Φυσικά και μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει. Και γι αυτό μπορεί να του απαντήσει και ο οποιοσδήποτε ό,τι θέλει. Αν μπω κι εγώ και γράψω ότι οι μισοί από εδώ μέσα - βάση στατιστικής - δεν θα έχετε σκύλο σε 5 χρόνια γιατί θα σας έχει ψοφήσει από γεράματα, καρκίνο ή συστροφή στομάχου ή φόλα, θα ...έχω τοποθετηθεί?Εμένα με ενοχλεί ως mod και ως άνθρωπο όμως το να μην μπορεί να γράψει ένα μέλος ό,τι θέλει, και μάλιστα όταν δεν το γράφει εριστικά...Μπορεί να μην συμφωνώ τυπικά δε θα το έγραφα, αλλά θεωρώ χρήσιμη την όποια τοποθέτηση - χρησιμότερη ίσως από τα ευχολόγια -
Κτηνίατρος δεν είναι κανένας. Αλλά δεν περιμένουμε κτηνιατρική διάγνωση εδώ μέσα σε τέτοιου είδους θέματα, γιατί αλλιώς δεν θα πηγαίναμε σε κτηνίατρο, αλλά θα περιμέναμε τα posts. Όσο για το πότε θα πεθάνει ο σκύλος μου δεν περιμένω να μου το πει κανείς εδώ μέσα, ο οποίος ΔΕΝ είναι κτηνίατρος. Άλλο ευχολόγιο, άλλο διάγνωση εξ' αποστάσεως.παιδιά ξεκολλήστε η esmeralda και η κάθε esmeralda θα πεθάνει κάποια στιγμή, μην το παρακάνετε, από όσο έχω γνωρίσει την Αντριάννα δεν την θεωρώ χαζή γυναίκα ούτε αιθεροβάμων για να χρειάζεται τέτοιου είδους στήριξη, και από την στιγμή που το θέτει, κάποιος μπορεί να γράψει την γνώμη του, κι ας μην είναι κτηνίατρος, είναι μήπως κανένας άλλος από εσάς που έγραψε ''όλα θα πάνε καλά'' ??
Εξάλλου το θέμα περιέχει και τον όρο "...και μια μικρή ελπίδα", την οποία την σέβεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν την πηd@$. H Aντριάννα γράφει κάτι για θετική ενέργεια και καλές σκέψεις αν διάβασα καλά...
Επί του θέματος:
To σκυλί έχει κάνε κυταρρολογική εξάταση στον 1ο γιατρό. Ωστόσο η Αντριάννα δεν έχει στην κατοχή της τα πλακίδια για να τα πάει για άλλη διάγνωση στον 2ο (αυτόν με την πιθανή διάγνωση για τη μηκυτίαση). Νομίζω ότι θα πρέπει να τα ζητήσει για να τα πάει για 2η διάγνωση, εξάλλου και στις ανθρώπινες διαγνώσεις το ίδιο κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις... Φαντάζομαι ότι το δικαιούται και ότι ο πρώτος γιατρός δεν μπορεί να το αρνηθεί...