Εννοείτε ότι το έχω σκεφτεί δεν είμαι γενικά άνθρωπος που παίρνει επιπόλαιες αποφάσεις. Δεν είναι δυνατόν να ήξερα ότι μπορώ να βοηθήσω στην αποφυγή θανάτωσης ζώου και να μην έκανα τίποτα γι’ αυτό. Μεγάλωσα με σκυλιά στο σπίτι από μικρό παιδί τι ένα, τι δύο & τι τρία σκυλιά δεν με προβληματίζει καθόλου ο αριθμός τους. Αρκεί να τα καταφέρω να περνάω ώρες παρέα τους, να έχουμε χρόνο για εξορμήσεις κ.λ.π Παιδιά δεν έχω και έτσι αποφάσισα εδώ και πολύ καιρό να έχω σκυλιά!Και αν βρεις και την Τζακ θα μπορεσεις να φροντιζεις δυο σκυλια? το εχεις σκεφτει?
Οχι δεν με πήραν ακόμα email μόνο μου έστηλαν. Δεν ξέρω που να πάρω δεν έχουν τηλέφωνα. Ξέρεις να μου πείς?Πολυ ωραια λοιπον, μακαρι να σωθει ο μικρουλης, ξανακανε εσυ κανα τηλεφωνακι αν
δεν σε εχουν ηδη παρει!
Το δικό μου εννοείτε οτι το έδωσα και τηλέφωνο και το email (αφού τους έστηλε email). Θα ξαναστήλω τώρα να μου δώσουν ένα τηλέφωνο επικοινωνίας δικό τους. Thanks.Γιατι δεν τους ζητας μεσω email καποιο τηλεφωνο η να δωσεις το δικο σου για να σε παρουν.
Απαράδεκτοι! Ούτε τα στοιχειώδες δεν ξέρουν να κάνουν να βρουν φύλο! Είναι ακατάλληλοι άνθρωποι γι’ αυτήν την δουλεία! Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνομαι ότι το δημοσιοϋπαλληλίκι ΒΛΑΠΤΕΙ ! !Επεμενε εσυ και μακαρι να γλυτωσει ο μικρουλης που δεν ειχαν καταλαβει καν οτι ειναι αρσενικο και
το περναγαν για θυληκο.
Λοιπόν facebook δεν έχω εγώ αλλά έχω άκρη να μπω μέσα (και όχι από εδώ γιατί είμαι τώρα στην εργασία μου). Στο κινητό που πήρα απάντησε μία γυναίκα η οποία μου είπε ότι θα δοθεί για φιλοξενία κάπου το σκυλάκι, δεν μπορούσε να μου μιλήσει είχε λέει άλλη γραμμή και θα με καλέσει πίσω???? Κάτι μάλλον δεν πάει καλά…?? Ή κάτι δεν κατάλαβα σωστά. Περιμένω να με ξανακαλέσει.
Κανόνισα να το φιλοξενήσω πρός το παρόν με συμβούλεψαν πρώτα να δώ εάν βρώ το δικό μου.Τηε εξηγησες οτι ενδιαφερεσαι για υιοθεσια? Οταν σε παρει πισω πες της οτι θες να πας να το δεις και να συζητησετε!