Φόλες σε όλη την Ελλάδα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
[h=5]ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ -ILIOUPOLIS ANIMAL WELFARE UNION
[/h][h=5]Επείγον!
Παρακαλούμε κοινοποιήστε και ενημερώστε.
Χτες το βράδυ είχαμε δύο κρούσματα φόλας στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη. Υπήρχαν κοκαλάκια με σχήμα φιογκάκι (σαν τα μακαρόνια).
Τα δύο σκυλιά την γλίτωσαν τελευταία στιγμή αφού τους χορηγήθηκε ατροπίνη.
[/h]

htsopelas

Member
4 Ιανουαρίου 2013
14
0
εδω εμαθα οπο ενα φιλο οτι σε ενα χωριο στον Πυργο εχουν βαλει φολα ο ενασ σε σπιτι του διπλανου του,τι να πω...

Xenia-Jella

Member
10 Ιανουαρίου 2013
10
0
Ιωάννινα
Παιδια προσοχή!!!! Ενημερώθηκα για φολες στον κατσικα ιωαννίνων...μικροσωμη σκυλιτσα δεσποζωμενη δυστυχως πεθανε....προσοχη.....εχω ενημερωσει και τις φιλοζωικές...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
[h=5]*** S O S *** ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ !! ΝΕΚΡΟ ΗΔΗ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΙΕΚΟΜΙΣΘΗ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝ.ΜΑΡΑΦΕΛΙΑ Κ ΣΩΘΗΚΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΚΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ.[/h]

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
http://www.facebook.com/frontizw.filozwiko.swmateio?ref=stream

"ΦΟΛΕΣ πάλι στο Ρετζίκι, κοντά στο paint ball άλλο ένα ζωάκι έχασε την ζωή του, παρόλο που χθες ψάξαμε για ύποπτες τροφές...και στην Ακαδημίας πάλι...πόσα είναι τα αποβράσματα επιτέλους που ζουν εδώ στο εξωτικό Ρετζίκι????"

Πληροφοριακά αν κάποιος αναζητά, η ανακοίνωση ακολουθείται δυστυχώς από φώτο με σκυλάκι πιθανόν σπιτίσιο, δεν δημοσιεύω γιατί πόσα να αντέξουν τα στομάχια μας.

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Και στο περιστέρι φόλες γύρο από το γήπεδο του ατρόμητου θρηνούμε ένα σκύλο και δέκα γάτες η φόλα είναι σαν σοκολατάκι . Μόλις τον πιάσουμε θα πέραση καλά…………….

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Διάβασα αυτό τώρα στο fb:

[h=5]ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΨΕΚΑΣΕΙ ΜΕ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ )ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΥΝΙΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.[/h]

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ -ILIOUPOLIS ANIMAL WELFARE UNION

Καθώς έχει ακουστεί πολύ τις τελευταίες ημέρες ότι έχουν ρίξει φόλες από υδροκυάνιο και στρυχνίνη, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και καθώς αυτά τα δύο είναι εξαιρετικά επικίνδυνα δηλητήρια και για τον άνθρωπο, καλούμε όποιον βρει δηλητηριασμένο ζώο να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα για να στείλουμε το πτώμα για τοξικολογικές εξετάσεις.
Το υδροκυάνιο ειδικά, είναι ένα πολύ επικίνδυνο δηλητήριο που παραμένει αναλλοίωτο στο περιβάλλον.
Μόνος τρόπος καταστροφής του είναι η καύση σε θερμοκρασία 900 βαθμών.
Μάλιστα, μπορεί να περάσει στο νερό ή στην τροφική αλυσίδα με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία.
Είχαμε ξαναζητήσει πτώμα, μετά από τις πρόσφατες αναφερθείσες δηλητηριάσεις, αλλά κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μας.
Τηλ 6976131680

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό του Χαλανδρίου είναι αξιόπιστο, το πρωί ήμουν σε κτηνίατρο του Χαλανδρίου και δεν άκουσα τίποτα..Μπορεί βέβαια και να μην έτυχε.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Στις περιοχές Δάφνη - Υμηττός - Παγκράτι έχουν ρίξει φόλες.
Λίπος με δηλητήριο. Προσέξτε τα ζωάκια σας.

