Καλά με sea-mol και epial δεν ασχολούμαι καν, τους αφήνω να συνεχίσουν να ζουν στο όνειρο ότι στην Ελλάδα είναι όλα αγγελικά πλασμένα και ότι δεν πρέπει να φωνάζουμε για τα κακώς κείμενα. Αμα τους αρέσει να προκαλούν, να διαστρεβλώνουν όσα λέω και να προσβάλουν γενικά και αόριστα ας συνεχίσουν.
Όσο για τους υπόλοιπους/υπόλοιπες:
Η τακτική του τσουβαλιάσματος είναι πολύ συνηθισμένη αλλά δεν τιμάει καθόλου αυτόν (εσάς) που τη χρησιμοποιείτε. Παραδέχτηκα ότι η ανάρτηση σχετικά με το κυνοκομείο ήταν εκτός θέματος όπως επίσης παραδέχτηκα ότι και οι κατηγορίες κατά των δημων ήταν εκτός θέματος (αν και ΑΠΟΛΥΤΑ δικαιολογημένες καθώς πολλοί δήμοι φέρουν τεράστια ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν).
ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ομως οτι η αναρτηση για τη δολοφονια της σκυλας την ωρα που γεννουσε τα κουταβια της ειναι εκτος θεματος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Το thread έχει τίτλο ''ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ''. Που σημαίνει στη δική μου λογική αλλά και στη λογική όποιου ξέρει ελάχιστα ελληνικά και έχει βγάλει το δημοτικό ότι αναφέρονται περιστατικά φόλας καθώς και ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ περιστατικά φόλας.
Αμα βγει κάποιος σε μια γειτονιά και απειλήσει ότι ΘΑ ρίξει φόλα ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ για να έχουν το νου τους αυτοί που ζουν σε αυτή τη γειτονιά. Άμα υπάρξει δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που ύποστηρίζει το φόλιασμα σε μία περιοχή ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ για να έχουν τα μάτια τους δεκάτέσσερα οι κάτοικοι αυτής της περιοχής.
Άμα βρεθεί σε κάποια περιοχή σκυλί δολοφονημένο, ειδικά με τόσο βάναυσο τρόπο, ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ γιατί όσο το κτήνος που το έκανε μένει ασύλληπτο, ό κίνδυνος να ρίξει φόλες είναι τεράστιος. Για κάποιον που σκοτώνει μία σκύλα την ώρα που γεννάει τα κουτάβια της με τόσο βάναυσο τρόπο, ειναι piece of cake το να ρίξει και 10-20 φόλες έτσι για να υπάρχουν.
Αυτά και τέρμα η συζήτηση. Όποιος θέλει να με προσβάλει πάλι ας το κάνει στέλνοντάς μου προσωπικό μήνυμα, οι άπειροι αναγνώστες αυτού του thread που δεν έχουν μπει καν σε αυτή τη συζήτηση δεν έχουν καμία όρεξη να διαβάζουν ούτε τα (όντως εκτός θέματος) μηνύματά μου πριν 2 εβδομάδες αλλά ούτε τις προσβλητικές, κομπλεξικές και άστοχες απαντήσεις που έλαβα από κάποιους κυρίους/κυρίες εδώ μέσα.
Καλή σας μέρα.