Σε πολυ μεγαλο βαθμο, ο φακός...Αλήθεια , τι είναι αυτό που καθορίζει την ποιότητα μιας Φ/Μ;
Πολύ ωραία φωτό berna ;-)Σιγά μην έχω δώσει 2000 ευρώ για τη μηχανή (αν και θα τα έδινα αν τα είχα χεχε ) μεταχειρισμένη πήρα για 250.
f/5.6
1/400
ISO 400
Πόσα χρήματα πρέπει να υπολογίζω για να έχω μια τέτοια foibos?Όπως σου είπε και η Berna, μην μπεις στο τρυπάκι των μεγαπίξελ!
Λίγη σημασία έχουν, πέρα από το μέγεθος εκτύπωσης που όσο περισσότερα, τόσο μεγαλύτερη!
ΚΟίταξε αν βρεις να έχει Οπτικό σταθεροποιητή!
Eπίσης, ο αισθητήρας, λογικά σε αυτή την κατηγορία θα είναι CCD, οπότε κοίτα στα χαρακτηριστικά του, ένας λόγος που δίνει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο 1(ας πούμε στην Samsung που υπάρχει το link της είναι 1/2,3, αν ισχύουν τα χαρακτηριστικά της που βρήκα)!
Κοίτα επίσης το oπτικό zoom που σου δίνει!
Κοίτα και αν θες να παίρνει μπαταρίες ή να έχει δικιά της μπαταρία!
Δεν έχω δει φωτογραφίες της, αλλά σε τεχνικά χαρακτηριστικά μια χαρά φαίνεται!Μάλλον θα πάρω αυτή Panasonic Digital Camera DMC-FS16 Pink - Φωτογραφικές μηχανές - plaisio.gr
μην με δείρετε
Εχω μια παρομοια panasonic παλι με leica φακο μου την συστησε φωτογραφος και μπορω να σου πω οτιΜάλλον θα πάρω αυτή Panasonic Digital Camera DMC-FS16 Pink - Φωτογραφικές μηχανές - plaisio.gr
μην με δείρετε
Εχω μια παρομοια panasonic παλι με leica φακο μου την συστησε φωτογραφος και μπορω να σου πω οτι
βγαζει πολυ ωραιες φωτο και σε κινηση!
Για αυτους που ξερουν, ναι... Lumix, και φτηνά και καλάΜεγαλη περαση βλεπω η panasonic!!!!
Aυτο ειναι αληθεια Βασιλη. Αλλα για τα λεφτα που κανει, ειναι πολυ καλη σε ολα τα υπολοιπα.Ειναι καλη η Lumix......στερειται ομως λιγο στις νυχτερινες ληψεις!Πολυς κοκος ρε παιδι μου!!