Φύλακας ή όχι;

beisrio

Member
13 Οκτωβρίου 2011
23
0
αυτο με το create θα το δω...ι.οταν τον εχω εξω ομως εχει λιγο χωρο κινειτε παιζει..οταν θα ειναι κλεισμενος μεσα στο create δεν θα βαριεται υπερβολικα?...louna mou γιατι την αλλαξες την τροφη?

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
εξαρταται απο το ποσες ωρες θα μενει κλεισμενος μεσα. υπαρχουν διαφορα σκυλοπαιχνιδια "δημιουργικης απασχολησης" που μπορεις να του δινεις οταν τον βαζεις μεσα. τη νυχτα ομως ουτως η αλλως θα κοιμαται, δε θα βαριεται.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Την άλλαξα γιατί τα κόπρανα ήταν πολύ μαλακά και είδα οτι χάλαγε η ποιότητα της τρίχας.
Είναι στην αυλή ? αν ναι είναι πολύ επικίνδυνο για φόλα και υπάρχει πιθανότητα να ζευγαρώσει .
( ελπίζω να μην θες να ζευγαρώσει )

beisrio

Member
13 Οκτωβρίου 2011
23
0
φαντασου δουλευω ωρες καταστηματων..αλλα το σαββατο μπορει να λειπω απο 9 το πρωι μεχρι 7 απογευμα...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Υπάρχουν διάφορα παιχνίδια να μασουλαεί ή παιχνίδια που " κρύβεις ¨το μεζέ και το ψάχνουν .
Τρελαίνονται για αυτό !!
Απο ότι κατάλαβα το πρόβλημα είναι όταν λείπεις ? μόνο τότε την βγάζεις έξω ?
την νύχτα αφου είσαι εκεί γιατι δεν είναι μέσα ?
θα μπορείς να την επιβλέπεις .

Όταν την πήρες δεν το ήξερες αυτό ?
δεν ρωτάω ειρωνικά .

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Να την έχεις μέσα στο σπίτι καλύτερα. Αν δε θέλεις να την έχεις στο crate, μπορείς να την περιορίζεις στην είσοδο όταν φεύγεις, κλείνοντας τις πόρτες, μα να έχει πρόσβαση σε τροφή και νερό.
Πέρα από τις φόλες και τα ζευγαρώματα, είναι και τα έντομα που μπορεί να μεταφέρουν ασθένειες και να τρεχεις. Παντα να της φοράς scalibor για ψύλλους, κουνούπια κλπ.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
φαντασου δουλευω ωρες καταστηματων..αλλα το σαββατο μπορει να λειπω απο 9 το πρωι μεχρι 7 απογευμα...
ειναι πολλες οι ωρες που μενει μονο του το σκυλι. 10 συνεχομενες ωρες σε ενα crate δεν ενδείκνυται φυσικα!
αλλα σκεψου οτι δουλευεις περιπου 10 ωρες, κοιμασαι αλλες περιπου 8, αν βγεις και καμια βολτα 1 ωριτσα για καφε ή σουπερμαρκετ πχ, συνολικα το σκυλι μενει μονο του 19-20 ωρες απο τις 24. πολυ μοναξια βρε παιδι μου!!! τουλαχιστον μην του στερεις την παρουσια σου το βραδυ.

beisrio

Member
13 Οκτωβρίου 2011
23
0
(ειναι αρσενικο..o tayson)τωρα εμεινα μονος μου...κετσι εχω αυτη τη δυνατοτητα να τον βαλω μεσα για αυτο το συζηταω κ ολας.αλλα πες πωσ οκ περνω το create το λυσαμε οταν λειπω...με την μυρωδια τι κανουμε?πολλες φορες δεν τον χαιδευω οταν παω γα δουλεια γιατι θα βρομισω κ δεν ειμαι υπερβολικος..εχω χαιδεψει πολλα σκυλια κ δεν μυριζουν τοσο χαλια!!!καταλαβενεται το προβλημα μου?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Το σκυλί το βγάζεις βόλτα ?
πολύ σημαντικό αυτο που είπε η Veronica .
πρόσεχε για σκνίπες τσιμπούρια κλπ. , της βάζεις κολλάρ ή αμπούλα;

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
πιστεύω οτι ένας καλός groomer θα βοηθούσε !
απο που τ πήρες ?
μήπως έχουν το ίδιο πρόβλημα και οι πρόγονοι του ?

beisrio

Member
13 Οκτωβρίου 2011
23
0
βολτα καθε πρωι μεσημερι κ βραδι.πολλες φορες κ βολτα με ποδηλατο....απο προστασια τωρα του εχω μονο το σπρει!!!

beisrio

Member
13 Οκτωβρίου 2011
23
0
τον πηρα 9 μηνων απο κατι μ....κες που τα βαζαν σε μαχες..ο δικος μου ομως δεν εχει καμια σχεση με αυτα..κ ουτε θα το εκανα ποτε μου!!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
προσωπικά δεν τ εμπιστεύομαι το σπρευ.
Πάρε και αμπούλα .
Αν πηγαίνει τόσες βόλτες και παίζεται κιόλας όταν είναι σπίτι δεν θα βαριέται .

