Σίγουρα θα πάω το Σάββατο και εάν δεν θα είναι εκεί ξανά την Κυριακή. Είμαι πολύ χαρούμενη ότι είναι καλά δεν φαίνετε ότι έχει σωματικά προβλήματα όμως είναι πολύ σοκαρισμένη και ανήσυχη...Oπότε καταλαβαίνω ότι την Κυριακή ετοιμάζεσαι για εκεί; Καλή επιτυχία σου εύχομαι, εφόσον είσαι σίγουρη ότι είναι το ίδιο σκυλι στο βίντεο και έμαθες τόσες πληροφορίες μπορεί και να την βρεις!
Eπειδή όμως λες ότι το βίντεο γυρίστηκε Σάββατο κάνε μια βόλτα και τις 2 μέρες!
Δεν θα παίξουμε πια άλλο με τις πιθανότητες το Τζακάκι μου εάν είναι αυτή και την πάρω πίσω θα φορέσει λουράκι και οδηγό για βόλτα.Οπως κατι κακο μπορει να συμβει με τον νομο των πιθανοτητων, αντιστοιχα μπορει να συμβει και κατι καλο...
Πολυ σωστα. Καλυτερα δεμενη, παρα χαμενη. Ευχομαι οι πιθανοτητες αυτη τη φορα να ειναι για να την βρεις και να μην την ξαναχασεις...Δεν θα παίξουμε πια άλλο με τις πιθανότητες το Τζακάκι μου εάν είναι αυτή και την πάρω πίσω θα φορέσει λουράκι και οδηγό για βόλτα.
Σ' ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω (εάν είναι η Τζάκ) πως θα την πάρω σπίτι, όμως ακόμα και εάν θέλει να την κρατήσει ο ευγενικός αυτός κύριος που την έσωσε απο τις φόλες, αυτοκίνητα, πείνα κ.ο.κ να την κρατήσει τότε αφού σίγουρα θα την αγαπάει και θα την θέλει.Πολυ σωστα. Καλυτερα δεμενη, παρα χαμενη. Ευχομαι οι πιθανοτητες αυτη τη φορα να ειναι για να την βρεις και να μην την ξαναχασεις...
Κουράγιο βρε συ... Πιστεύω ότι θα σταθείς τυχερή κ θα τη ξαναβρείς τη μικρή.Πάλι τα ίδια, πάλι στους δρόμους. Οπουδήποτε στους δρόμους. Δεν έχω φωνή, δεν έχω κουράγιο. Δεν ξέρω τι να κάνω... Έχω απελπιστεί.
Καλημέρα! Ψάχνω να βρώ ένα κορίτσι που με πήρε με απόκρηψη την Παρασκευη στις 20/05/2011. Βρήκε μπυ είπε γκριφόν κοριτσάκι στους Αμπελόκηπους.Kανένα νέο;
Mην το βάλεις κάτω, να σκέφτεσαι ότι αν δεν παραιτηθείς οι προσπάθειες να την βρεις θα είναι περισσότερες!!!
Συνεχίζω να πιστεύω οτι δεν είναι ιδιοκτησία μας τα ζωάκια, όμως το σίγουρο είναι οτι θα προσέχω περισότερο στην βόλτα.Ελπίζω μόνο, να έχεις αναθεωρήσει κάποιες απόψεις σου, περί ιδιοκτησίας ε;