Εγω θα ηθελα να τον ξεσκισει αν γινοτανΝα κάνω μια άσχετη ερώτηση? Τι θα προτιμούσατε?
Να αγριέψει ο σκύλος κρατώντας όμως απόσταση ασφαλείας από τον εισβολέα με το μαχαίρι?
Να γαυγίσει?
Να του επιτεθεί?
Να κοιτάξει να κρυφτεί κάπου?
Εγω θα ηθελα να τον ξεσκισει αν γινοτανΝα κάνω μια άσχετη ερώτηση? Τι θα προτιμούσατε?
Να αγριέψει ο σκύλος κρατώντας όμως απόσταση ασφαλείας από τον εισβολέα με το μαχαίρι?
Να γαυγίσει?
Να του επιτεθεί?
Να κοιτάξει να κρυφτεί κάπου?
νομίζω η Chloe ρωτάει τι θα θέλαμε να κάνει ο σκύλος με κριτήριο την επίπτωση που θα είχε η κίνησή πάνω του......(εγώ αυτό κατάλαβα)Εγω θα ηθελα να τον ξεσκισει αν γινοταν
Αν είχες δει τους "Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης" των Monty Python (Monty Python and the Holy Grail) και την σκηνή του Φονικού Κουνελιού του Caerbannog δεν νομίζω πως θα μιλούσες κατ’ αυτόν τον τρόπο!Αυτος ειχε κουνελη δεν ειχε rotti
Αχχαχαχαχαχαχαχαχα.Αν είχες δει τους "Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης" των Monty Python (Monty Python and the Holy Grail) και την σκηνή του Φονικού Κουνελιού του Caerbannog δεν νομίζω πως θα μιλούσες κατ’ αυτόν τον τρόπο!
Για να λεμε ειλικρινιες θα προτιμουσα να τις φαει ο σκυλος και να τον ξεσκισει παρα να τις φαω εγω και να του κλασω τα @@Εγω θα τον εκπαιδευσω να με ξυπναει και να
παμε και 2 δυο μαζι:maria:
ferb προτιμας να φαει μαχαιριες?
και θα ηθελα
Να αγριέψει ο σκύλος κρατώντας όμως απόσταση ασφαλείας από τον εισβολέα με το μαχαίρι
Απο οτι εχω δει σε βιντεο που εχουν παραθεσει μελη του φορουμ,Παιδια ενας καλα εκπαιδευμενος σκυλος σε φυλαξη χωρου δε νομιζω οτι θα αφησει καποιον να προλαβει να κανει καποια κινηση
Δηλαδή ο αδίστακτος, αποφασισμένςο, δολοφόνος ληστής που θέλει να είναι ευέλικτος και γρήγορος στο ότι κάνει θα κρεμάσει μια γκουμούτσα μανίκι στο χέρι του για να το δώσει στον σκύλο;Μη μου πεις οτι ενας αδιστακτος δολοφονος,αποφασισμενος,θα δυσκολευτει να προμηθευτει η να κατασκευασει μανικι και να μαχαιρωσει το οποιοδηποτε σκυλι.
Πάτε να κάνετε κύκλο στη συζήτηση
Γι' αυτό ρώτησε ο μάρκος αν είναι σωστό να βαράμε το σκύλο με καρέκλες και λοιπά, μπας και μάθει να αντιμετωπίζει "ρεαλιστικά" τους κακούς.
αλλο το νομικο πλαισιο μην μπερδευομαστε.η ιστορία είναι πραγματική - συνέβη στο εξωτερικό αλλά θα μπορούσε να συμβεί και εδώ.
Αργά το βράδυ ο φίλος μας ακούει θόρυβο στην αυλή του ανοίγει την πόρτα και βλέπει τον κλέφτη να προσπαθεί να ανοίξει το αμάξι του. Βγαίνει έξω κρατώντας το πιτ μπουλ του που χτυπιότανε στο λουρί, αφήνει το πιτ μπουλ το οποίο κάνει επίθεση και ο κλέφτης καταλήγει στο νοσοκομείο.
Η υπόθεση είναι στα δικαστήρια γιατί ο κλεφτης έκανε μήνυση ζητώντας αποζημίωση για τις σωματικές βλάβες και ψυχική οδύνη.
ο ιδιοκτήτης και το σκυλί μπλέξαν σε περιπέτειες.
Γι αυτό προσοχή !!!