Χάθηκε η Τζάκ μας εδω και 11 ημερες!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Οι απαραίτητοι κανόνες είναι οι εξής:

1. Ταυτότητα
2. Microchip
3. Λουρί και οδηγός
4. Ποτέ και πουθενά λυτό

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Έχεις δίκαιο αν και πιστεύω ότι το γκριφονάκι που πήγαν να θανατώσουν έχει ήδη Microchip απλά θα χρειαστεί να το δηλώσω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Κανονικά θα πρέπει να σε υποχρεώσουν να το δηλώσεις.
Δεν νομίζω ότι θα στο δώσουν αλλιώς.

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Και αν βρεις και την Τζακ θα μπορεσεις να φροντιζεις δυο σκυλια? το εχεις σκεφτει?
Εννοείτε ότι το έχω σκεφτεί δεν είμαι γενικά άνθρωπος που παίρνει επιπόλαιες αποφάσεις. Δεν είναι δυνατόν να ήξερα ότι μπορώ να βοηθήσω στην αποφυγή θανάτωσης ζώου και να μην έκανα τίποτα γι’ αυτό. Μεγάλωσα με σκυλιά στο σπίτι από μικρό παιδί τι ένα, τι δύο & τι τρία σκυλιά δεν με προβληματίζει καθόλου ο αριθμός τους. Αρκεί να τα καταφέρω να περνάω ώρες παρέα τους, να έχουμε χρόνο για εξορμήσεις κ.λ.π Παιδιά δεν έχω και έτσι αποφάσισα εδώ και πολύ καιρό να έχω σκυλιά!

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Πολυ ωραια λοιπον, μακαρι να σωθει ο μικρουλης, ξανακανε εσυ κανα τηλεφωνακι αν
δεν σε εχουν ηδη παρει!
Οχι δεν με πήραν ακόμα email μόνο μου έστηλαν. Δεν ξέρω που να πάρω δεν έχουν τηλέφωνα. Ξέρεις να μου πείς?

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Γιατι δεν τους ζητας μεσω email καποιο τηλεφωνο η να δωσεις το δικο σου για να σε παρουν.
Το δικό μου εννοείτε οτι το έδωσα και τηλέφωνο και το email (αφού τους έστηλε email). Θα ξαναστήλω τώρα να μου δώσουν ένα τηλέφωνο επικοινωνίας δικό τους. Thanks.

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
και ήρθε η απάντηση απο το adespoto.gr: δεν μας έχει δώσει, μέσω facebook επικοινωνήσαμε. θα ζητήσουμε κ σας δίνουμε. :-(

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Επεμενε εσυ και μακαρι να γλυτωσει ο μικρουλης που δεν ειχαν καταλαβει καν οτι ειναι αρσενικο και
το περναγαν για θυληκο.
Απαράδεκτοι! Ούτε τα στοιχειώδες δεν ξέρουν να κάνουν να βρουν φύλο! Είναι ακατάλληλοι άνθρωποι γι’ αυτήν την δουλεία! Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνομαι ότι το δημοσιοϋπαλληλίκι ΒΛΑΠΤΕΙ ! !

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Βρηκα τα στοιχεία εδώ, αν έχεις fb μπορεις να τα δεις.
6932297236 [email protected]
Λοιπόν facebook δεν έχω εγώ αλλά έχω άκρη να μπω μέσα (και όχι από εδώ γιατί είμαι τώρα στην εργασία μου). Στο κινητό που πήρα απάντησε μία γυναίκα η οποία μου είπε ότι θα δοθεί για φιλοξενία κάπου το σκυλάκι, δεν μπορούσε να μου μιλήσει είχε λέει άλλη γραμμή και θα με καλέσει πίσω???? Κάτι μάλλον δεν πάει καλά…?? Ή κάτι δεν κατάλαβα σωστά. Περιμένω να με ξανακαλέσει.

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Τηε εξηγησες οτι ενδιαφερεσαι για υιοθεσια? Οταν σε παρει πισω πες της οτι θες να πας να το δεις και να συζητησετε!
Κανόνισα να το φιλοξενήσω πρός το παρόν με συμβούλεψαν πρώτα να δώ εάν βρώ το δικό μου.

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Σήμερα το απόγευμα θα πάω να πάρω τον γκριφονάκο. Ελπίζω να είναι σε καλή κατάσταση. Όσο για την Τζάκ δεν έχουμε καθόλου νέα 2 βδομάδες τώρα ούτε ένα τηλέφωνο τίποτα. :-(

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους! Πήραμε τον Ερμή (έτσι τον ονομάσαμε) σπίτι μας με φιλοξενία προς το παρόν. Σε καμία περίπτωση δεν έχει επιθετική συμπεριφορά απλά φοβάται λίγο και προς το παρόν έχει αντίδραση στο λουράκι. Αγοράσαμε σαμαράκι ολόσωμο και οδηγό που είναι πολύ καλύτερο για τα μικρομεσαία και μικρά σκυλάκια. Θα βγάλω φωτογραφίες να σας ανεβάσω να τον δείτε είναι πολύ καλός! Βοηθήστε εάν μπορείτε να του βρούμε σπιτάκι.