Χάθηκε η Τζάκ μας εδω και 11 ημερες!!!

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Λευκό-κανελί θηλυκό γκριφόν-κανίς μικρού προς μεσαίου μεγέθους με σταχτί αυτάκια 8 ετών και κολάρο στο λαιμό. Λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση φοβισμένο από τις κροτίδες στην πλατεία Εξαρχείων εξαφανίστηκε στα στενά. Το όνομά της είναι Τζάκ. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας να την φέρουμε πάλι στο σπίτι μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχετε για την τύχη της Τζάκ καλέστε μας στο 6977993426 ή στο 6976673949.

Attachments

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τυπωστε χαρτια με φωτο και κολληστε τα σε διαφορα σημεια της περιοχης.
Καλη τυχη...

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά και για την υποστήριξή σας. Έχω τοιχοκολλήσει παντού αγγελίες με την φωτογραφία της!!! Επίσης έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια και στο internet όποια φιλόζωα site βρήκα. Οι ημέρες περνάνε και με πιάνει απαισιοδοξίας.... Εύχομαι σε όλους τους φιλόζωους να μην τους συμβεί κάτι τέτοιο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Σου εύχομαι να την βρεις σύντομα, μην χάνεις τις ελπίδες σου έχουν βρεθεί σκύλοι και μετά από μήνες.

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Το ελπίζω πάρα πολύ γιατί από το δρόμο την μάζεψα και από τότε δεν έφυγε ούτε ώρα από μακριά μου. Ξέρει την διαδρομή από την Πλατεία Εξαρχιών (όπου την έχασα) μέχρι την Ακαδημία Πλάτωνος που μένουμε την έχουμε κάνει 3 φορές τουλάχιστον. Πολλοί φιλόζωοι άνθρωποι έχουν ανταποκριθεί και δεν περίμενα τόση συμπαράσταση! Να είναι όλοι τους καλά!

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Ευχομαι να την βρειτε συντομα! Παρολαυτα περνατε που και που απο τα μερη που συνηθιζατε να
βγαινετε βολτα!
Κάθε μέρα επισκέπτομαι τα μέρη που συχνάζαμε μέχρι το Πάρκο του Αντώνη Τρίτση πήγα και κόλλησα αφίσες παντού. Δεν ξέρω τι γίνετε παιδιά λες και την κατάπιε η γη! Έχω σκάσει... Είμαι σε απόγνωση και η Τζάκ μάλλον είναι πιο χάλια από εμένα στους δρόμους... Τί άλλο να κάνω? Έχω και διάφορα τηλέφωνα από ασυνείδητους ανθρώπους που λένε πόσα δίνετε εάν την βρούμε και τέτοια... Τί να πω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Θέλεις να μας πεις και πως την έχασες;
Επίσης, ήταν τσιπαρισμένη; Εχεις κάνει δήλωση στον κτηνιατρικό σύλλογο;
Εχεις ενημερώσει τους κτηνίατρους και τα pet shop της ευρύτερης περιοχής;

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν δεν ηταν στειρωμενη υπαρχει περιπτωση να εχει περιοδο και να σερνει αρσενικους?
Εσυ λεγε οτι δινεις αμοιβη για οποιον την βρει και αν δεν εχεις κανει αυτο που λεει και
η mareco καντο συντομα.

Μια συμφορουμιτρια ειχε χασει την σκυλιτσα της για κανα μηνα θυμαμαι περιπου και
τελικα ειναι και οι δυο τωρα ευτυχισμενες μαζι! Μην απελπιζεσαι.

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Την Τζάκ δεν την έδεσα ποτέ παρόλο που φοράει ένα ροζ-πράσινο με σχέδια κολάρο. Το Βράδυ της ανάστασης βρέθηκα στην πλατεία Εξαρχίων μπήκα σε ένα σαντουιτσάδικο και αυτή με περίμενε 3 βήματα πιο πέρα. Έσκασε ένα δυναμιτάκι στην πλατεία και το μόνο που άκουσα ήταν οι νυχιές της στα πλακάκια. Αμέσως έτρεξα έξω, αλλά δεν είδα προς πια κατεύθυνση πήγε. Όλο το βράδυ μέχρι της 15:00 η ώρα της επόμενης ημέρας την έψαχνα παντού στα στενά την φώναζα και της σφύριζα (γιατί ανταποκρίνεται στο σφύριγμα). Δεν είναι τσιπαρισμένη.
Έχω ενημερώσει και έχω τοιχοκολλήσει σε όλα τα pet shop και κτηνιατρεία που βρήκα στην περιοχή Εξαρχίων και όχι μόνο.

