Φόλες σε όλη την Ελλάδα

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εγω δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτη η σκονη , σκετη σκονη που απλα την μυριζει ο σκυλος και παπαλα? η ειναι κρεας με σκονη , εχτες πεταξα κατι υποπτα ψαροκεφαλα και κατι πεταμενα κρεατα που ειχαν πεταξει κατι καλοι ανθρωποι , ασε δε που εχω την εντυπωση οτι οι γατες εδω γυρω εχουν μειωθει σημαντικα....

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Sirkos, εχουν βαλει καμια ανακοινωση, καμια αφίσα στην περιοχή ή απλώς το μαθαίνει ο καθένας από τους άλλους σκυλογονιούς?

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Διάβασα στο facebook ότι υπάρχουν απειλές για φόλες στην οδό Γιαννιτσών στον Χολαργό, με στόχο κάποια γατιά. Το ποστ έγραφε αυτά:

Φιλόζωη - φίλη της σελίδας μας, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μας κατήγγειλε πως κάποιοι περίοικοι της οδού Γιαννιτσών, την υβρίζουν και την απειλούν καθημερινά, διότι ταϊζει τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς.
Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, από τη στιγμή που οι φραστικές επιθέσεις, μετατράπηκαν σε απειλές εναντίων της, πετροβολισμούς και κλωτσιές εναντίων των γατιών.
Σήμερα (11/11/2013), μετά από σοβαρή φραστική απειλητική επίθεση εναντίον της, κάλεσε την Αστυνομία, η οποία κατέγραψε το συμβάν, και προχώρησε σε συστάσεις προς τα άτομα που εξαπέλυσαν τις απειλές, κατόπιν δικής της προτροπής και παράκλησης.

Επίσης, ενημέρωσε την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, που με την σειρά της επικοινώνησε με την Αστυνομία τονίζοντας πως: Σύμφωνα με το νόμο 4039/12 και τις εγκυκλίους του Αρείου Πάγου 1/13/1631/8.4.13 : ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ".
Η καταγγέλουσα φίλη μας, είναι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ καθώς πλέον την απειλούν ανοιχτά, πως αν δεν πάρει τα γατιά από τη γειτονιά, δεν θα περιοριστούν μόνο στο να εξαφανίζουν καθημερινά τη τροφή και το νερό που τους βάζει, αλλά ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΦΟΛΕΣ!!!
Γι' αυτό κάνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ, όποιος μπορεί να βοηθήσει υιοθετώντας ένα από τα (υποψήφια θύματα) γατάκια.
Όσο μένουν στο συγκεκριμένο σημείο, κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή, από τους Χριστιανούς, ευυπόληπτους, οικογενειάρχες και μή, "συνανθρώπους" μας.
Παρακαλούμε θερμά όποιος θα επιθυμούσε να σώσει έστω και μία από αυτές τις αθώες ψυχούλες να επικοινωνήσει μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε.

Από τη σελίδα "Αδέσποτα Χολαργού"

Το ανεβάζω και μήπως βρεθεί βοήθεια, βέβαια, και για να προσέχετε όσοι κυκλοφορείτε στην περιοχή.

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
΄Στις Αλυκές Βόλου (μία από τις πρωταθλήτριες περιοχές στην Ελλάδα στις κακοποιήσεις ζώων) σκότωσαν μία σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε. 4 νεκρά νεογέννητα κουτάβια, άλλα 3 βρέθηκαν ζωντανά και κάποια άλλα βρέθηκαν μέσα στην κοιλιά της (προφανώς νεκρά). Φυσικά και αυτό το ΚΤΗΝΟΣ που το έκανε θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελέυθερο. Και φυσικά κανένας δε θα μιλήσει για να ''μη χαλάσουμε τις καρδιές μας μωρέ''. Αηδία και εμετός.Σοκ Στο Βόλο: Σκότωσαν σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ας περιορίσουμε το συγκεκριμένο τόπικ στις φόλες (και θα πρότεινα και χωρίς λοιπά σχόλια). Ανοίγω να δω τι τρέχει με τις φόλες και βλέπω από συζητησεις μέχρι λοιπές κακοποιήσεις. Έλεος πΧια!

