Φόβος,πόνος,αμφιβολίες και μια μικρή ελπίδα??

Status
Κλειδωμένο θέμα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Εμένα με ενοχλεί ως mod και ως άνθρωπο όμως το να μην μπορεί να γράψει ένα μέλος ό,τι θέλει, και μάλιστα όταν δεν το γράφει εριστικά...Μπορεί να μην συμφωνώ τυπικά δε θα το έγραφα, αλλά θεωρώ χρήσιμη την όποια τοποθέτηση - χρησιμότερη ίσως από τα ευχολόγια -
Φυσικά και μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει. Και γι αυτό μπορεί να του απαντήσει και ο οποιοσδήποτε ό,τι θέλει. Αν μπω κι εγώ και γράψω ότι οι μισοί από εδώ μέσα - βάση στατιστικής - δεν θα έχετε σκύλο σε 5 χρόνια γιατί θα σας έχει ψοφήσει από γεράματα, καρκίνο ή συστροφή στομάχου ή φόλα, θα ...έχω τοποθετηθεί?

παιδιά ξεκολλήστε η esmeralda και η κάθε esmeralda θα πεθάνει κάποια στιγμή, μην το παρακάνετε, από όσο έχω γνωρίσει την Αντριάννα δεν την θεωρώ χαζή γυναίκα ούτε αιθεροβάμων για να χρειάζεται τέτοιου είδους στήριξη, και από την στιγμή που το θέτει, κάποιος μπορεί να γράψει την γνώμη του, κι ας μην είναι κτηνίατρος, είναι μήπως κανένας άλλος από εσάς που έγραψε ''όλα θα πάνε καλά'' ??
Κτηνίατρος δεν είναι κανένας. Αλλά δεν περιμένουμε κτηνιατρική διάγνωση εδώ μέσα σε τέτοιου είδους θέματα, γιατί αλλιώς δεν θα πηγαίναμε σε κτηνίατρο, αλλά θα περιμέναμε τα posts. Όσο για το πότε θα πεθάνει ο σκύλος μου δεν περιμένω να μου το πει κανείς εδώ μέσα, ο οποίος ΔΕΝ είναι κτηνίατρος. Άλλο ευχολόγιο, άλλο διάγνωση εξ' αποστάσεως.
Εξάλλου το θέμα περιέχει και τον όρο "...και μια μικρή ελπίδα", την οποία την σέβεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν την πηd@$. H Aντριάννα γράφει κάτι για θετική ενέργεια και καλές σκέψεις αν διάβασα καλά...

Επί του θέματος:
To σκυλί έχει κάνε κυταρρολογική εξάταση στον 1ο γιατρό. Ωστόσο η Αντριάννα δεν έχει στην κατοχή της τα πλακίδια για να τα πάει για άλλη διάγνωση στον 2ο (αυτόν με την πιθανή διάγνωση για τη μηκυτίαση). Νομίζω ότι θα πρέπει να τα ζητήσει για να τα πάει για 2η διάγνωση, εξάλλου και στις ανθρώπινες διαγνώσεις το ίδιο κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις... Φαντάζομαι ότι το δικαιούται και ότι ο πρώτος γιατρός δεν μπορεί να το αρνηθεί...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Zουζουνια οχι πλακωμοι σε αυτο το τοπικ. θετικη ενεργεια!! φρεντσι ποσα κιλα ειναι η μικρη? αν κλαφτεις στη LH θα στη βαλουν.. Η προταση αν δεις τα σκουρα ισχυει!! Επειδη μπερδευτηκα εστειλες κυτταρολογικες γερμανια? θα ξανακανουν?
Αυτο ποθ ξερω απο καρκινους (λιγα απο διαγνωση αλλα αρκετα απο μοριακη και φυσιολογια) ειναι οτι Α. υπαρχουν καποιοι δεικτες ανεβασμενοι. Αυτο που ειπες μορια στο αιμα πανω απο φυσιολογικα. Συνηθως ειναι και ειδικα για διαφορους καρκινους. Επισης κυτταρολογικη φανταζομαι οτι σημαινει οτι κοιταζουν αν τα κυτταρα πολλαπλασιαζονται σα τρελα η τα χρωματιζουν και βλεπουν αν αλλαζουν χρωμα. Πηρε δειγμα απο πνευμονια? Σε ξορκιζω να παρεις τηλεφωνο στο δικο μου. Να πας και να τους πρηξεις στις ερωτησεις. αν δε σου κανουν οκ.. Αλλα πρεπει να μπορουν να σου πει καποιος τι εχει.. να τη φροντισεις και να σου ζησει οσο περισσοτερο. Ξερω γατι και σκυλι που ζησαν χρονια με καρκινο. Αυτα
υ.γ με εχεις κανει την αθεη να αρχισω παλι τα "Αν θεε υπαρχεις κανε κατι για τη μικρη κλπ":p:p

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
To σκυλί έχει κάνε κυταρρολογική εξάταση στον 1ο γιατρό. Ωστόσο η Αντριάννα δεν έχει στην κατοχή της τα πλακίδια για να τα πάει για άλλη διάγνωση στον 2ο (αυτόν με την πιθανή διάγνωση για τη μηκυτίαση).
Αυτό λέω - η κυτταρολογική πού είναι ? :confused:
Αν χρειαστεί βγάζεις άλλη ... τί να κάνουμε ...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ενα ενα- κυτταρολογικη εγινε εδω στην ελλαδα.
Τα πλακακια δεν τα εχω, επειδη ειχαμε φυγει απο το ιατρειο, πριν γινει η εξεταση/μετα την δειγματοληψια.
Πωρισμα γραπτο ποτε δεν ελαβα- ο ιατρος επικοινονησε με την φιλη μου τηλεφωνικος (που μας ειχε στειλει εκει υποτιθεται) το ιδιο βραδυ και της ειπε, οτι εχει βρει και καρκινοκυτταρα.

