Χάθηκε η Τζάκ μας εδω και 11 ημερες!!!

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Προχθές έρχεται στο μαγαζί που δουλεύει το αγόρι της αδελφής μου η πρόην κοπέλα του και χωρίς να ξέρει βεβαίως ότι χάθηκε η Τζάκ (την έχει δει 1 φορά) λέει: Δείτε το videaki στο youtube είναι η Τζάκ!!! Να είναι καλά η κοπέλα!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οπως κατι κακο μπορει να συμβει με τον νομο των πιθανοτητων, αντιστοιχα μπορει να συμβει και κατι καλο...;):)

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Oπότε καταλαβαίνω ότι την Κυριακή ετοιμάζεσαι για εκεί; Καλή επιτυχία σου εύχομαι, εφόσον είσαι σίγουρη ότι είναι το ίδιο σκυλι στο βίντεο και έμαθες τόσες πληροφορίες μπορεί και να την βρεις!
Eπειδή όμως λες ότι το βίντεο γυρίστηκε Σάββατο κάνε μια βόλτα και τις 2 μέρες!
Σίγουρα θα πάω το Σάββατο και εάν δεν θα είναι εκεί ξανά την Κυριακή. Είμαι πολύ χαρούμενη ότι είναι καλά δεν φαίνετε ότι έχει σωματικά προβλήματα όμως είναι πολύ σοκαρισμένη και ανήσυχη...

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Οπως κατι κακο μπορει να συμβει με τον νομο των πιθανοτητων, αντιστοιχα μπορει να συμβει και κατι καλο...;):)
Δεν θα παίξουμε πια άλλο με τις πιθανότητες το Τζακάκι μου εάν είναι αυτή και την πάρω πίσω θα φορέσει λουράκι και οδηγό για βόλτα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν θα παίξουμε πια άλλο με τις πιθανότητες το Τζακάκι μου εάν είναι αυτή και την πάρω πίσω θα φορέσει λουράκι και οδηγό για βόλτα.
Πολυ σωστα. Καλυτερα δεμενη, παρα χαμενη. Ευχομαι οι πιθανοτητες αυτη τη φορα να ειναι για να την βρεις και να μην την ξαναχασεις...

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Πολυ σωστα. Καλυτερα δεμενη, παρα χαμενη. Ευχομαι οι πιθανοτητες αυτη τη φορα να ειναι για να την βρεις και να μην την ξαναχασεις...
Σ' ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω (εάν είναι η Τζάκ) πως θα την πάρω σπίτι, όμως ακόμα και εάν θέλει να την κρατήσει ο ευγενικός αυτός κύριος που την έσωσε απο τις φόλες, αυτοκίνητα, πείνα κ.ο.κ να την κρατήσει τότε αφού σίγουρα θα την αγαπάει και θα την θέλει.

Last edited by a moderator:

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Θα σας γράψω νέα με το καλό....!!!! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την υποστήριξη και για τις συμβουλές σας....

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Καλημέρα. Πήγαμε στην Ερμού και γνωρίσαμε την Χρυσή (έμοιαζε πάρα πολύ). Δεν είναι η Τζάκ μας. Δυστυχώς……..
Είχες δίκαιο τελικά I.Kyveli…..

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Πάλι τα ίδια, πάλι στους δρόμους. Οπουδήποτε στους δρόμους. Δεν έχω φωνή, δεν έχω κουράγιο. Δεν ξέρω τι να κάνω... Έχω απελπιστεί.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Πάλι τα ίδια, πάλι στους δρόμους. Οπουδήποτε στους δρόμους. Δεν έχω φωνή, δεν έχω κουράγιο. Δεν ξέρω τι να κάνω... Έχω απελπιστεί.
Κουράγιο βρε συ... Πιστεύω ότι θα σταθείς τυχερή κ θα τη ξαναβρείς τη μικρή.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Kανένα νέο;
Mην το βάλεις κάτω, να σκέφτεσαι ότι αν δεν παραιτηθείς οι προσπάθειες να την βρεις θα είναι περισσότερες!!!

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Kανένα νέο;
Mην το βάλεις κάτω, να σκέφτεσαι ότι αν δεν παραιτηθείς οι προσπάθειες να την βρεις θα είναι περισσότερες!!!
Καλημέρα! Ψάχνω να βρώ ένα κορίτσι που με πήρε με απόκρηψη την Παρασκευη στις 20/05/2011. Βρήκε μπυ είπε γκριφόν κοριτσάκι στους Αμπελόκηπους.
Αλλά δεν την βρήσκω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Εσύ δήλωσες ότι θέλεις να το υιοθετήσεις;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Μπράβο σου.
Σου έχουν απαντήσει;
Ελπίζω μόνο, να έχεις αναθεωρήσει κάποιες απόψεις σου, περί ιδιοκτησίας ε;

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Ναι μου απαντήσανε οτι το προωθούν το μηνυμα στην κ Μαρίνα (δεν ξέρω ποιά είναι) έστηλα και τι κινητό μου και περιμένω να με καλέσουν! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με τα δύο σκυλάκια.

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Ελπίζω μόνο, να έχεις αναθεωρήσει κάποιες απόψεις σου, περί ιδιοκτησίας ε;
Συνεχίζω να πιστεύω οτι δεν είναι ιδιοκτησία μας τα ζωάκια, όμως το σίγουρο είναι οτι θα προσέχω περισότερο στην βόλτα.