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Γιατί? Για να μην προσβάλουμε τους ψυχάκηδες? Ενα κτηνος που σκοτωνει σκυλιτσα την ωρα που που γενναει νομιζεις οτι θα διστασει να ριξει φόλες δηλαδη κάτι που ειναι πολυ πιο ευκολο και συνηθισμενο? Να μην εχουν το νου οσοι ζουν στις Αλυκες δηλαδη?
Ενταξει ρε παιδια συγγνωμη.... Παντα ο νεοελληνας θα κλαιει πανω απο το χυμενο γαλα. Δεν κάνει ποτέ όμως κατι για να μη χυθει το γάλα.

Ας περιορίσουμε το συγκεκριμένο τόπικ στις φόλες (και θα πρότεινα και χωρίς λοιπά σχόλια). Ανοίγω να δω τι τρέχει με τις φόλες και βλέπω από συζητησεις μέχρι λοιπές κακοποιήσεις. Έλεος πΧια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Γιατί? Για να μην προσβάλουμε τους ψυχάκηδες?
Όχι για αυτό. Αυτό δεν απασχολεί κανέναν μην ανησυχείς. Αλλά για να μείνει το θέμα καθαρό, μόνο με την πληροφορία και την περιοχή, όπως ήταν γιατί μπορεί κάποιος να παρασυρθεί από τα ποστ στα οποία διαφωνούμε και να χάσει ότι στην δική του περιοχή έπεσαν φόλες και να συμβεί κάτι και να την πατήσει ο σκύλος του. Ας ανοίξουμε άλλο θέμα για συζήτηση.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Τι θα γίνει με την πάρτη σου Christos Argentina? Στο πα 2 φορές ευγενικά, μου είπες ναι ναι σταματάω, στο παν πόσοι άλλοι μέχρι τώρα, εσύ επιμένεις να ξεμπουρδελεύεις το θρεντ και καθώς φαίνεται αυτό είναι και η μοναδική σου συμβολή σε αυτό το φόρουμ.

Αυτό:
Εικόνες ντροπης στο Γύθειο. Ένας ακόμα ''φιλόζωος'' Δήμος. Ντροπή στο Γύθειο! Έκλεισαν τα αδέσποτα σε κλουβιά μες στη λάσπη!
πού κολλάει με τις φόλες, το θέμα του νήματος?

Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα τη δυνατότητα διαχειριστικά να σε πετάξω έξω από αυτό το θρεντ. Γι'αυτό για τελευταία φορά θα στο ζητήσω ευγενικά (σχετικά): πάρε το παραλήρημά σου σχετικά με τις περιοχές που πρέπει να στοχοποιούνται συλλήβδην και τον κόσμο που τσουβαλιάζεις και σε άλλο θρεντ.

Και λέω ευγενικά γιατί αν συνειδητοποιήσω χαμένη μέσα σε όλες αυτές τις παπαριές είδηση για φόλες κοντά στην περιοχή μου κατόπιν εορτής και ανοίξω το στόμα μου θα καταλάβεις τι θα πει βρισίδι.

Καλά, ένας μοντ δε μπορεί να καθαρίσει και να μεταφέρει όλα αυτά τα χαριτωμένα σε άλλο θρεντ?

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ακριβώς αυτό που λένε τα κορίτσια παραπάνω υποστηρίζω και εγώ. Με τα τόσα μπλαμπλα βλέπω ανανεώσεις στο θέμα και λέω να μην μπω στον κόπο να το ανοίξω. Το ανοίγω γιατί σκέφτομαι την πιθανότητα να λες "φόλες κάτω από το σπίτι του Μάρλεϋ" αλλά συνήθως λες άσχετα. Κάποιος με λιγότερη υπομονή θα πει "α αχρηστεύτηκε το θρεντ, δεν το ξαναανοίγω" και αυτό μπορεί να έχει επίπτωσεις...