• Angry
Reactions: TheBestBoi

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Γιατι να ειναι λυτο το σκυλακι; Και τρομαξε, και χαθηκε, και κινδυνευει...:(

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Αν δεν ηταν στειρωμενη υπαρχει περιπτωση να εχει περιοδο και να σερνει αρσενικους?
Εσυ λεγε οτι δινεις αμοιβη για οποιον την βρει και αν δεν εχεις κανει αυτο που λεει και
η mareco καντο συντομα.

Μια συμφορουμιτρια ειχε χασει την σκυλιτσα της για κανα μηνα θυμαμαι περιπου και
Ευτυχώς για την καλή μας τύχη δεν έχει περίοδο και αναμένει τον Αύγουστο. Όσο για την αμοιβή αυτό ακρυβώς είπα.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το να βγαζεις το σκυλο σου βολτα λυτο δυστυχως εγκυμονει πολλους κινδυνους.
Και σας ετυχε ενας απο αυτους. Μακαρι να την βρειτε συντομα και στο μελλον να βολταρετε
με οδηγο προς αποφυγη τετοιων καταστασεων.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Την Τζάκ δεν την έδεσα ποτέ...
Ααααχχχ...:(
Χιλιοπαιγμένο έργο... λέω εγώ, τώρα, ο άσχετος...

Υ.Γ. Σου εύχομαι, ολόψυχα, να βρεθεί σύντομα μαζί σας...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Την Τζάκ δεν την έδεσα ποτέ
Και το πληρώνεις τώρα !! εύχομαι να την βρεις και να την έχεις σε λουρί απο εκεί και μετά.

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
η mareco καντο συντομα.

Δεν είναι στειρωμένη. Σε ευχαριστώ πολύ αυτό που είπες σίγουρα δίνει ελπίδες. Να'σαι καλά!

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Ααααχχχ...:(
Χιλιοπαιγμένο έργο... λέω εγώ, τώρα, ο άσχετος...

Υ.Γ. Σου εύχομαι, ολόψυχα, να βρεθεί σύντομα μαζί σας...
Όντος έτσι είναι και όντος φταίω σίγουρα δεν είμαι καλύτερη μητέρα αλλά και φίλος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Κι εγώ σου εύχομαι ολόψυχα να την βρεις και καταλαβαίνω απολύτως την αγωνία σου.
Ομως, θα πρέπει κάπου στην άκρη του μυαλού σου, να συγκρατήσεις τα εξής:
Τα σκυλιά μας, πάντα και παντού δεμένα.
Τα σκυλιά μας, πρέπει να τσιπάρονται.
Τα σκυλιά μας, αντιμετωπίζουν ειδικά τον συγκεκριμένο φόβο/κίνδυνο, τις επίμαχες μέρες της Ανάσταση και της Πρωτοχρονιάς, τουλάχιστον.
Στο κολλάρο της, υπήρχε ταυτότητα με τα στοιχεία της ή θα το βάλουμε κι αυτό, στην από πάνω λίστα;

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Κι εγώ σου εύχομαι ολόψυχα να την βρεις και καταλαβαίνω απολύτως την αγωνία σου.
Ομως, θα πρέπει κάπου στην άκρη του μυαλού σου, να συγκρατήσεις τα εξής:
Τα σκυλιά μας, πάντα και παντού δεμένα.
Τα σκυλιά μας, πρέπει να τσιπάρονται.
Τα σκυλιά μας, αντιμετωπίζουν ειδικά τον συγκεκριμένο φόβο/κίνδυνο, τις επίμαχες μέρες της Ανάσταση και της Πρωτοχρονιάς, τουλάχιστον.
Στο κολλάρο της, υπήρχε ταυτότητα με τα στοιχεία της ή θα το βάλουμε κι αυτό, στην από πάνω λίστα;
Δεν υπάρχει ταυτότητα στο κολάρο της είναι σκέτο κολάρο. Απλά πιστεύω ότι τα σκυλιά δεν μας ανήκουν... δεν είναι μας...(με την έννοια την ιδιοκτησίας) πιστεύω οτι είναι ελεύθερα να φύγουν εάν δεν περνάνε καλά μαζί μας.
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

• Angry
Reactions: TheBestBoi