν το εκτονωνεις τοσο θα πρεπει να το πηζεις στη διορθωση οποτε παμε αλλου.και γω σπιτι την εχω αλλα απο την ωρα που γυρναω απο τη δουλεια μεχρι να κοιμηθω σχεδον ασχολουμε με το σκυλι για να μαι ησυχος.
απο ποιντερ ξερεις?φανταου ενα καλο κυνηγετικο ποιντερ εχει την ενεργεια του μαλι ποσους ξερεις να εχουν ποιντερ σπιιτι οπως και να το κανουμε ειναι δυσκολο σκυλι

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η διορθωση, οχι μονο η φυσικη αλλά και υπο μορφη απαγορευσεων μεσα στο σπιτι, δεν εχει να κανει μονο με την ελλειψη εκτονωσης. Βεβαια, οι ζημιες και οι ενοχλησεις (υπερκινητικοτητα, γαυγισμα, υπερβολικη και θεατρινίστικη φυλαξη κλπ) να ειναι αποτελεσμα της ελλιπούς εκτονωσης.
Υπαρχουν ομως κι άλλα πραγματα που εχουν να κανουν με εκπαιδευση.
Τα εχουμε ξαναπει προσφατα βεβαια συζητωντας με τους εργασιακηδες.

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
καλησπερα εγα θα σου προτεινα ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΡΙΤΡΙΒΕΡ ειναι απιστευτα,εξυπνα ευκολα εκπεδευσιμα και λατρευουν την αθληση.. προσεξε πολυ απο που θα το παρεις, μεγάλο ρολο παιζουν οι γονεις, βρες το κουταβι και πηγαινε μαζι με δικο σου γιατρο για να το κοιταξει.. εγω την εχω πατήσει.. ειναι ομως και θέμα τυχης.. ολα παιζουν δυστηχως

iwan

Active Member
8 Ιανουαρίου 2011
40
0
τα λαμπραντορ δεν δαγκωνουν οποτε δεν κανουν για ιπο.

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
μεσα σε 10 μερες εμαθες και την φεραρι?και ποιος μενει πισω?εισαι ωραιος

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Πριν πάρεις σκύλο και πριν αποφασίσεις τι φυλή θέλεις, γυρνάς ΟΛΑ τα club που υπάρχουν στην Αττική και κάνουν sport!

Στα παραθέτω αλφαβητικά κ αν ξεχνάω κάποιο, ας το προσθέσει κάποιος συνφορουμίτης:

Clever Canine
Del Vento Margio
El Greco Nero
Marathon Land
Von Freileben
Working Devils (Mondio Ring και όχι IPO)
Κυνοαθλητισμός Καματερού

Εκεί μιλάς με όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το sport με διάφορες φυλές. Βλέπεις τα Malinois, τα Γερμανικά, τα Dobermann, τα Rottweiler, τα Boxer κτλ.

Θα έχεις μια βασική ιδέα του τι σημαίνει sport και τι σημαίνει ότι κάνω sport με την κάθε φυλή.

Αφού τα κάνεις όλα αυτά, τότε με το καλό κατασταλάζεις στη φυλή και αρχίζεις να κοιτάς επισταμένα κάποια εκτροφεία.

Από τώρα αρχίζεις και παρακολουθείς το Working Dog και ξεχωρίζεις κάποια εκτροφεία που σε θεωρητικό επίπεδο σε ενδιαφέρουν.

Καλή βόλτα!!!!!