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Προσοχή! Φόλες στον Άλιμο, στη στάση του τραμ Λουτρά Αλίμου υπήρξε περιστατικό, δεν ξέρουν σε τι ακτίνα έχουν πέσει φόλες!

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Nα και οι απειλές.....
Δεν πας καλά.
Ξέθαψες ενα post της περασμενης εβδομάδας που οντως ήταν άκυρο για να μου την πεις που ανεφερα για αυτον που εσφαξε τη σκυλιτσα που γεννουσε? Οποιος σφαζει σκυλιτσα που γενναει ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα γεμισει την περιοχη με φολες. Οσοι ειναι εκει ας εχουν το νου τους.
Οσο για τη ''μοναδική μου συμβολή στο φόρουμ'' για ψαξτο καλύτερα..

Τι θα γίνει με την πάρτη σου Christos Argentina? Στο πα 2 φορές ευγενικά, μου είπες ναι ναι σταματάω, στο παν πόσοι άλλοι μέχρι τώρα, εσύ επιμένεις να ξεμπουρδελεύεις το θρεντ και καθώς φαίνεται αυτό είναι και η μοναδική σου συμβολή σε αυτό το φόρουμ.

Αυτό:

πού κολλάει με τις φόλες, το θέμα του νήματος?

Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα τη δυνατότητα διαχειριστικά να σε πετάξω έξω από αυτό το θρεντ. Γι'αυτό για τελευταία φορά θα στο ζητήσω ευγενικά (σχετικά): πάρε το παραλήρημά σου σχετικά με τις περιοχές που πρέπει να στοχοποιούνται συλλήβδην και τον κόσμο που τσουβαλιάζεις και σε άλλο θρεντ.

Και λέω ευγενικά γιατί αν συνειδητοποιήσω χαμένη μέσα σε όλες αυτές τις παπαριές είδηση για φόλες κοντά στην περιοχή μου κατόπιν εορτής και ανοίξω το στόμα μου θα καταλάβεις τι θα πει βρισίδι.

Καλά, ένας μοντ δε μπορεί να καθαρίσει και να μεταφέρει όλα αυτά τα χαριτωμένα σε άλλο θρεντ?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το τελευταίο έχει αναφερθεί ήδη, στο πόστ #475
Και επανερχομαστε στο θεμα:

Φόλες στη Μαρμαρένια Βρύση στον Πύργο... ξανά!
Είδες με το να γεμίζει το θέμα άχρηστα ποστ?

Estranged, αυτό το θέμα με έχει κάνει κι εμένα να εύχομαι για δυνατότητες moderating, μόνο για το θέμα αυτό.

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Δηλαδη αμα μεσα σε 2-3 ημερες εχουμε 15 περιστατικα φολας και καποιο τυχει να αναφερθει δυο φορες ειναι τοσο τραγικό ε?

Το τελευταίο έχει αναφερθεί ήδη, στο πόστ #475

Είδες με το να γεμίζει το θέμα άχρηστα ποστ?

Estranged, αυτό το θέμα με έχει κάνει κι εμένα να εύχομαι για δυνατότητες moderating, μόνο για το θέμα αυτό.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
μήπως εξάπτεστε υπέρ του δέοντος;
Μάλλον τις πληρώνει ο δήμαρχος, η τοπική κοινωνία, το κράτος, η ευρωπαϊκή ένωση, ο ΟΗΕ και οι Κλίνγκον για να φιμώσουν αυτήν την γνήσια φωνή επαναστατικής δράσης....

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Αυτή η μπαρούφα που μόλις έγραψες πόση σχέση έχει με το θέμα του φόρουμ?

Μάλλον τις πληρώνει ο δήμαρχος, η τοπική κοινωνία, το κράτος, η ευρωπαϊκή ένωση, ο ΟΗΕ και οι Κλίνγκον για να φιμώσουν αυτήν την γνήσια φωνή επαναστατικής δράσης....