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αφού θα πας και σε εκπαιδευτή δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να είναι μέσα στο σπίτι . Θα συμπεριφέρεται μια χαρα .

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εγώ νομίζω ότι δεν τον ξεβγάζεις καλά, αν το σαμπουάν είναι το σωστό και όχι ό,τι να΄ναι. Πες μας ποιο βάζεις, να δούμε, και πώς το βάζεις. Πρέπει να το αραιώνεις. Να βάζεις δηλαδή λίγο σαμπουάν σε ένα μπουκαλάκι και την πενταπλάσια ποσότητα σε νερό.

Ακου τι θα κάνεις αύριο. Θα πάρεις το αγοράκι σου, θα το βάλεις στην μπανιέρα όμορφα και με λιχουδιές, θα έχεις δίπλα ήδη τις πετσέτες, το αραιωμένο σαμπουάν, το σεσουάρ- αν έχεις, αλλιώς με πετσετούλα, και άσε τον να στεγνώσει φυσικά-, θα τον βρέξεις με χλιαρό νερό, όπως τα μωρά δλδ, ένα καλό καθάρισμα με νερό μόνο, ύστερα θα βάλεις σαμπουάν, θα τρίψεις καλά και απολαυστικά, να χαρεί, και μετά καλό ξέβγαλμα. Όταν θα πεις είμαστε ΟΚ, να τον ξαναξεβγάλεις. Τον στεγνώνεις και τον αφήνεις να τρίψει το κορμάκι του σε πετσέτα καθαρή, όπως κάνουν συνήθως μετά το μπάνιο.
Αν σου ξαναμυρίσει, και δεν ειναι θέμα τροφής ή αυτιών, θα βάλεις λίγο ξίδι λευκό ή μηλόξιδο σε ένα μπουκάλι με νερό και θα πλύνεις τον σκύλο με ξιδόνερο αντί για σαμπουάν. Μπορείς απλά να τον σκουπίσεις με πετσέτα βρεγμένη στο ξιδόνερο και μετά με στεγνή. Μέχρι να στεγνώσει θα μυρίζει ξιδίλα, αλλά μετά θα είναι όμορφος και απαλός.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
απο κατι μ....κες που τα βαζαν σε μαχες..
τηλ στο 100 και τους δίνεις.
Εμένα ο σκύλος μύριζε επειδή είχε ωτίτιδα. στην ουσία μύριζαν τα αυτιά του.πιστέυω πως ότι και να του κάνεις λίγο θα μυρίζει απλά το συνηθίζεις,και εμείς οι άνθρωποι μυρίζουμε απλά το έχουμε συνηθίσει.μήπως δεν το στεγνώνεις καλά μετά απο το μπάνιο?
Τωρα στο θέμα του φύλακα. Έχω την εντύπωση οτι για να κάνεις εκπαίδευση φύλαξης πρέπει να κάνεις πρώτα βασικη. πρόσεχε μην ο φίλος αντι να σε βοηθήσει σου δημιουργήσει πρόβλημα. ενα πιτ που είναι γατι ειναι αποδεκτο και χαριτωμένο,ενα πιτ που δαγκώνει τα παντα και τους πάντες ειναι πρόβλημα,και τοτε θα χρειαστείς όντως εκπαιδευτή.

beisrio

Member
13 Οκτωβρίου 2011
23
0
παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!!!!!τωρα οταν εχω απορια ξερω που θα ρωτησω!!!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
και το 100 θα παει με 200 να τους πιασει....

μετα το στεγνωμα ριξε μαγειρικη βανιλια στο τριχωμα.σαν να κοιμασαι με λουκουμα θα ειναι!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Πιτμπουλακι και να βρωμάει δεν είναι σύνηθες μιας και είναι πολυ καθαρά σκυλια. Τσεκάρε το στόμα του, τα αυτιά του. Επίσης να ρωτήσω που κοιμάται ο σκύλος όταν τον έχεις έξω;

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
μετα το στεγνωμα ριξε μαγειρικη βανιλια στο τριχωμα.σαν να κοιμασαι με λουκουμα θα ειναι!
Ωραίος! Σε μπουκαλάκι με σπρέι, νερό και μια πρέζα βανίλια. Με όσο περισσέψει, αρωμάτισε το σπίτι σου. :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul