Φόλες σε όλη την Ελλάδα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Μόλις έμαθα ότι στην πλατεία Ειρήνης, οδό Πετρουπόλεως κ Πωγωνάτου χαμηλά στην Πετρούπολη -στάση Πεταλούδα, έχουν ρίξει φόλες!!! Ήδη ένα σκυλάκι νεκρό!!! Στα χέρια του ιδιοκτήτη ψυχοραγούσε... Εκεί πάμε βόλτα τα σκυλιά μας.... Θα μπορούσε να'ναι το δικό μου......ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ- ΚΤΗΝΟΙ!!! παρακαλώ κοινοποιήστε να προφυλαχθούν όσοι έμειναν...
https://www.facebook.com/einawords/posts/441744015904616

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Σήμερα γίναμε μάρτυρες,μιας ακόμη εγκληματικής πράξης εις βάρος αθώων θυμάτων....

Ως γνωστόν ,μέσα στο δάσος της οδού Γραβιάς,ζουν κάποια σκυλιά προστατευόμενα από το Σύλλογο Ζωωφίλων Αγ.Παρασκευής.Τα μέλη μας σε καθημερινή βάση τα φροντίζουν,διατηρώντας παράλληλα και το χώρο καθαρό.

Πρόκειται για σκυλάκια πολύ φιλικά και κοινωνικοποιημένα που δεν έχουν

ενοχλήσει ποτέ κανέναν,κι έχουν ακριβώς τοποθετηθεί εκεί ,για να είναι και τα ίδια προστατευμένα,αλλά και για να μην ενοχλούνται,κάποιοι συνδημότες μας,απο τη παρουσία τους στους δρόμους....

Δυστυχώς σήμερα , κάποια ανθρωποιειδή,έριξαν φόλες....

Θύματα ,δύο σκυλιά ,το ένα δεσποζόμενο που το είχαν βγάλει βόλτα,

διότι ως γνωστόν,το δάσος είναι χώρος περιπάτου και για ανθρώπους και για ζώα και αυτοί οι ανεγκέφαλοι,δεν σκέφθηκαν καν,ότι θα μπορούσε κι ένα μικρό παιδί να είναι θύμα της εγκληματικής τους πράξης.
Ευτυχώς η έγκαιρη παρέμβαση των εθελοντών μας,ήταν καταλυτική κι έτσι σώθηκαν από βέβαιο θάνατο.
Οι άνθρωποι που δηλητηριάζουν ζώα είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, μην τους αφήνετε ατιμώρητους.
Σύμφωνα με το Ν. 4039/2012 για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, οποιαδήποτε πράξη κακοποίησης των ζώων συμπεριλαμβανομένης της ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ θεωρείται αντικείμενο αυτεπάγγελτης δίωξης και ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ(αρ.πρωτ.1274/91)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Θεσσαλονίκη: φόλες στον Εύοσμο.

Λεπτομέρειες για πού ακριβώς δεν λέει εκεί που το είδα, μόνο μια γραφική φωτο με το θύμα έχει που δεν τη βάζω.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
[h=5]ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!! ΦΟΛΕΣ!!!!!!!!!
στην Ξενοφώντος προς το Γκόλφ Γλυφάδας, και Καράγιωργα

σήμερα το πρωί, σκύλος στην βόλτα του έφαγε κάτι πολυ μικρό με ισχυρό φυτοφάρμακο.
Νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο. Γιατρός ειπε ισχυρό φυτοφάρμακο (οργανοφωσφορικό)
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου θα κάνει καταγγελία στην αστυνομια σήμερα. Βομβαρδίστε τους δρόμους αυτούς με αφίσες κατά της φόλας.
ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece)[/h]

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
για φολα η ποινες ειναι φυλακιση ενος ετους τουλαχιστον και χρηματικη ποινη απο 5000 εως 15000 ευρω !!!

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
uploadfromtaptalk1365613293571.jpg
Πριν λίγο γυρίζοντας από βόλτα με το παιδί. Είδαμε γνωστό μας αδέσποτο κ νομίζαμε ότι κοιμόταν όταν σε λίγα δευτερόλεπτα πήρα χαμπάρι τι γινόταν. Εύχομαι να βλέπα τα μούτρα αυτόν που τις ρίχνουν τις φόλες και να του τις βάλω όσο πιο βαθιά μπορώ στον κωλο τους. Μπασταρδοι υπάνθρωποι

Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Την περιοχή πες thanosrx8 για άτομα που πιθανόν βγάζουν τα σκυλιά τους και φροντίζουν αδέσποτα εκεί κοντά.

Εν τω μεταξύ, φόλες στο Σταυρό Θεσσαλονίκης. Αφανίστηκαν αδέσποτα-δεσποζόμενα σε όλο το χωριό, μεγάλης έκτασης "επιχείρηση"...

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Την περιοχή πες thanosrx8 για άτομα που πιθανόν βγάζουν τα σκυλιά τους και φροντίζουν αδέσποτα εκεί κοντά. ..
Στην Ελασσόνα Θεσσαλίας όλα αυτά. Σε κατοικημένη περιοχη εντωμεταξύ απέναντι από σπίτι που έχουν κ μικρό παιδί. Πέρασε σκουπιδιαρικο εντωμεταξύ το πρωί κ το σκυλί το παρατηρήσανε ακόμα εκεί. Έλεος.

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Πριν μια ώρα βρήκα νεκρό το γατο μας στο σημείο που παρκάρω. Πετάξανε φόλα στην αυλή μου. Ευτυχώς έχω το παιδί μεσα. Με το γεγονός ότι έχω σε όλη την περίμετρο του σπιτιού κάμερες θα κινηθούμε με νομικα μεσα ώστε να πληρώσει με το ίδιο κ χειρότερο νόμισμα το αρχιδι που έκανε αυτη την κίνηση. Πολλές γάτες στην γειτονιά εδω κ ώρα κλαίνε από πόνο. Να δω τι θα αντικρίσω αύριο. Έλεος

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
... Λυπάμαι Θάνο...

Να κινηθείς νομικά φυσικά αν βρεθεί ο δράστης μέσω της κάμερας!! Πολλή προσοχή στο σκυλί και ότι άλλα ζώα έχετε. Ειδοποίησε και τους γείτονες, προσπαθήστε να βοηθήσετε τα ζώα που επέζησαν περιθάλπτωντάς τα αν έχετε τη δυνατότητα.

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω έτσι σε καμία περίπτωση. Το σκυλί το διάστημα που ειμαι με άδεια από στρατό μένει σπίτι οπότε δεν είχαμε θέμα. Αλλά αν κάποια στιγμή έτρωγε την φόλα θα είχαμε σοβαρό προβλημα. Σε 2 μέρες είδα 3 νεκρά αδέσποτα στην ίδια περιοχή σε πόλη 15,000 κατοίκων. Παραγίνε το κακό

Karkalas

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
147
2
Ρίο, Πάτρα
Γ@μησε τον... Κι εμείς εδώ στο Ρίο έχουμε συμπτώματα τον τελευταίο μήνα με σκυλιά γνωστών... Έχει γεμίσει ο τόπος με αλήτες...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γ@μησε τον... Κι εμείς εδώ στο Ρίο έχουμε συμπτώματα τον τελευταίο μήνα με σκυλιά γνωστών... Έχει γεμίσει ο τόπος με αλήτες...
Ποιο ρίο? τι ρίο????? Πού? για δώσε στοιχεία γιατι ήδη εχω αρχίσει την εξορμηση εκει μερια...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Πριν μια ώρα βρήκα νεκρό το γατο μας στο σημείο που παρκάρω. Πετάξανε φόλα στην αυλή μου. Ευτυχώς έχω το παιδί μεσα. Με το γεγονός ότι έχω σε όλη την περίμετρο του σπιτιού κάμερες θα κινηθούμε με νομικα μεσα ώστε να πληρώσει με το ίδιο κ χειρότερο νόμισμα το αρχιδι που έκανε αυτη την κίνηση. Πολλές γάτες στην γειτονιά εδω κ ώρα κλαίνε από πόνο. Να δω τι θα αντικρίσω αύριο. Έλεος

Ελπίζω πραγματικά να τον πιάσανε επ'αυτοφόρω οι κάμερες, κράτα μας ενήμερους.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
[h=5]ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΕΣ!
στη περιοχη της κατω τουμπας και συγκεκριμενα στην οδο αφων εμμανουηλ και στο αναχωμα υπαρχουν φολες. Ηδη βρεθηκαν 4 γατες και 2 σκυλοι νεκροι. Η αστυνομια ειπε απλα να τους πουμε ποιος ευθυνεται αλλα δεν υποπτευομαστε καποιον.παρακαλω προωθηστε να προσεχουν[/h]

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
μετα λυπης μου λεω οτι εχουν ηδη πεθανει 4 σκυλια. Τρια στην Φιλιας των Λαων
το ενα ξεψυχησε στα χερια μας δεν προλαβαμε να κανουμε τιποτα.
Στην Μακεδονιας πεθανε αλλο ενα αδεσποτακι και στην Ρουμελης γατια και
πουλια. Αγνοουνται αλλα 4 σκυλια απο την Φιλιας των Λαων και φοβομαστε
για τα χειροτερα. Οσοι λοιπον μενετε στην περιοχη μας πολυ προσοχη,
μην αφηνετε τα σκυλια σας ελευθερα και παντα μαζι σας ατροπινες.