To διάβασα στο fb.
Σχετικά με αυτό, επειδή μένω Καισαριανή τις τελευταίες μέρες ακούω συνέχεια περιστατικά από σκυλάκια που για πολλές μέρες είναι με διάρροιες και εμμετούς.
Κτηνίατρος στην περιοχή Ζωγράφου ( το άκουσα από γνωστό - δεν θυμάμαι όνομα ) , είπε ακριβώς το παραπάνω.. ότι έχουν ρίξει λίπος με δηλητήριο.

*** S O S *** ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ !! ΝΕΚΡΟ ΗΔΗ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΙΕΚΟΜΙΣΘΗ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝ.ΜΑΡΑΦΕΛΙΑ Κ ΣΩΘΗΚΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΚΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ.
Επίσης, έχω ακούσει για φόλες εντός Πανεπιστημιούπολης, πίσω από το κτίριο της Πληροφορικής.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Με ενημέρωσε ο γιατρός μας σήμερα ότι πρίν κανένα χρόνο ίσως είχε πολλά κρούσματα από φολιασμένα σκυλιά στο Άλσος Συγγρού.
Προσοχή όποιος πάει εκεί με τα σκυλιά του γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς αν θα επαναληφθεί.

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Το σάββατο 9/2, στη βόλτα μας με τον rossi πάνω από το νεκροταφείο της Αγ Μαρίνας, στην Ηλιούπολη, όπου έχει ένα λοφάκι, είδα ένα αλουμινόχαρτο με κομμάτια λίπους και ένα κόκαλο, το πήρα και το πέταξα, δεν μπορώ να πώ με βεβαίωτητα ότι ήταν φόλα, αλλά έχοντας διαβάσει τα παραπάνω δεν μπορούσα να το αφήσω εκεί.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
DogWorld: Κτηνωδία στο Μεσολόγγι: Θανάτωσαν πάνω από 10 σκυλιά εκ των οποίων τα 4 κουτάβια

(Αν δεν έχετε το στομάχι ε μην το ανοίξετε το παραπάνω λινκ γιατί έχει φώτος, ο τίτλος αρκεί).

"ΙΔΟΥ Η ΦΟΛΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ 2 ΚΥΡΙΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 40 Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 60 Η ΑΛΛΗ. Η ΜΙΑ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΟ ΚΑΡΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΕ ΑΦΕΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΟΝΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΣΚΟΥΡΟ ΜΑΛΛΙ. ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΜΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΙΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΔΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ, ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ. ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ <<ΚΥΡΙΕΣ>> ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΕΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ!!!"

Με φροντίδα τυλιγμένες σαν καναπεδάκια οι φολες... Έχω βρίσει πολύ από την ώρα που το είδα, δε μου βγαίνει και κάτι άλλο.. Το ποστάρω μήπως δει κάποιος κάτοικος άλλα παρόμοια πακετάκια και μήπως τυχόν κανείς τις είδε τις σιχαμένες.

Rotondo

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
64
3
το γεγονος του χαλανδριου ειναι πραγματικο.
μαλιστα ο πατερας μου ετυχε να ειναι μπροστα στο γεγονος οπου μια κυρια κρατουσε το σκυλι της για να μην καταπιει το σαπισμενο κρεας που ηταν τοποθετημενο στην σειρα στην ακρη του δρομου,και διπλα ενα μικρο κοριτσακι ειχε πλανταξει στο κλαμα.
το σκυλι δεν αφηνε με τιποτα την φολα το οποιο μου ειπε ο πατερας μου οτι ηταν σε μορφη κρεατος.

δυστηχως και το σκυλι μου πεθανε απο φολα πριν απο χρονια,που μαλισταν την ριξανε μεσα στο σπιτι μας.10 αδες κρουσματα τοτε στην περιοχη δροσιας,σταματας,ροδοπολης,διονυσου.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
[h=5]ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΦΟΛΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!![/h]