Εγω του ειπα του δευτερου ιατρου για την κυτταρολογικη του πρωτου- και αυτος μας ειπε : Μονο αν δω ο ιδιος το αποτελεσμα, θα το πιστεψω- αλλα σιγα μην μας το δωσει ο "ταδε".
Εγω δεν εχω επικοινονησει με τον ιατρο να δω αν θα τα εδινε.
Αλλα και να τα ζητησω- δεν θα μυριστει, οτι τον αμφισβητω και θα φροντησει να μου δωσει πλακακι που να ειναι σιγουρα θετικο???? Και ας μην ειναι απο την Εσμεραλτνα.
Εδω περα ολα τα περιμενω!!!

Οστοσο εκει ηταν το σκυλι, το ειδε ο δευτερος ιατρος- το να ξαναβγαλει λιγο υγρο απο τα πνευμονια για μια νεα κυτταρολογικη, θα διαρκουσε μονο λιγα λεπτα (εγω την κρατησα την πρωτη φορα και ειδα πως γινεται). Δεν νομιζω να κολλαγε εκει, αν το θεωρουσε απαραιτητα, μιας και του το προτινα καιολας.
Και θα μπορουσε καλλιστα να κανει μια νεα κυτταρολογικη.

Αιμα στην γερμανια στην Laboklin εχει σταλει για εξεταση για μυκητες!

Ελπιζω να εχω απαντησει σε ολες της ερωτησεις.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μακαρι μακαρι να εχει δικιο ο δευτερος. Αλλαειναι 1000% σιγουρος? Με τη εξετασεις θα το αποκλεισει? Το οτι οι δεικτες ειναι νορμαλ ειναι θετικο. Φανταζομαι αν ο καρκινος ειναι σε μεταστατικο σταδιο ομως οπως ειπε και ο πρωτος θα ειναι ευκολο να το βρουν.. πρεπει να υπαρχουν στανταρ εξετασεις και στανταρ διαδικασιες.
Πως θα αποκλεισουν τον καρκινο σου ειπε? Σορυ αν το εχεις εξηγησει και δεν το καταλαβα αλλα εχω χαθει στα ποστς που εχασα αυτες τις 3 βδομαδες!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ΔΕΝ ειναι σιγουρος! Μας το τονισε καιολας.

Αλλα ξερεις κατι- εαν αυτο που φαινεται στην ακτινογραφια δεν ειναι μυκητας και ειναι καρκινος- ετσι και αλλιως ειναι ηδη πολυ αργα.

Και ετσι- δεν εχουμε να χασουμε τιποτα, απο το να πιστευουμε οτι εχει δικιο.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ισως αν ειναι καρκινος με καταλληλη θεραπεια να εχει καποια χρονια ζωης και καλης. Καταλαβαινω απολυτα τι λες αλλα υπαρχει κινδυνος αν το αγνοησετε να το χασετε το μικρο πολυ πιο πριν απο αυτο που θα μπορουσε να ζησει. Πεντε χρονια π.χ. που εζησε η γατα της κολλητης μου για γατα ηταν πολλα.. Ηταν ηδη 8 οταν το παθε. Μη σε φοβιζει η λεξη.. Συμβουλη μου ψαξε μεχρι το τελος. μη μετανιωσεις για αυτα που δεν εκανες! Παντως οτι και να αποφασισετε οι ευχες μας μαζι σας και βασικα στη μικρη!
Πως το λενε και οι δικοι σου?
Γκουτε Μπεσερουνγκ?:D

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Μακάρι να πάνε όλα καλά στο παιδί σου!!!
Εύχομαι να φτιάξει η κατάσταση όσο το δυνατόν καλύτερα! :)

Να της δώσεις ένα μεγάλο φιλάκι απο εμένα...

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
ευχωμαι ολοψυχα να γινει καλα η ζουζουνα σου και με το καλο σε λιγο καιρο απο τωρα να μιλαται και να λετε μπορα ηταν και περασε...

πραγματικα ευχωμαι οοοολα τα καλα του κοσμου να σας ερθουν και απλα να ηταν ενα χαζο λαθος απο το γιατρο...

ευχωμε περαστικα και γρηηηγορι αναρωσει στην ζουζουνιτσα...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Χασαμε το παιχνιδι!

Πηγαμε σημερα ξανα για ακτινογραφια- και νεα κυτταρολογικη- εγινε χειροτερα, γεμισε και αλλο- και εχει και σιγουρα καρκινο.
Τωρα επιβαιβαιομενο απο 2 ιατρους με κυτταρολογικη και απο ακομα πιο πολλους μονο με τις ακτινογραφιες!

Θα την αφησουμε να φυγει- ηρεμα, ισυχα και αξιοπρεπες.
Απλα περιμενουμε την καταλληλη στιγμη ακομα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog