Mακαρι να πανε ολα καλα ! το σιγουρο ειναι οτι και να ειναι δεν ειναι τυπικη περιπτωση ! οποτε κρατα το στο μυαλο σου.
τι σημαίνει αυτό;το σιγουρο ειναι οτι και να ειναι δεν ειναι τυπικη περιπτωση ! οποτε κρατα το στο μυαλο σου.
το παρααφοράτωρα το αν η ελπιδα ειναι ασκοπη ή δηλωνει αμφιβολια απο μονη της ή αν πρεπει να ειμαστε απαισιοδοξοι δεν νομιζω οτι ειναι κατι που αφορα το συγκεκριμενο θεμα
είναι ανούσια και ανήθικα (σύμφωνα με τους "άγραφους νόμους" συμπεριφοράς σε τέτοιες περιπτώσεις).Δηλαδή πως αν είναι καρκίνος είναι θετικό (δηλ θα επιβιώσει) γιατί δεν είναι τυπικό δείγμα (που δεν ισχύει έτσι κι αλλιώς) δεν είναι ευχή αλλά παραμύθιασμα. Ξέρεις πόσο άσχημη είναι η πτώση από τα σύννεφα σε τέτοιες περιπτώσεις;
Ο καρκίνος (αν είναι) είναι 1 + 1= 2 Πάντα έτσι ήταν
ροζα , κανε μας τη χαρη, οτι θελουμε θα κραταμε, δεν θα μας πεις εσυ τι θα κρατησουμε, ουτε εαν θα χρησιμοποιησουμε σιπροξιν στον σκυλο μας.τι σημαίνει αυτό;
δεν έχω πρόβλημα με τα ευχολόγια
αλλά δεν είναι και σωστό να γεμίζουν ελπίδες τα μυαλά του κόσμου
Μωρέ κι εγώ, αλλά φοβάμαι να το πω μη με φάει η Ρόζα!Δεν ξέρω γιατί, αλλά κι εγώ έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα...
Κοριτσια- με κανατε και γελασα αποψε!!!Μωρέ κι εγώ, αλλά φοβάμαι να το πω μη με φάει η Ρόζα!
Δεν εχουμε και ακριβος "δικο μας" ιατρο εκει!Βασικά υπάρχει κι ενδιάμεσος τρόπος που δεν θα ταλαιπωρίσει την Εσμεράλντα.
Να έχεις διαρκή επικοινωνία με τον ιατρό σου εκεί και να του στείλεις (εξπρές) ότι εξετάσεις κάνει (και ποιά φάρμακα παίρνει). Μπορεί να έχει να προτείνει κάτι από το τηλέφωνο ή ε-μαίλ. Ακόμη και κάποιο σκεύασμα ίσως ξέρει που να βοηθήσει να δυναμώσει η μικρή ή να ανεβάσει το ανοσοποιητικό της....
Εγω δεν οδηγω! Αρα θα επρεπε να παμε με τον αντρα μου- που ειναι αδυνατον να φυγει για καμια εβδομαδα τωρα.Στην θέση σου θα την πήγαινα και στην Γερμανία,αφού έχεις τα μέσα.Γιατί θα ταλαιπωρηθεί?Αφού θα είστε μαζί.
Δεν μπαίνω αυτόν τον καιρό πολύ συχνά στο φόρουμ λόγο προσωπικών υποθέσεων.Για την FrenchieFan εύχομαι ολόψυχα να είναι η μυκητίαση - έστω και σπάνιας μορφής - που όμως παλεύεται, για να ξεκινήσει η Εσμεράλδα σύντομα να κουμαντάρει και πάλι τον δικό μου τον βρωμιάρη (που μόνο από αυτή ανέχεται να τον κουμαντάρουν και της εύχεται να πάνε όλα καλά!)
Όμως δεν κρατιέμαι για κάτι άλλο...
RozaFan,
είναι η 2η φορά για την ίδια περίπτωση θέματος (της πάθησης του σκυλιού της FrenchieFan - η 1η φορά ήταν στο thread όπου μας ανακοίνωσε ότι το σκυλί δεν είναι καλά...) που καλλιεργείς την "καταστροφολογία" και τον "πεσιμισμό" σε σημείο που δεν θά 'πρεπε. Οι ευχές των υπολοίπων μελών στους παθόντες σε αυτή την περίπτωση δεν κάνουν διάγνωση, αλλά μπορεί να στηρίξουν ψυχολογικά τον παθόντα ιδιοκτήτη - έστω και λίγο - να συνεχίσει τις προσπάθειές του...
Τα γραφόμενα του τύπου...
είναι ανούσια και ανήθικα (σύμφωνα με τους "άγραφους νόμους" συμπεριφοράς σε τέτοιες περιπτώσεις).
Και για να προλάβω και τυχόν προειδοποίηση των mods περί προσωπικής επίθεσης σε μέλος και περί ελευθερίας λόγου στο forum κλπ:
Όσο επιτρέπεται εδώ μέσα η κτηνιατρική διάγνωση εξ΄αποστάσεως από μη εξουσιοδοτημένο άτομο (δεν είναι κτηνίατρος!) καθώς και τα ...αξιώματα ("Ο καρκίνος (αν είναι) είναι 1 + 1= 2 Πάντα έτσι ήταν") από επίσης μη εξουσιοδοτημένο ...μελετητή της θεωρίας των πιθανοτήτων, τόσο επιτρέπεται και σε μένα να κρίνω αυτού του τύπου τις διαγνώσεις και τα πορίσματα!
Υποτηθεται οτι εγω συμφωνουσα με ΟΛΕΣ της εξετασεις, αρκει να παρω μια διαγωνση. Υποτιθεται οτι ο πρωτος ιατρος εκανε ακομα και κυτταρολογικη- την οποια ο δευτερος αμφισβιτησε- και δεν επανελαβε καιολας. Τι να σκεφτω?Επί του θέματος δεν μπορώ να καταλάβω ΠΩΣ δεν μπορεί να διαγνωστει ο καρκίνος ... τί εξέταση χρειάζεται και δεν μορεί να γίνει σε αυτό το σκυλί με αυτόν τον ιδιοκτήτη ?