ΧΑΙΡΕΤΕ !!!

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!! :)
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ....
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΑΣ.....:(
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΟΜΑ :rolleyes:) ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Ή ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ??:confused::confused:
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....:confused::???::???:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλωσηρθες καταρχην!:)
Μη γραφεις κεφαλαια,φαινεται να φωναζεις...
Θα μας τρελανεις!:2424:Δεν ξερεις ακομα τι σκυλο θα παρεις,ρατσα,αδεσποτο,κτλ,τι ηλικια θα ειναι το κουταβι,τι χαρακτηρα θα εχει και σε απασχολει πώς θα το μαθεις να μη σκαβει;:eek:Που ξερεις οτι θα σκαβει;:rolleyes:Ο δικος μου π.χ. δε σκαβει!Μα ειναι κριτηριο αυτο;:cool:Πιστεψε με οτι απο αυτα που θα χρειαστει να λυσεις μεσω εκπαιδευσης,το σκαψιμο θα ειναι το τελευταιο!:D

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Αν το προβλημα σου ειναι το σκαψιμο, οπως ειπε και η skylakos, δεν το κανουν ολα τα σκυλια, και αυτα που το κανουν υπαρχουν τροποι να τους το σταματησεις.Για παραδειγμα αν το σκυλι αθληθει αρκετη ωρα καθημερινα και κανει ολες τις βολτουλες του, τοτε καθεται ησυχα.Ομως αν σκεφτεσαι να εχεις το σκυλι μονιμα στον κηπο, τοτε μην παρεις σκυλο..

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
ευχαριστω καταρχην για την απαντηση σας:D και συγγνωμη για τα κεφαλαια..:rolleyes::cool:
το σκυλι που προκειται να παρω θα ειναι μετριου μεγεθους (δεν ειμαι και πολυ κατατοπιστικος :()
οτι ξερω απο σκυλους το εμαθα απο εδω.....
τελος παντων
δεν εχω σκοπο να το αφησω στον κηπο για πολυ καιρο...
μονο τις καταλληλες ωρες καθε φορα οταν θα ειναι καταλληλος ο καιρος για να παιρνει και λιγο καθαρο αερα....οχι μονο μεσα στο σπιτι....απλως μην φανταστειτε οτι εχουμε μονο κηπο....:) εννοω οτι υπαρχει σιγουρα αρκετος χωρος με πλακακια που θα του ειναι αρκετος...:)

επισης ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ωρα καθε μερα θα μπορω να την αφιερωνω μαζι του (και αν εγω δεν μπορω τοτε καποιος απο την οικογενεια) για οτι χρειαστει (βολτες, παιχνιδια, εκπαιδευση και κτλ)
μηπως δεν ειναι αρκετος ο χρονος αυτος και θα το κανω δυστυχισμενο ??:confused::confused::confused:

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Βασικά, ο τρόπος έκφρασής σου, είναι σαν να λέει: " Σκέφτομαι να πάρω μια μπλούζα polo κοντομάνικη. Η κοπέλλα μου δεν θέλει γιατί νομίζει ότι δεν μου πάει. Να την πάρω σε κόκκινο ή σε μπλε; Σας παρακαλώ λίγο γρήγορα, να προλάβω τις εκπτώσεις..."

Ξέρεις τίποτα από σκυλιά; Για ποιό λόγο σκέφτεσαι να πάρεις κουτάβι; Τι νομίζεις ότι θα σου προσφέρει στην ζωή σου ένα σκυλί; Τι μπορείς να του προσφέρεις εσύ; Εκτός από το άγχος των ζημιών, ακόμη και στην σκέψη της απόκτησής του; :confused:
Κι εγώ νομίζω, ότι καλύτερα να μην πάρεις ακόμη σκύλο.

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
Βασικά, ο τρόπος έκφρασής σου, είναι σαν να λέει: " Σκέφτομαι να πάρω μια μπλούζα polo κοντομάνικη. Η κοπέλλα μου δεν θέλει γιατί νομίζει ότι δεν μου πάει. Να την πάρω σε κόκκινο ή σε μπλε; Σας παρακαλώ λίγο γρήγορα, να προλάβω τις εκπτώσεις..."

Ξέρεις τίποτα από σκυλιά; Για ποιό λόγο σκέφτεσαι να πάρεις κουτάβι; Τι νομίζεις ότι θα σου προσφέρει στην ζωή σου ένα σκυλί; Τι μπορείς να του προσφέρεις εσύ; Εκτός από το άγχος των ζημιών, ακόμη και στην σκέψη της απόκτησής του; :confused:
Κι εγώ νομίζω, ότι καλύτερα να μην πάρεις ακόμη σκύλο.
για να πω την αληθεια απο προσωπικη εμπειρια δεν θυμαμαι πολλα σχετικα με τα σκυλια (ειχα ενα πριν απο χρονια και θυμαμαι λιγα γιατι ημουν μικρος) και απο τοτε που το "εχασα":( το εχω σαν "παραπονο" να παρω ενα παντα με καλες προθεσεις....
επισης μερικοι γνωστοι μας εκτρεφουν αρκετα σκυλια για καιρο και ξερουν πολλα (προφανως...:rolleyes::rolleyes:) σε διαφορες ρατσες και μας ειπαν να περασουμε να ριξουμε καμια ματια....(λιγο ασχετο...:cool:)
επιπλεον....αγχος για ζημιες δεν εχω καθολου τωρα πια....
γενικως τα σχετικα προβληματα που ειχε η οικογενεια μου εχουν ληθει....
το μονο που με προβληματιζει ειναι το οτι μου λετε να μην παρω ενα....

ΥΓ: σε καλυψα ? :confused:

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Το θέμα δεν είναι να "καλυφθώ" εγώ. Το θέμα είναι να καταλάβεις εσύ, αν θέλεις πραγματικά σκύλο ή αν έχεις απλά ένα απωθημένο από τα παιδικά σου χρόνια. Γιατί η ιστορία "σκύλος", δεν είναι απλά να θυμάσαι αμυδρά ότι κάποτε είχες κάτι μαλλιαρό να ασχολείσαι που τώρα δεν έχεις και μήπως είναι καλή ιδέα να αποκτήσεις... Δεν έχω πειστεί ότι είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Για να μην πω για τους "γνωστούς που εκτρέφουν αρκετά σκυλιά σε διάφορες ράτσες..."
Εγώ λοιπόν, ξέρω κάτι που θα σε βοηθήσει ---> Εχεις πολύ δρόμο μπροστά σου...
Κάτσε πρώτα να αφιερώσεις 10 μέρες διαβάζοντας το φόρουμ. Θα καταλάβεις πολύ γρήγορα, αν είσαι έτοιμος να αποκτήσεις τον καλύτερό σου φίλο.
Αν έχεις απορίες, ευχαρίστως να τις συζητήσουμε, αλλά...είμαι απόλυτα σίγουρη, ότι ακόμα δεν είσαι.

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
μαλλον κακως εγραψα μερικα πραγματα γιατι τα παρεξηγησατε....:(:( (εγω φταιω...)
αλλα τελος παντων θα το (ξανα)συζητησω με την οικογενεια μου και θα αποφασισουμε...
σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας !! :D :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Λυπάμαι πολύ αν δεν σου άρεσαν όσα σου έγραψα :-? Ο σκοπός μου δεν ήταν, να είσαι εσύ χαρούμενος, αλλά ο σκύλος που θα κατέληγε στο σπίτι σου. Και μαζί του, στο τέλος κι εσύ :)
Δεν ξέρω αν έγραψες αυτά που σκεφτόσουν, πάντως απ' όσα έγραψες, εγώ αυτά τα συμπεράσματα έβγαλα. Είίναι όμως καλή ιδέα να το ξαναβάλετε το θέμα "σκύλος" οικογενειακώς στο τραπέζι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
επισης μερικοι γνωστοι μας εκτρεφουν αρκετα σκυλια για καιρο και ξερουν πολλα (προφανως...:rolleyes::rolleyes:) σε διαφορες ρατσες και μας ειπαν να περασουμε να ριξουμε καμια ματια....(λιγο ασχετο...:cool:)
Aυτο θα περασει ετσι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ε, τι να κάνουμε;
Εδώ λέμε ότι δεν πρέπει να πάρει σκύλο αρχικώς.
Δεν φτάσαμε να συζητήσουμε το από που;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ε, τι να κάνουμε;
Εδώ λέμε ότι δεν πρέπει να πάρει σκύλο αρχικώς.
Δεν φτάσαμε να συζητήσουμε το από που;
Nαι αλλα φοβαμαι οτι θα παρει σκυλο τελικα... απο τους "γνωστους" του...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ε ωραία. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αν το κάνει αυτό, κακό του κεφαλιού του.
Θα το μετανοιώσει κάποια στιγμή και θα ξαναμπεί στο φόρουμ, ρωτώντας γιατί το σκυλί του έχει το τάδε ή το δείνα πρόβλημα.
Γι' αυτό του συνέστησα να κάτσει να διαβάσει τα άρθρα, για να μάθει πέντε πράγματα.
Αλλά με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
επισης ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ωρα καθε μερα θα μπορω να την αφιερωνω μαζι του (και αν εγω δεν μπορω τοτε καποιος απο την οικογενεια) για οτι χρειαστει (βολτες, παιχνιδια, εκπαιδευση και κτλ)
μηπως δεν ειναι αρκετος ο χρονος αυτος και θα το κανω δυστυχισμενο ??:confused::confused::confused:
Μια ώρα τη μέρα για όλα αυτά που αναφέρεις είναι παρα πολυ λίγο.

(βολτες, παιχνιδια, εκπαιδευση και κτλ)
Επισης θελεις να είσαι εσύ το "αφεντικο" του και ταυτοχρονα οπως λές:

(και αν εγω δεν μπορω τοτε καποιος απο την οικογενεια)
Απότι λες σε ενδιαφερουν καποιες φυλες.

Τον Οκτωβριο έχει διεθνης έκθεση μορφολογίας (αν δεν κανω λάθος) οπου μπορεις να" παρεις μια γευση" απο καλα εκτροφικα σκυλια. ;)

Επισης μπορεις να βοηθησεις εθελοντικα σε καποιο καταφύγιο για να κανεις και practice και να έρθεις σε επαφη με το "σπορ". :)

Μπορω να ρωτησω την ηλικια σου ή γινομαι αδιακριτη; :rolleyes: